Ezt a topikot azok látogassák, akik tudnak egymással együtt örülni, várják az indulás napját és 100x leírják, hogy izgulhassunk egymásért. Aztán jöhetnek a hasznos tanácsok és élménybeszámolók. Lehet OFF. lehet bármiről beszélni az utazással kapcsolatban. Finom arab ételeket is lehet főzni! Provokátorok kíméljenek!!!
20 KILÓ AZ RENDES. Nálam csak olyan 12 kilónyi holmi van összekavarva cukorral. De gönci magyar kajszi, a C235 továbbfejlesztett változata, eredeti gönci, onnan hoztam.
Ha mondom, ha hiszed ha nem, ma csak mostam, magoztam ( ezt minnyá 1/2-re érted) cukroztam, ja meg székelyképosztát főztem. Te meg mit dohogsz, hogy másik szálló vár rád? Örülj neki, hogy már idejekorán rendbe tette Angi:)
Sziasztok, nem értem rá, készítettük elő a baracklekvárt, mert holnap főzzük. Mennyi minden történik:) Azért megmondom, szeretem az olyan karakán embereket mint Angi. Katalinka meg nyugodjon meg, és szálljon el!!! Jó lesz a másik is.
Én is: Különben Franciaország a kedvencem:) Bretagne meg csúcs!!! Ott 2x jártam, de valami félelmetes dolgok vannak . Hihetetlen építészeti csodák, mind középkori.
Mi is többször voltunk már Görögországban, és tényleg sokkal olcsóbb Tunézia. Ezért is választottuk ezt az úticélt az idén. Tavaly kettesben voltunk a férjemmel Sousseban, idén a fiam is velünk jön.
Kíváncsian várom a fejleményeket, - én már nem akarom beleélni magam El-Boustenbe sem, hiszen ki tudja, mi lesz a végén....Várom a fejleményeket. És a 29-ét!!!!!!!
Jó lesz ez és szerintem sokkal jobb, mintha az induláskor vagy a monastiri reptéren derül ki, hogy sorry de Önök nem oda mennek, ahová foglaltak, hanem az xy szállodába !
A férjem most dühöng, és szajkózza: "én mondtam, hogy Görögországba menjünk!"De majd megbarátkozik a gondolattal. Sajna nem tudtam megnyitni azt, amit küldtél, de éjszaka már utána néztem. Megnyugodva láttam, hogy csúszda van,-ez fontos szempont a fiamnak. A kajáról is jót írtak.
Mi biztosan jól fogjuk magunkat érezni, mert NYARALUNK!
Mi is a Samirába mennénk 29-én, és döbbentem olvasom ezt a hajcihőt. Azt nem értem, miért nem tájékoztattak erről hétfőn, amikor lefoglaltuk és befizettük az utazást....
Nahát! Én csak most fedeztem fel ezt a fórumot, és azonnal kiderült, hogy le kell mondanom a Samiráról - én is ezta szállodát néztem ki, csak augusztusra. Pedig nagyon jó véleményeket olvastam róla. Nagyon kár!!! Mondjuk nagyítóval kell keresni azokat az irodákat, amelyeknek az ajánlatában szerepel egyáltalán.
Hidd el,csak jobban járhattok ! Képzeld el, beleélitek magatokat valamibe, aztán nem odakerültök. Akkor már jobb,ha egy olyan hotelbe készültök, ahova tutira megadják a helyeket.
Minden esetre nem folytatjuk így tovább az együttműködést velük. A múltkori balhék után igéretet kaptunk,hogy többet nem fordul elő.Ok, nem is a Colisée Beachbe tették az utasainkat, hanem önhatalmúan egy 4 csillagos hotelbe ( Nesrine ). Az utasaink viszont a Samirába szeretnének menni,nem másikba. Kénytelen vagyok levenni a kínáltunkból.