Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Figyelmedbe kell ajánlanom a fejlécben foglaltakat!
"Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos."
OFF: Nem feltétlenül szükséges magát a navigációs szoftvert frissíteni. Mit vársz tőle? A vas elég régi, az újabb SW sokkal több funkcióval bír, nem biztos, hogy futna rajta elfogadhatóan. Ami rajta van most, azzal is lehet navigálni, a fő dolgok nem változtak.
Köszönöm, nem akartam én lopni :), de már a gyártó sem támogatja a terméket a saját oldalán sem, olyan régi... Most akkor mit tegyek? Elmúltam már 50 éves, nem vagyok hacker :(
Üdvözletem! Adott egy Becker Z100 motoros navigáció, fel is megy rá az új IGO, de sajna csak fél fényerővel és nem is lehet állítani. Bosszantó, hogy nem tudom használni. Valakinek ötlete? Előre is köszönöm!
Mégis sikerült beállítani. Navigáció közben váltogattam a 2d , 3d módot, és úgy nem változott semmit. A főmenüben állítottam át , és úgy már működik. (ahogy a képen is mutattad)
BiharyG : ezzel a módszerrel a Te kívánságod is teljesülhet.
Tudnátok segiteni abban a kérdésben,hogy van egy igo navigáciom,és amikor beálitanám a magyar hangot akkor kilép de ha a portugál nyelvet állitom azzal meg megy simán!Mi lehet a gond!
Valószínűleg neked "Észak felül" üzemmódban van most. Kattints az iránytűs 2D -re, és akkor átteszi 3D üzemmódba, és ha erre is kattintasz átmegy "sima" 2D-re, ahol a haladási irány lesz fent.
Huawei P8 lite -n van nekem egy igo szülinapp navigáció. Az lenne vele a problémám , hogy navigáció közben a haladást jelző nyíl először rendesen felfelé nézve mutat , de ahogy fordulunk jobbra-balra , az is elfordul. Követi az utat, de forgolódik. Hogyan lehet beállítani ,hogy csak felfelé nézzen? A menüt átnéztem , próbáltam guglin is keresni , de nem találtam megoldást. Köszi
Sziasztok! Én is megvásároltam az Applestore-ból a Magyar-Román iGo-t. Frissítettek, ezután már nem lehetett visszahozni a térképeket. Mindig azt írta ki, hogy próbáljam később. Felkerestem többször is az iGo székházat a Szépvölgyi úton, de ott csak a recepcióig lehetett eljutni. Ott közölték, hogy írjak e-mailt nekik, majd válaszolnak. Én megkérdeztem, hogy milyen cég ez, hogy senkivel se lehet beszélni, akár személyesen, vagy legrosszabb esetben telefonon, hogy elmondjam a problémámat. Nem lehet, ez volt a válasz. Megtettem, megírtam a levelet, már másodjára, mert mint mondtam már voltam náluk máskor is, de a mai napig nem jött rá válasz. kifizettem 19,99 eurót, amikor megvettem, most újra kérnének érte kb. 26 eurót. Mi ez, ha nem lehúzás. Én igazolni tudom a vásárlás tényét. Ők megszüntették a szolgáltatást, amire life time-ot igértek. Ha tudtok megoldást, vagy másnak is a probléma állt elő, írjatok.
Néhány éve vásárolt Magyarország.-Románia térképem a régi iPhone-os iGo-s alkalmazásból eltünt, méghozzá akkor, amikor az alapszoftver FRISSÍTÉST IGÉRT! Egyszerűen törlődött. A térkép jogtiszta volt, megvásároltam.
Újra letölteni lehetetlen, "Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a kiszolglóval. Kérjük, próbálja meg később" hibaüzenetet kapom. Az NNG céggel történt többszörös levélváltásomkor azt a felvilágosítást kaptam, hogy a kollégák "tudnak a problémáról" és meg fogják oldani. Azóta a fülük botját sem mozdítják. Tipikusan magyaros megoldás, hülyére venni a felhazsználót - aljas, piszok dolog! Én a térképet olyan igérettel vettem meg, hogy korlátlan ideig használhatom. Azt tudomásul veszem, hogy már nem fejlesztik, de ami megvan, azt miért törölték? Miért nem lehet visszatölteni? MIÉRT HAZUDNAK?
Na, szóval, Fogyasztóvédelem lesz a dologból, kiverem belőlük a térképet, vagy az árát!
Plusz, milyen eljárás, hogy a levelük aláírása "Dávid" ? Vezetékneve nincs? Felelősségválllalás nincs?
Minden esetre mindenütt terjeszteni fogom, milylen egy aljas társaság!