Nekem nem az! :) 1996 óta nézem a F1et, az idei volt az első, h nem néztem meg az összes futamot, mégis követem az eseményeket. Ez olyan, mint a drog, vagy a villamos iránti szeretet, amiről nem lehet leszokni. :D
Én is voltam kint anno a pályán, háromszor, nagy élményekkel jöttem haza. Szerintem, nem felesleges! Ennyi erővel mondhatnánk, h a Motor GP is felesleges, vagy a rali, vagy mitomén. És még, sokkal jobb, mint a foci! Pedig, focit is szeretek nézni, szurkolni.
Mindenkinek más a véleménye, Neked ilyen, nekem olyan. Tessék elfogadni az én véleményemet. ;)
Felőlem aztán vehetsz Hamilton pólót, Schumacher sapkát, Alonso bugyit,, Ferrari zászlót, Raikkonen párnát, Ecclestone bögrét... ha Neked jólesik menj ki minden versenyre, attól biztos minden jobb lesz :-))
De vazze, totál időpocsékolás!!! Nem az autókkal van bajom. 20 (!) éve van pont hivatásos jogosítványom, napi szinten vezetek, Forma 1-en is voltam anno, többször is, VIP belépővel boxban is (többször), de rájöttem: semmire sem jó, FÖLÖSLEGES akár az említése is. UFF! Ez szigorúan MAGÁNvélemény! :-D