Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Ma beszéltem Fanyuval....még mindig nem ok...de legalább már rám mosolygott mikor látott. beszéltünk pár mondatot, de tényleg csak párat nagyon magába volt zárkózva...mikor megkérdeztem, h hogy van, akkor nagyon olybá tűnt h bőgni fog....de csak megtorpant, és halkan annyit mondott, hogy nem szeretne róla beszélni...megértem. csak szar látni, hogy a korkülönbség és a sulis kötöttségek miatt semmit se tehetek.... ma is igyekeztem figyelmen kivül hagyni, de muszáj volt éreztetnem vele, hogy tisztában vagyok a helyzet súlyosságával....de igyekszem nem útban lenni. friss infokat úgyis tudok szerezni....ha nagyon jól tájékozott akarok lenni. ami szar volt, hogy olyan szívesen meglapogattam volna a vállát, hogy minden rendben lesz, de a sulis és a tanár-diák etikai mitoménje miatt, nem mertem....
ezt nem akartam már a blogba beírni...ki tudja mikor néz rá :)
Köszi! :* Remélem mostmár hamarosan lesz valami - elvileg szeptembertől jobban beindul az üzem -, mert ha így megy tovább... :S Amúgy felmerült bennem az ötlet, ha nem találok semmi normális melót, akkor keresek valami átmenetit - habár az se lesz könnyű, ezt már most is látom -, összegyűjtök egy kis pénzt, és irány Pest! Ott aztán van meló dögivel...
Ugyanezt átéltem érettségi után. De hidd el, hogy lesz valami hamarosan, ami kimozdít ebből a tétlenségből és depressziós állapotból! Addig is gondolj arra, hogy vannak, akik melletted állnak, bármi is történjen! Itt vagyok pl. én is. :-)
Hónapok óta mást se teszek... De két véglet van. Vagy pályakezdőként tapasztalatlan vagyok, vagy ha más irányba próbálok tekintgetni, oda meg túlképzett vagyok... Ha rajtam múlna, már rég dolgoznék. De ez nem ilyen egyszerű... :S
Magam vagyok. Nagyon. Kicsordul a könnyem. Hagyom. Viaszos vászon az asztalomon, Faricskálok lomhán egy dalon, Vézna, szánalmas figura, én. Én, én. S magam vagyok a föld kerekén.
A tanár kérte, úgyhogy ha nem tetszett neki, magára vethetett. :-DD Lehet, utána a fejét verte a falba. De igazából én úgy láttam, örült neki. Úgyhogy valószínű, botfüle van. :-)