", hogyha iszol egy deciliter 13%-os alkoholtartalmú bort, attól nem fogg összeroskadni sem a menny, sem a hit, de mégcsak a teológiai httéteményes egyháztag!"
De ha történetesen 1l testes vörösbort elkortolgat is a magamfajta, a sült húshoz, az is lebomlik pár óra alatt mire autóba ül az ember...
A kultúrált, mérsékletes alkoholfogyasztást nem tiltja a Törvény.
Jaja, az hogy mi Isten áldása, azt nem egy teológiai defektelmei tényező határozza meg homi hiteltelen bibliai írók szövegeit értelmezve!
így, hogyha iszol egy deciliter 13%-os alkoholtartalmú bort, attól nem fogg összeroskadni sem a menny, sem a hit, de mégcsak a teológiai httéteményes egyháztag!
Nos sajnos ez nem ritka, hisz a modern társadalomban refluxként, vagy bélszindrómaként kezelik, meg ki tudja minek?
"
Viccesen ‘Dr. Várhegyi László szavait idézve: “Jól táplált éhezők, mozgó szemetes kukák és mozgó pálinkafőzők élnek közöttünk!”
„A legtöbb ember mozgó szemetes kuka, mert össze-vissza eszik mindenféle ételeket, amelyeket nem tud rendesen megemészteni a gyomor, és a belekben sem tud tovább emésztődni, és így nem hasznosulnak a bevitt táplálékok beltartalmi értékei sem. Ma Magyarországon ezért van annyi jóltáplált éhező! A rossz felszívódás miatt rengeteg embernek vitamin és nyomelem hiánya van! Ráadásul 100 emberből 95 mozgó pálinkafőző is egyben, mert ha az először elfogyasztott, nehezen emésztődő ételre ráeszünk egy könnyebben emésztődő ételt, amely nem tud kiürülni időben, mert előtte van egy a gyomorban hosszabb ideig tartózkodó étel, akkor az így elfogyasztott étel elkezd erjedni, rothadni és ilyenkor már a gyomorban etil- és metil alkoholok keletkeznek melyek közül különösen a metilalkohol nagyon veszélyes, mert sejtméreg! Az etilalkohol meg tápláléka az emésztő rendszerben lévő gombáknak! Az ilyen mérgek közömbösítésére a máj fokozottabban elkezdi termelni a koleszterint.
Tehát a rossz ételtársítás, vagy a rossz étkezési sorrend miatt is magas lehet a koleszterin szintje bárkinek, akkor is, ha nem visz be a szervezetébe semmilyen koleszterint tartalmú táplálékot. A magas koleszterinszint pedig epekövességhez vezet! Tehát adott a kőképződés megelőzése! A népesség arányához mérten nálunk a legmagasabb a magas koleszterinszinttel rendelkezők száma. Ez a magyar étkezési szokások miatt van!
Már voltam vagy 50 országban és mindenütt tanulmányoztam az ottaniak étkezési szokásait és étkezési módjaikat és megállapítottam, hogy az általános népegészség és a betegségmutatók (sajnos a halálozásiak is!) egyenes arányban függenek össze az ételtársítási és étkezési sorrend szokásokkal és szabályokkal!” "
tehát minden ember aki rossz ételtársítással él azoknál különböző módon alakulnak ki a betegséget képező gyulladások, emésztési zavarok és itt jön a hasnyálmirigybetegségek és a nem alkoholos zsírmáj!
olyan meg nincs, hogy 0, 5%-os lenne az ami alkoholt termelne az emésztés során a bél vagy a gyomor... Nincs ilyen általánosítás, mert még ez mellett rengeteg ember egy csomó gyógyszert szed, ami szintén a bélflórát rombolja...
Hogy' lehetik, hogy hirtelen 0,5% alatti alkoholikumtól félted óvón az emberiséget, nohabár eddigelé mi bajod sem volt azzal, hogy részegejtőtől megittasodottakat részegejtett tovább Jézus...?
Eddigelé semmi baja nem volt azzal, hogy részegejtőtől megittasodottakat részegejtett tovább Jézus, most meg hirtelen 0,5% alatti alkoholikumtól félti az emberiséget...?
ilyenkor már a gyomorban etil- és metil alkoholok keletkeznek melyek közül különösen a metilalkohol nagyon veszélyes, mert méreg!!! Az etilalkohol meg tápláléka az emésztő rendszerben lévő gombáknak! Az ilyen mérgek közömbösítésre a máj fokozottabban elkezdi termelni a koleszterint. Tehát valakinek a rossz ételtársítás, vagy a rossz étkezési sorrend miatt is magas lehet a koleszterin szintje, akkor is ha nem visz be a szervezetébe semmilyen koleszterint tartalmú táplálékot
Tehát a jóságos Jézus egy ilyen veszélyes szerrel bátorította a násznépet...?
'' Magyarországon azért van annyi gyomor- és bélbeteg (ebben világelsők vagyunk!!), mert nálunk az étkezések végén vannak a desszertek, s nem az étkezések elején!!! Ezért 100 emberből 95 mozgó pálinkafőző is egyben, mert ha az először elfogyasztott, nehezen emésztődő ételre ráeszünk egy könnyebben emésztődő ételt, amely nem tud kiürülni időben, mert előtte van egy a gyomorban hosszabb ideig tartózkodó étel, akkor az így elfogyasztott étel elkezd erjedni, rothadni és ilyenkor már a gyomorban etil- és metil alkoholok keletkeznek melyek közül különösen a metilalkohol nagyon veszélyes, mert méreg!!! Az etilalkohol meg tápláléka az emésztő rendszerben lévő gombáknak! Az ilyen mérgek közömbösítésre a máj fokozottabban elkezdi termelni a koleszterint. Tehát valakinek a rossz ételtársítás, vagy a rossz étkezési sorrend miatt is magas lehet a koleszterin szintje, akkor is ha nem visz be a szervezetébe semmilyen koleszterint tartalmú táplálékot.n "
hajrá adventisták, hajrá egyetek élesztőfasírtot kenyérrel és szőlőlével! :)