A Korzó-hoz a mi cégünknek is van "némi" köze :) Az ElectroWorld-höz meg konkrétan nekem is :D
Nem ismerem Nyíregyházát, de szerintem az új üzletház melletti Műv Ház. épület natúr beton szarkofág jellegét eléggé megerősítette ez a sok fejlesztés.
most persze lehet mélázni azon, hogy szép vagy ki lesz-e használva, szerintem annál mindenképp jobb, hogy naponta átdübörög a belvároson millió autó.
Tudom, hogy egy ilyen építkezés mivel jár, nekem egy nemrég épült teszkó mellett van boltom, de azt gondolom megérte a szenvedés, a nép meg majd belakja!
de, viszont egy ideig utoljára... :o))) nem a kaja miatt, az még elment, mondom a szálló belül retek..., azaz pontosítok, tiszta ugyan, de lelakott, ízléstelen.
K...a nagy szívás volt míg elkészült, elhiheted a por ellepett mindent, máskor meg a sár.
Egyébként szólhattál volna, hogy erre vagy, tom, hogy nem vagyunk világi cimborák, de tegnap este pont ott arra jártam én is.
A főtér meg összességében, (különösen az eddigi stílushoz képest) ízléstelen, ötlettelelen. Nem sok helyi mond mást ha megkérded. Arról meg ne is beszéljünk, hogy kik és hogyan építették :)
A szökőkút meg totál csőd. "Az élet fája" nevet adták neki.
A Plaza is most épült, sokan megkérdőjelezik, hogy ki lesz e használva, mert ahhoz elég porfészek vagyunk, hogy 2 cici center legyen..
Közlekedésileg is teljesen átalakult, gyalog ha jönnek majd az állomás felől a vendéghadak végighőböröghetik majd a belvárost is.
úgy látom ez most nyíregyházi topic lett, hadd ragadjam meg az alkalmat egy kis offolásra:
tegnap, talán 2 év után újra a Korona szállóban aludtam a nyíregyi Főtéren, alig ismertem rá a környékre, nagyon klassz lett, gratulálok mindenkinek, aki döntéshozó, kivitelező, finanszírozó vagy egyéb szinten érintett! Valahogy így kellene kinézni minden városban a központnak! Sétálóutca, dízsburkolat, szökőkutak... nagyon rendben van!
(de mostmár a szállodára belül is ráférne a felújítás!!!)
Megkezdődött a rájátszás, így beleolvastam kicsit az mnk topikba. Elvileg az ország legjobb 8 csapata. Erre miket olvasok: Pécsett csalnak a bírók (nagyon gyenge lehetett a Szolnok ha még így is ki tudott kapni), Szombathelyen csalnak a bírók (biztosra ment a Falco, hiszen nagy blama lenne hogy röhögve végigverték a mezőny, aztán kizúgnak a morálisan szétesett Nyíregy ellen), Fehérváron csaltak a bírók (még mindig több pénz van az atomban, mint az informatikában), sőt itt még balhé is volt. Csak arról szól kevés infó, hogy milyen szinvonalas meccseket játszottak az élcsapataink. Szimplán lesüllyedt a magyar kosárlabda a magyar foci szintjére. Mindenben. Kár érte.