mostmár jol beszél? érdekesen ragaszkodsz az elveidhez. olyan 12 évesre tippellek. Megsugom az Orbán retorikai képessége sokkal nagyobb bármelyik más politikusénál- gyurcsány szánalom, hiller selypít, medgyesi makog, horn a bajsza alatt beszél szánalom az összes
Azt mondják Vitykáék: legyen úgy, mint régen volt!
Én meg azt mondom: ne legyen úgy!
Legyen úgy, ahogy a kor, amelyben élünk megkívánja.
Nekem a két gyűlés két különböző dologról szólt: Az egyik arról, hogy "Szavazz ránk, mert mi a következő négy évben veled együtt sok mindent meg akarunk csinálni!" - a másik meg arról, hogy "Szavazz ránk, mert ha mienk a hatalom, akkor megmentjük az országot!"
Az ország szerintem nem szorul megmentésre, és tele van már a tököm a mindenkori országboldogítókkal, - nekem sokkal szimpatikusabb az, aki megmondja, hogy konkrétan mit, mikor, hol és miből szeretne megcsinálni, és ehhez kéri a támogatásomat.
Azt is mondta Orbán, hogy nekik nem párt, hanem nemzeti programjuk van.
Szerintem meg az a helyes, ha pártnak pártprogramja van, és az állampolgár a versengő programok közül választhat és arra adja a szavazatát, akinek a programja jobban tetszik, és akinek elhiszi, hogy ha hatalomra jut, akkor nem felejti el megvalósítani.
Vityka a múlt, Gyurcsány a jövő.
Soha nem hittem volna, hogy a hajdani üde rendszerváltó fiatalokat egy volt KISZ funkcionárius fogja oktatni demokráciára, korszerűségre, tisztességre, és hogy ehhez meglesz minden erkölcsi alapja is - az élet tud furcsa dolgokat produkálni.
Mikor ma megláttam a három tenort a színpadon, nem tudtam sírjak, vagy röhögjek.
A Himnusz nekem is tetszik. De mint mondottam, nem illik ilyen helyere. Nem pártgyülésre való. Nem is mondtam, hogy az engedélyem kellene, csupán megmondtam, nem tetszik, hogy már ezt is kisajátítjátok,, és a saját céljaitokra pártgyűléseken énekelgetitek.
Ugyan már, komoly demokratikus hagyományokkal rendelkező országokban se jelenti a nemzeti szimbólumok kisajátítását, ha eléneklik a Himnuszt pártrendezvényeken. Ezt szvsz butaság, nincs kisajátítva, senki nem tiltja meg a szociknak, hogy Himnuszt énekeljenek.
Jogszabály? Or-Kán! Már megint félrebeszélsz! Miért nem mész vissza abba a topikba, amit nyitottál, és jól beégtél a sületlenségeddel? A topikban le van írva, be van idézve a választási plakátokról szóló törvény, melyben nincs maghatározva méret. Egy önkormányzat próbálta egy [b]rendelettel[/b] felülírni ezt a törvényt.
Aki ennyire gyengén beszél amgyarul annka persze hogy kell a permanens kokárdavisleés, nemzeti lobogó, ha kimegy az utcára, és himnuszéneklés 5 percenként. Különben Ő tényleg nem érzi magát magyarnak, mert tényleg gondjai vannak.
A Himnusz nekem is tetszik. De mint mondottam, nem illik ilyen helyere. Nem pártgyülésre való. Nem is mondtam, hogy az engedélyem kellene, csupán megmondtam, nem tetszik, hogy már ezt is kisajátítjátok,, és a saját céljaitokra pártgyűléseken énekelgetitek.
Ember! Értem én, hogy ti az Internacionálét szoktátok, de nekünk a magyar Himnusz tetszik, mi azt énekeljük, és nem kell hozzá az engedéjed! Érted EMBER?!!