Jamégvalami! Senki nem szólt, hogy ez a hajhullás ennyire brutális! Igen, engem is elért, és ha sokáig így folytatódik kopasz leszek, pedig van miből hullania:((((
Csajszikáim! (Már ha nem sért senkit e megszólítás)
Nos, én mondjuk nem bánom, ha máshol fórumozunk, egy újabb kedvenc nem számít. De nanemáhogynehogymá! C. ennyire megijesszen benneteket. Szerintem egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül, ahogy eddig már annyian megmondták. Ezzel az ő malmára hajtjátok a vizet.
Pedig igaz, ha nem is teljesen. Szerintem nem éhes vagy szomjas, viszont látja, hogy azok a nagyok ott fönn, mindig nyammognak valamit. És hát a szentem utánoz mindig.
Marci is kinézi a kaját a szájunkból (igaz ő már nagyfiú, 4 hónapos:) )
Lányok, annyira sajnálom, hogy ez a klassz kis fórum ilyen lett... nagyon sok mindent akartam most erről írni, de úgy döntöttem, inkább nem megyek bele. Mindazonáltal én nagyon nem örülök neki, hogyha ilyen formában megszűnik, mert az új már szerintem nem lesz ugyanaz...
Szerintem elég könnyen ellenőrizhető, hogy adott e-mail címről az kér-e hozzáférést, akit szívesen látnánk. Mert majdnem mindenkit ismer innen valaki blogból, levelezésből, személyes találkozásból, mondhatni "lekáderezhető". :o)
Azért ha valakinek nem szimpatikus ez a megoldás, szóljon.
Már csak az a kérdés, kinél összpontosuljanak a szálak. :o) Mert valakinek fel kell vállalnia a topicnyitást. Első körben szerintem célszerű lenne begyűjteni a szívesen költözők mélcímét - én javasolnám, hogy technikai okok miatt a mélben legyen ott adott anyuka / apuka IRL neve és a nickje is. Ezután szépen körmélben megdumáljuk, hogy milyen oldal lenne a legjobb és meg is lehet nyitni. A mélcímek-nevek - ha gondoljátok - jöhetnek hozzám, iwiwen úgyis sokan jelöltetek, láthatjátok, hogy nem valami fantom lény vagyok és garantálom, hogy nem küldözgetek majd spam-eket nektek. :o)
mélcímem: csipike75 kukac freemail pont hu
Speciel én nem félek attól, hogy elhalálozna a csevegésünk, ha nem lesz olyan, aki vihart kavarjon a biliben. :o)
Ha netán moderálnának, akkor ugyanezt megírom az általam ismerteknek mélben, aztán majd szép lassan eljutunk a végcélig.
Én fiam is kinézi néha a kaját a szánkból. :) De én úgy vettem észere, hogy nem azért, mert ő is enne, hanem mert nagyon szórakoztatónak találja azt, ahogy eszünk. Ki is szokott nevetni minket. Anyósod már régen babázott, biztos nagyon megkoptak az emlékei. Ráadásul régebben mások voltak a szokások is. Mikor én gyerek voltam 2 hetesen már almával és kekszel tömtek. Ő még biztos az ilyen elvek alapján nevelte a gyerekeit. De mi van, ha Tomi tényleg csak kávét akar? Hisz keveset alszik, valamivel ébren kell tartsa magát. :)
Azt tudtátok, hogy a két és fél hónapos baba ki képes nézni a felnőttek szájából a kaját/kávét? by anyós
Nagyon jót mulattam, de teljsen komolyan gondolta.
Szerinte azért fordult ugyanis a kávéskanállal kevergetett kávé felé Tomi mert szomjas és azért nézett minket annyira miközben ettük a sütit mert éhes. :-)))
Viszont a tervezett síelésünk úgy néz ki elmarad. :-( A társaink akikkel mentünk volna mindenféle hüleségekre hivatkozva visszamondták a "kirándulást". Pedig olyan de olyan pályaszállást találtunk, hogy csak na! Igazi faház, szaunával, pezsgőfürcivel, padlástérrel, 5 légtérrel..
Azért a párom nem adta fel.. Azt mondta hanem is síelni, valahová wellneselni csak eljutunk..
"C. nem akar sem bántani, sem piszkálni benneteket. Ha eddig szóltam akkor az azért volt mert valakinek problémája volt és a többiek reakciója annyi volt, hogy átugrották a kérdést és továbbra is egymást fényezték vagy anyósukat köpködték."
Hát, pedig pont ezt teszed, még ezzel a mondattal is. Ha ez a véleményed a fórumról, akkor miért jössz vissza újra és újra?
De ha magadtól nem is látod be, hogy nincs itt helyed, akkor legalább azt vedd figyelembe, hogy a többség már megkért, hogy ne itt oszd az észt.
Bölcsőhalál: én úgy tudom, hogy a mai napig nem tudják, mi okozza. Csak tényezők vannak, amik növelik az esélyét. De én soha sehol nem hallottam vagy olvastam, hogy előjele lenne a kevés alvás. Persze lehet, hogy te már előrébb jársz a kutatásban és majd egyszer valami díjat is kapsz érte. És akkor mi majd bánhatjuk, hogy így bántunk egy híres tudóssal.
Lányok, szerintem hagyjukaz illetőt, és inkább cselekedjünk, ha már elhatároztuk.
Medveme, akkor te el tudod vállalni a külön fórum létrehozását? Fogalmam sincs, hogy fog menni, te küldesz meghívót?
Szerintem érdemes először olyannak küldeni meghívót, akit ismersz, utána ő küldjön tovább meghívókat, akiket ismer. Vagy írjon a címedre mindenki, aki jelentkezni szeretne, és te megvárod, míg leigazolja őt valaki? Nem lenne jó kihagyni senkit, és újjonnan jött több kismama is, akiket személyesen még nem ismernek itt...
De szerintem te ki tudod ttalálni a megoldást... És gondolom, utólag is ki lehet onnan zárni majd, ha valaki illetéktelenül beszivárog.
Én magam részéről javasolnám Jázmint "moderátornak", mert neki már van ilyen gyakorlata, és nyugodtnak és kedvesnek ismertem meg, akiben lehet bízni.
Cumilenyalásról, bekapásról én is csak nagyon rosszakat hallottam. Azt mondják a felnőtt szájában sok olyan baktérium lehet ami a baba számára nem túl egészséges.
Ezért én is inkább lemosom vagy ha más nincs törlőkendővel letörlöm.
Amúgy ha foglalt a két kezem és nem tudom letenni a cumiját akkor is a külső részét fogom meg a számmal. De ha jól emléxem ez is csak egyszer fordult elő..
Amúgy én innen "tanultam" hogy nem célszerű lenyalni a cumit, hanem mindig lemosni pl, illetve sok hasznos ötletet kaptam. A homeos dolgokat nem ismertem, de ha védőnő és orvos javasolja szívesen kipróbálom - nekem segített. Sok dologra kaptam "választ", vagy csak egyszerűen jó sorstársak között lenni.
Nem lettél megszólítva, hanem temiattad kell azon töprengenünk, hogyan tudunk innen téged leléptetni, mert te nem tudsz innen leszakadni, amiből következik, hogy saját magaddal vannak problémáid: kisebbségi érzés és társai.
És nekünk kell megoldást találni, ahelyett, hogy a lényeggel: egymással és babáinkkal tudnánk foglalkozni, mivel ez a topic ezért jött létre, mint a címe is mutatja. Nem az a címe: Capuccino észt oszt anyukáknak, mert férfi létére menstruál és már szült is, tehát nagy hozzáértő :DDDD
Feltételezem, a pilot fény és a vaku közötti időtartam felnőtt szemére van beállítva, ezzel szemben a csecsemő szemének pupillatágulása milliméterekkel nagyobb lehet:
Igaz, hogy csak nemrég csapódtam hozzátok, de már nagyon jól érzem itt magam, ezért remélem -bár nem ismerek senkit az iwiwen közületek- azért maradhatok veletek:)
Emma milyen szép kislány..és a szerkója megint! :-))) Komolyan..kedvet kap az ember egy kislányhoz is ha ezekre a topik lányokra néz. :-)
Álmos meg nygaon ügyes. Gratula Neki! :-)
Tegnap voltunk anyóséknál, dédimaminál. Jó volt mert oda és visszafelé is aludtam az autóban Tomival együtt. :-) Anyóséknál volt hatalmas öröm. Felállítottak egy kiságyat Tominak (amibe folyton bele kellett rakjam Tomit) és kapott két pár nagyon cuki kis cipőt (nem tudom mikor lesznek jók Neki..csak remélni merem, hogy a nyári szandi nyáron, a téli bakancs meg télen :-))
Tomi kicsit hasfájósan volt, de azért beszélt is a nagyszülőknek meg alukált a babakocsiban.
Mellesleg reggel döbbenten tapasztaltam, hogy elfogyott a tápunk. Elrohantunk az ügyeletre feliratni, de persze semilyen ügyeletes gyógyszertárba nem lehetett kapni Nutrlon Pepti 1-est. Végül sikerült sima Nutrilont vennünk ami abban különbözik a Peptitől, hogy tejes. Hála istennek Tomi ezt is torelálja..
Anyósék egész tűrhetőek voltak attól eltekintve, hogy megint halálra etették volna Tomit mert azt hiszik még mindig, hogy ha kiabál (a hasa miatt) vagy szívja a cumit akkor éhes. Ezen kívűl állandóan azt kérdezgette nem hurutos e Tomi kakája mert, hogy a fia annak idején olyant kakilt mint a felnőttek és nem sárgát, zöldet..
Azt hiszem rosszúl emléxik.
Egyébként nagyon szeretnék ha pár napra levinném nekik az unokájukat, de asszem ezt még hanyagolom. Egyáltalán nem tudják kezelni ezt a hasfájás dolgot sem. No meg azt sem szeretném ha tele etetnék/itatnák.
Majd ha már rendeset eszik Tomi és nem lesz hasfájós mehet..
Bár lehet azt is csúsztatom mert szerintem Ő 3 hónaposan mindennel megetetné ami náluk terem mert nem hallott olyanról, hogy ennyi és ennyi idősen ezt még nem lehet enni csak amazt..
Halkan jegyezném meg: Tomi alvásproblémája mintha rendeződni látszana..