Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 784
Jó okkal, ahogy az utólag ki is derült! Szándékosan vitte oda a mentő a beteget ( a szentesi útról sohasem derült ki, hogy teljesen le lett volna zárva s volt egy másik út is oda!), de sem a szentesi korházat sem a mentőt nem marasztalta el Kolozsy olvtárs, csak a v-helyieket! Minő véletlen! 
Előzmény: Törölt nick (777)
HAL9000 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 783

"Lehet, hogy annyira azért mégsem x@r a dolog, hogy annyi büntetőpert kelljen indítani? Ahol pedig kell, ott lett is?"

Egy darabot releváns ügyet se hozott senki.
Az pedig garantált, hogy annyira nem jó a helyzet...

"éves átlagban hány orvost kellene büntetőperben leültetni"

Ez egy mélységesen hülye kérdés, ugye, már megbocsáss...
Ha van ilyen célszám, az rettentő nagy baj lenne.

--> ez így, ebben a formában önellentmondás...

"Az ellenőrző rendszert lehet jobbá tenni, és, akár legyen teljesen nyilvános a dolog a neten, vagy akárhol."

Mit gondolsz, miért fosnak most egyesek annyira? :)

--> Mit gondolsz, miért nem az eTaj bevezetésével kezdték a reformot?

Előzmény: Venyerin (742)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 782
Miért kellett szétverni a nem tökéletsen, de mégiscsak működő rendsszert? Hogy a liberáliskák privatizálhassanak? Lám megint zsarolják az mszpt!  Muszáj az igéreteiket betartsák a holdudvaruknak, mert ha nem mehetnek a sülyesztőbe, véglegesen!
Előzmény: Droopy (778)
Droopy Creative Commons License 2007.06.04 0 0 781
Surgossegi ellatasnal? Elotte? Nem kell...
Előzmény: HAL9000 (779)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 780
ha még párszor leirod ezeket, akkor a jóisten sem mossa le rólad, hogy szlogenek!  
Előzmény: Venyerin (776)
HAL9000 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 779

Ez aranyos, és kétségkívül jelentős előrelépés a reform közepette.

De akkor kelljen Taj kártya az ellátáshoz, vagy ne kelljen?

Előzmény: Droopy (771)
Droopy Creative Commons License 2007.06.04 0 0 778
Miert krealjak a cirkuszt a korhazak? Miert kuldenek el valakit surgossegi ellatohelyrol gyurcsok fele tavgyogyitas utan, miert felejtik el a sugarkezeltek kovetkezo idopontjat megadni, miert hazudnak surgossegi ellatasnal varolistat, miert verik at a nagyothallo pacienseket.Miert mondjak a betegnek hogy sehol nem fogjak kezelni az opni bezarasa utan...
Előzmény: Törölt nick (772)
Venyerin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 776
Leírom mégegyszer, hátha leesik:

- egyes szám plíz

- az őszi ügyhöz semmi közöm, nem is követtem érdemben, hiába kennéd ide századszor

- a mindszenti ügyben bizonyos Lázár elvtársad hisztizett, ugyebár

- ez a hölgy, ha netán tényleg "hisztis" is, alaposan szarrá lett alázva még mielőtt az orvos elé került volna

- nincsenek hőseim

- veled ellentétben nem firtattam se a beteg, se az orvos pártállását

- hiába írod ide századszor a butaságaidat, attól az még semmilyen értelemben nem lesz szlogen
Előzmény: Törölt nick (766)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 775
Az egyik hülyeség nem menti a másikat!
Előzmény: Droopy (773)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 774
S ennek miköze ahhoz amit én irtam?
Előzmény: Droopy (771)
Droopy Creative Commons License 2007.06.04 0 0 773
Ez az egeszsegugyi demokraciavonal. Ha a verkomcsi orvosok rosszul neznek az igazmagyar betegre, akkor az igazmagyar beteg felhivja a zold szamot es ellenorzik az orvost...Aztan aderjanko havonta kiad egy kozlemenyt a nepnyuzo verkomcsi orvosokrol...
Előzmény: Törölt nick (770)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 772
Ezek a cirkuszok pont azért kreálódnak, hogy Kolozsy olvtárs kivizsgálás nélkül is megelőlegezhesse a vétkes megnevezését és a büntetést! Jó nagy ballibes sajtóviszhanggal! Ügyesnek mondanám, ha nem volna pofátlanság!
Előzmény: Droopy (768)
Droopy Creative Commons License 2007.06.04 0 0 771
400 000 forint buntetest kellett fizetnie a heimpalinak az 5000 forintos kauciok miatt, amit vegul egy ugyfel sajat zsebbol befizetett, ami a tortenest nem sztornozza...
Előzmény: Törölt nick (761)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 770
Kolozsy kartács Ágica jobbkeze, gondolod valaha is a valódi feladatát fogja elfogulatlanul végezni? Melesleg milyen felügyelet? Hiszen nincs is valódi egészségbiztositónk! Mi a francot ügyel fel?
Előzmény: Droopy (768)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 769
A családod gondolom örülne, ha a te hisztiid is ennyiből állnának!
Előzmény: Törölt nick (765)
Droopy Creative Commons License 2007.06.04 0 0 768

Beszaras, tehat ha tudod a beteg nevet meg az orvoset, akkor tuti hogy igazad van?

Manemmondunkigazat leirta mind a kettot, de vizsgal az egeszsegbiztositasi felugyelet es a megyei tisztiorvosi szolgalat...Asszem a vege egy szamla lesz az ebf-tol...

Előzmény: Törölt nick (759)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 767
Hogy milyen jó vagyok veled lásd: Vincze dr!
Előzmény: Venyerin (764)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 766
Minden amit már századjára ismételgetsz, az is egyuttal! Az ősszel egy sánta rendőr miatt üvöltöztetek, a tavaszzal egy mindszenti alkoholista miatt, most egy hisztis vénasszony a soronlevő hősötök, akit a gaz fideszes orvosok karmnaiból meg kell mentsetek! Ez még hülyeségből is sok! Már Lipót-szinvonalú!  
Előzmény: Venyerin (763)
Venyerin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 764
"Gondolod, hogy a néni nevét meg az orvosét is az ujjaimból szoptam?"

Már bocs, de az orvos nevét nem írtad le.
Előzmény: Törölt nick (759)
Venyerin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 763
Rád bíztam volna a libust szerinted? Van ott arc... :-P

Szóval hol is van az a "szlogen"?
Előzmény: Törölt nick (758)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 762
Háát, ilyen hülyeségre mit lehetne gondolni? No akkor allómars a pártközpontba és kérdezd meg! Egy ilyen személyiséget mint te biztosan rögtön ellátnak információkkal! Nekem elég a mai sajtó is!
Előzmény: Törölt nick (760)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 761
Ugyanezt eljátszottátok a tavaly ősszel a lesántult rendőrrel! Az sem jöt be, de mintha nem mentetek volna kollektiven a MC-ba, vagy tévedek? Ahogy a Józsika eset után sem!
Előzmény: Droopy (756)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 759
Van és ha kiváncsi vagy rá, keresd meg! Gondolod, hogy a néni nevét meg az orvosét is az ujjaimból szoptam? De nem dolgozok neked!
Előzmény: Törölt nick (755)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 758
fantasztikus: reggeltől délig! Ami meg az utasitgatásaidat illeti, kissé fogd visssza magad, mert nem őriztem veled libát!
Előzmény: Venyerin (753)
Énekelve elmenő Creative Commons License 2007.06.04 0 0 757
Bezony - ismerem is azt az apukát... a gyerek (2 éves) feldugott valamit az orrába, ergo sürgősségi eset volt, mert bármikor fulladozni kezdhetett volna, és ott szívóztak vele, hogy vagy taj kártya vagy 5000 ft letét. (Aztán mikor a kétméteres apukaméltatlamkodásának adott hangot, akkor a gégész olyan durván szedte ki a kisautót, hogy csak úgy ömlött a vér a gyerekből, semmi vigasztalás, semmi empátia stb...)

Más:
Nekem meg az is magas, hogy ezt a szegény kisfiút miért nem vitték el arra a vizsgálatra... ahogy hallom Ausztriában megoperálhatták volna, de ahhoz kellett ez a vizsgálat. MOndják a tévében, hogy még csak nem is szerepelt az előjegyzési listán. Rákos a kicsi fiú, szenved stb. És nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy "ez a gyerek csak pénzbe kerül, menjen haza meghalni és kész" elv vezette azokat az "emberséges orvosokat", akik ezt a dolgot intézték.

Nem is értem: egy páréves szenvedő rákos kisgyerek már oylannyira megszokott és olyannnyira csak egy üzemdarab, hogy ennyire futószalagon kezelik??? :-(((
Előzmény: Droopy (756)
Droopy Creative Commons License 2007.06.04 0 0 756

Minek az. Aki rosszat szol egy parajrepa orvosra, az tuti verbalos...

Mint az a tuti verbalos apuka, aki nem tudta hitelt erdemloen bizonyitani, hogy az altala bevitt gyerek magyar allampolgar es az o gyereke, 5000 Ft kauciot kellett volna fizetnie a heimpali surgossegin.

Előzmény: Törölt nick (755)
Venyerin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 754
Ja, a "szlogent" meg kéretik haladéktalanul idézni.
Ha nem menne netán, irány az MC!
Előzmény: Törölt nick (752)
Venyerin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 753
Ha időben közlik vele, talán nem így alakul a sztori. (Ez persze csak tipp. de az alaposabbik fajta.)
Miért nem lehetett időben közölni a műtét elmaradását, miért kellett hiába szivatni a beteget? Nem igaz, hogy ez így normális...

Vagy te látod bármi értelmét annak, amit végigjátszattak vele?
Előzmény: Törölt nick (752)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 752

Mond, nem fáj semmid (pl. a fejed) mikor ilyen szlogeneket irsz le?

ha valaki akkora marha 71 éves korára is, hogy nem képes megérteni, hogy az orvos rajtakivül eső okok miatt nem tudja megoperálni és emiatt mégis patáliát csap, az egy bunkó! Aki meg védi az ilyen bunkóságot arra mit lehet mondani?

Előzmény: Venyerin (751)
Venyerin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 751
Mitől érne kevesebbet az ő ideje, mint mondjuk a tied?
Nekem például többet is...

Nehogymár az legyen az eljárás, hogy berendelnek, felvesznek, beöltöztetnek, befektetnek, és ez után közlik, hogy tulképpvicc volt az egész, eszük ágában nincs csinálni semmit... Te nem akadnál ki ezen a bánásmódon?

Legkésőbb a kórházba érésekor tájékoztatni kellett volna a beteget, az még némi jóindulattal elfogadható.
Előzmény: Törölt nick (749)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!