Keresés

Részletes keresés

tükörvarrógépkezel Creative Commons License 2007.07.21 0 0 5550
niggi Creative Commons License 2007.07.19 0 0 5549
A Tisza melyik részén?
BX_thomas Creative Commons License 2007.07.18 0 0 5548

én elvittem polgárőr haveromat quaddal sztédelegni

3 órát mentünk mindenfelő bükk láébánál ajol lakunk, 1 vadásszal találkoztunk, aki amúgy ismerős.

Vele is csak beszélgetttünk a szeméthelyzetről,de amúgy csak irígykedett, hogy ezzel könnyű itt mászkálni.

Semmi más jűrművet és embert nem láttunk....

Előzmény: takiz (5547)
takiz Creative Commons License 2007.07.18 0 0 5547

Mostanában rendszeresen előfordulok gyalogosan a Tisza töltésén... Kénytelen vagyok észrevenni, hogy az elmúlt évek alatt a motorosokkal már sikerült megértetni, hogy ha egy gyalogos mellett megy el, akkor lassítson rendesen, ne verje a port szerencsétlen flótás szemébe... ellenben sajnos az autósok még nem fogták fel ugyanezt... :-(

Szerintem tiltsuk ki az autosokat a burkolatlan utakról, mert túl sok port kavarnak...

Különben az emúlt pár hónapban egyáltalán nem találkoztam quaddal, atv-vel... csak nem beszüntették őket?

takiz Creative Commons License 2007.07.17 0 0 5545
ez amugy atv volt...
eke Creative Commons License 2007.07.17 0 0 5543
Miután közösen összaraktátok, hogy milyen is az a kvados aki/ami nem káros a természetre, nincs más dolgotok, mint követni a példáját!

Jó volt benézni rátok.
Jók legyetek!
takiz Creative Commons License 2007.07.17 0 0 5540

Ja - és még annyi, hogy a képen úgy tünik, hogy a 'jármű' áll... igy igazából még mindig nem vonatkozik rá semmilyen keressz szabály... de ha akarod, akkor szivesen meghallgatjuk az általad kreált szabálytalanságokat is, csak arra kérünk, hogy ne úgy kezd majd a mondataidat, hogy "Ha..."

Köszi.

takiz Creative Commons License 2007.07.17 0 0 5538

Kedves Eke!

Merő jó indulatból: mivel látszik, hogy a quadon nincs rendszám ezért feltételezem, hogy zárt pályán vagy a saját földjén használja... Ahol ugyebár nem kell bukót viselnie és ahol nem igen vonatkoznak rá az általad oly nagyon szeretett szabályok... Tehát, ha nem akarok kötekedni, akkor a télapó semmilyen szabályt nem szeget meg... max. annyit vétett, hogy hó nélkül érkezett...

Előzmény: eke (5537)
eke Creative Commons License 2007.07.17 0 0 5537
Milyen szabálytalanságokat követ el a télapó a képen?

Nos?
Előzmény: Törölt nick (5536)
BX_thomas Creative Commons License 2007.07.17 0 0 5534
Oooo, hat ez azert nem volt igy mindig eme topic fennallasa ota.... de legyen on is. Tegnap egy sokaig nagyratartott ismerosom megmutatta mennyire faxa gyerek. miskolc belvarosaban szaladgal rendszam nelkul a versenyquaddal... pedig o gepe rendszamos! Este kiderult, ezt a sportot rendszeresen uzi. Persze en csak hencegek, meg vetitek egyesek szerint, de en akkorsem teszek ilyet amikor /elmeletileg/ pozitiv elmozdulas lehetne a rendszamozasban.....
Előzmény: békésen szántogató traktor (5531)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2007.07.16 0 0 5531
Ha van ontopik mondanivalótok, akkor miért is ne? Ha azonban csak egymás csesztetésére szeretnétek használni a topikot, akkor az szankcionáltatik. Bármennyire is feldúltak egyesek.
Előzmény: BX_thomas (5529)
BX_thomas Creative Commons License 2007.07.16 0 0 5529
mostan akkor mivan? ide nem szabad írni?
Előzmény: békésen szántogató traktor (5523)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2007.07.13 0 0 5523
Első lehetőség: az általad olvasott oldalon a

Fórum » Politika, közélet » Klubfórumok - Politika, közélet » Közélet »

felsorolásban a Közélet linkre böksz.

Az url: http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9162966
Előzmény: Oregon (TM) (5522)
Oregon (TM) Creative Commons License 2007.07.13 0 0 5522
url-t legyszives.
Előzmény: békésen szántogató traktor (5521)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2007.07.13 0 0 5521
Mindenkinek javaslom a móduskonform fórumozást. Ajánlott olvasmány továbbá a Közélet fórum topikleírása.
Oregon (TM) Creative Commons License 2007.07.12 0 0 5518
az en hozzaszolasaim hovatuntek?
Előzmény: quad élet (5517)
quad élet Creative Commons License 2007.07.12 0 0 5517
Mintha fogynának a hozzászólások??Bár eddíg sem volt sok,de miután azt is kitörölték amiben semmi bántó nincs,ezekután nem tudom mit várhatunk!!Megpróbálnak mindent el-kitörölni ami a quaddal kapcsolatos.Sok sikert kívánok a további eredményes munkájukhoz.Ja,és csak gratulálhatok az eddigihez!
BX_thomas Creative Commons License 2007.07.12 0 0 5516
sehun senki?
Gruppy Creative Commons License 2007.07.06 0 0 5508
jessz, volt egy kis IRL felhang, azért elvileg el kellett volna totál buknod.
Előzmény: Törölt nick (5507)
BX_thomas Creative Commons License 2007.07.05 0 0 5495

Érdekes a pálya építés, kurva drága és kurva sok vele a macera. Nem is igazán jó az igényeknek, mégsem lázad be senki :((((

Amúgy nekem semmi kifogásom ellene, sőt haladhatnának a nyamvadt körgyűrűvel, mert utálok bemászni pestre ha épp dzsalok dunántúlra, meg stb :))))

Előzmény: takiz (5493)
eke Creative Commons License 2007.07.05 0 0 5494
csak azok akiknek nincs 3M Ultrathonja.
Nem egy olyan ismerősöm van aki a szúnyogra így támad: hess hess...
Előzmény: takiz (5489)
takiz Creative Commons License 2007.07.05 0 0 5493

bx: nekem az autópályákban ami leginkább tetszik az az, hogy egy-egy autópályával szinte feldaraboljuk az országot... hiszen az autóályákat elkerítjük, azokon átmenni szinte már-már lehetetlen... Jó tudom egy-két átjárót csinálnak direkt a vadaknak is... de azért ez tényleg durva.

Persze nem vad szempontjából közelítettem meg, hanem saját magaméból... :-) Mert én, mint űzött vad sem tudok átkellni rajtuk, csak kijelölt helyeken - kövesutakon... Nem veszélyes ez? Nem szeparáljuk így nagyon szét a vadállományt? Meg mitttutom én... egyszóval: le az autópályákkal! ;-)

Előzmény: BX_thomas (5492)
BX_thomas Creative Commons License 2007.07.05 0 0 5492

szegény csigusz _:))))

de a kiránduló /és főleg a városi ember/ az simán eltapossa, mert észre sem veszi a fűben.

És milyen kár hogy a motors a földúton vágatott nem a réten.

Védjük természetünket.

Ez egy baromi érdekes dolog.

Autópályát építünk.

Állatok élühelyét tönkretesszük, megbolygatjuk, elúzzük őket.

Az természetes mert kell az embereknek a pálya azért, hpogy gyorsabban eljussunk Aból Bbe.

Furcsa dolgok ezek.

soonó Creative Commons License 2007.07.05 0 0 5491
Tudom. Nem a csigára gondoltam, csak úgy nagy általánosságban volt jó.

Amúgy én is pont ezen szoktam megakadni, hogy ezek a húdenagytermészetállatbarátmérütagyonszegényszúnyogot???? Tűrje !

Vagy- Megeszem a húst,mert azt is kell, de ha nem kellene, lehet,hogy nem enném meg. Mert ugye, miben különbözik attól, hogy odamegyek hozzád, kihasítok belőled egy kis oldalast, oszt jól megsütöm magamnak. Hogy gusztus kérdése ??????? Nem . Megszokás. Nevelés. Ki hogy nőtt fel, mit látott evett. Ez a meghatározó. Egyszer poénból ismerős csajnak sütöttek békát, végén kérdezték milyen volt - Háát nagyon jó, aztán meg mondták neki mit evett :))))))) Az állatok gyilkolászása, miért......stb. Aztán a törvények....kivéve táplálékszerzés esetét,vadgazdálkodás, meg ilyesmi.

Magyarul ha nincs önös érdek akkor bűn, ha kitalálnak egy indokot, akkor ugyanaz a cselekedet már nem is bűn.

Tehát természet "védőihez" : Miért kellemetlen az a kis csípés ? :)) Tessék hagyni, ez az élet velejárója !
Előzmény: takiz (5489)
takiz Creative Commons License 2007.07.05 0 0 5489

:-)

Ez egy jó videó volt... ellenben a csigát nem sajnálom. A fél kertemet lerágták már - és ha ládnád, hogy mennyien döglenek meg a csigacsapdáimba... vagy a jó ízlésű emberkék táljába... Hidd el, hogy kerékkel nem túl hatékony csigára vadászni...

Amúgy csak gondolatként - az állatvédőknek.

A szunyogokat miért szokták lecsapni még a nagyon állatvédők is?

Előzmény: soonó (5488)
soonó Creative Commons License 2007.07.05 0 0 5488
Már nem csak a Balázs sumákol, az Irénről is kiderül, hogy kamuzik.

www.youtube.com/watch?v=Gr93-2YZ_Hk

Béke, uff
Előzmény: quad élet (5487)
quad élet Creative Commons License 2007.07.04 0 0 5487
Menj,csinálj pár képet,és ha sikerülne visszajönnöd,majd beszélgethetünk!Tudod, mi addíg megpróbáljuk itthon jobb belátásra bírni azokat a nem közénk valókat akik dúlják a szalajkát.Te meg csak fényképezd azt a szívünkhöz  (és országunkhoz ) igen közel álló országot.Itthon már nincs mit fotózni,csak hazugok,csalók és a dúlók vannak.Hogy hiányoztak az alteregok!?
Előzmény: eke (5480)
tükörvarrógépkezel Creative Commons License 2007.07.04 0 0 5486
ilyenek:

17°11'53.22"N
54°53'13.40"E
Előzmény: takiz (5484)
tükörvarrógépkezel Creative Commons License 2007.07.04 0 0 5485
persze küldhetnék KMZ-t de nem teszem, a panoramio opciód be van kapcsolva?
Olyan alapkőzetig lekopott erodált térszintek vannak amiben bombázással sem okozhatnátok kárt. max szemeteléssel....
Az igaz hogy vannak speciális élőlényei a tájnak de ott is tájékozódni kell hogy mettől meddig, de van néhány magyországnyi pálya ami járható. (quaddal)
Előzmény: takiz (5484)
takiz Creative Commons License 2007.07.04 0 0 5484
tükör: megpróbáltam... de a google earth sem igen mutatott azon a részen szinte semmit... kicsit hegyes és növénytelennek tünt... Szerntem semmivel sem értéktelenebb mint pl a horotbágy...
Előzmény: tükörvarrógépkezel (5483)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!