Keresés

Részletes keresés

takacsi Creative Commons License 2013.02.22 0 0 5930

Magyarország szurkolócsoportjai (sportágtól függetlenül) kifejezhetnék szolidaritásukat a szolnoki szurkolókkal, ahogy tették a dunaszerdahelyi magyarverés utáni "Ne bántsd a magyart!" drapériákkal szerte az országban. Tűrhetetlen irányba fordult ez a világ....

tápoly Creative Commons License 2013.02.22 0 0 5929

Sajnos megtörtént amire szűk egy hete még senki sem gondolt volna. Ugyan így volt ez az alapszitúációval is aminek súlyát gondolom nem kell ecsetelni. Ezek után a Klub még menthette volna a menthetőt, de sajnos a tegnap délutáni közleményükkel rugtak beleénk egy jó nagyot. Ekkor már mindenki tutdta, hogy mi fog következni. Nem gondoltam volna, hogy ide jutunk, mind ezt 3 nap leforgása alatt. :/

Ja és még tegnap este a Hír TV-ben a polgármesterünk is lökött rajtunk egyett, nem tudom, mi fog következni de már semmit sem tartok lehetetlennek.

Egy hónap múlva találkozunk Budapesten. Na meg persze idegenben bárhol. :)

Előzmény: realfan (5927)
banderium Creative Commons License 2013.02.21 0 0 5928

már megtörtént

Előzmény: realfan (5927)
realfan Creative Commons License 2013.02.21 0 0 5927

Nem tudom, hogy hogyan vélekednek a szolnokiak a klubjuk mai közleményéről, de nem csodálkoznék, ha kb az Ultras Újpesthez hasonló bejelentést tennének még a hétvégén.

Kíváncsi vagyok, hogy a szolnokiak erről hogyan vélekednek. Nem tudom, hogy a három csoport között mekkora az összhang, de csodálkoznék, ha mostantól újra menne minden a régiben.

realfan Creative Commons License 2013.02.20 0 0 5926

Ha tényleg az izraeli csapat biztonsági főnöke (nem semmi poszt egy kosárcsapatnál) kérte, akkor viszont hiába vártok álláspontot biztonsági szolgálattól meg a klubvezetőktől.

Amúgy ilyen alapon mondjuk a román-magyar focimeccs kapcsán a magyar biztonsági főnök kérhetné, hogy egyetlen román se legyen a stadionban, mert az csapatára nézve veszélyt jelentene? (Irónikus kérdés persze, de az a vicc benne, hogy egy román huligán ténylegesen nagyobb veszélyforrás, mint egy zászló. De ugye - még - nem vagyunk izraeliek.)

Előzmény: tápoly (5924)
Marci14 Creative Commons License 2013.02.20 0 0 5925

"ha valaki verbálisan szidalmazza a vendégcsapatot utalva származására, annak vállalnia kell a felelősséget."

Én magyar vagyok és evangélikus. Bárki mondhatja ezt nekem, hogy te "hülye magyar, büdös evangélikus" stb, senki nem fogja felemelni a hangját ez ellen. Ha egy zsidót szidunk az viszont aljas dolog. Utálom ezt a világot, utálom ezt a liberalizált fost. Amúgy is mi a faszomat keresnek ezek Európában? Játsszanak Ázsiában és egyék meg amit főztek. Terrorban tartják az egész régiót. Nagyon sokat lehetne róluk írni, de továbbra sem ér annyit, hogy kitiltsanak. Dühös vagyok és sajnálom az Olaj szurkolóit, fordított helyzetben ha a klub így árulná el a csapatot, a magyarságot megfontolnám, hogy járjak-e még meccsre. 

Előzmény: tápoly (5924)
tápoly Creative Commons License 2013.02.20 0 0 5924
Előzmény: Marci14 (5919)
realfan Creative Commons License 2013.02.20 0 0 5923

Hogy milyen megengedhetetlen dolgok történtek a Körmend-ZTE meccsen! :)

http://mteblog.blog.hu/2013/02/20/fejedelmi_megrovo

Marci14 Creative Commons License 2013.02.19 0 0 5921

Az is nonszensz lenne ha mondjuk Palesztin zászlókat nem engednének be, de, hogy sem a magyart, sem a székelyt az egyenesen gusztustalan. 

Nagyon rossz irányba tart az ország, az egész világ, ha leírnám, hogy kik/mik miatt valószínűleg búcsút inthetnénk a nickemnek. 

Brave new world.

Előzmény: realfan (5920)
realfan Creative Commons License 2013.02.19 0 0 5920

...és a respect tökéletes ellentétje azoknak, akik miatt ez van.

Előzmény: Marci14 (5919)
Marci14 Creative Commons License 2013.02.19 0 0 5919

Amit most olvasok az interneten, ha igaz akkor respect az Olaj tábornak!

PisztolyP Creative Commons License 2013.02.11 0 0 5917

sajnos ez a párharc is egyre laposabb :((( (mielőtt nekem estek: mindkét fél részéről)

Előzmény: tápoly (5916)
tápoly Creative Commons License 2013.02.10 0 0 5916

Előzmény: PisztolyP (5915)
PisztolyP Creative Commons License 2013.02.10 0 0 5915

Olaj - Falco 12/13 MK

moldi56 Creative Commons License 2013.02.09 0 0 5914

Magaskapussal beszéltem,ő nem jött,mert melózott.Persze Kutyától bocs'remélem levették a lábáról a gipszet.Én szemben voltam tiszta feketében,múlt héten temettem el apámat.A meccstől nem voltam elájulva és még akkor finoman fogalmaztam.

Előzmény: Törölt nick (5913)
moldi56 Creative Commons License 2013.02.09 0 0 5912

Zizou láttalak a vendégszektorban.Akkor mégis sikerült elcserélned a műszakodat.Hivni is akartalak,de a telefonszámod úglátom már nem él.

antisogun Creative Commons License 2013.02.09 0 0 5911

Környezetbarát drapi, csak pár szó kell javítani.

A Falco-szurkolókat Olaj-szurkolókra.

Majd rövidesen a kupagyőzelem elé kell szúrni az EC szócskát, későb csere Adria Liga győzelemre.

De van még egy király drapi ötletem az olajosoknak:

Mi tudunk a legrosszabb hatékonysággal elbaszni 1 milliárdot!

Előzmény: redmiller (5910)
redmiller Creative Commons License 2013.02.09 0 0 5910

Jó sok Falco szurkoló volt Szolnokon, még a hazai b-közép helyét is elfoglalták.... :)))

PisztolyP Creative Commons License 2013.02.01 0 0 5909

Sajnos nem mindenki néz délutáni gyerekműsorokat :))) úgyhogy jöhet majd az a félig értékelhető kép is.

Köszi.

Előzmény: Demetrius#8 (5908)
Demetrius#8 Creative Commons License 2013.01.31 0 0 5908

Volt is, csak sajnos egy darab félig értékelhető kép készült róla, azt majd feltesszük. Amúgy a tv viszonylag hosszan és jól mutatta.

tápoly Creative Commons License 2013.01.31 0 0 5907

Paris Levallois - Szolnoki Olaj

PisztolyP Creative Commons License 2013.01.29 0 0 5906

mikről maradtam le...

illetve nem arról volt szó, hogy lesz vmi performance az Albánál Kaposváron?

banderium Creative Commons License 2013.01.20 0 0 5905

Igazad van, javítok: nem a kiesés ellen, hanem a nyolc eléréséért küzdöttünk végig, ami elég távoli volt jó ideig. A négyes széria már nincs meg, de hozni kellett a hátralévő meccseket a nyolcért. Ti is valahogy így vagytok most szerintem. Innen a párhuzam.

Előzmény: realfan (5903)
tápoly Creative Commons License 2013.01.20 0 0 5904

Olaj - Radnicki

Teli vendég szektor, ritka dolog ez szolnokon ez kellő képpen inspirált minket így egy jó hangulatú meccs volt két jó táborral. Utolsó negyedben minden mindegy alapon olyan szureket nyomtunk mintha aláznánk 30al.

realfan Creative Commons License 2013.01.20 0 0 5903

Na, legközelebb inkább nem írok semmit, már én is tudom, hogy nem kellett volna. :) Ez mondjuk valóban nem rossz a képek alapján. Mondjuk a kiesés ellen való küzdést kicsit túlzónak érzem, illetve a párhuzamot számomra picit görbíti a tény, hogy éppen egy négyes győzelmi sorozat után (közte egy finom Alba-lealázással) mentetek Kecskemétre, ahogy nézem.

De tényleg, ahogy látom, nem biztos, hogy igazam volt, úgyhogy hagyjuk is.

Zizounak még annyit, hogy a szombathelyi meccses 50%-ot is túlzásnak érzem picit, bár persze ha 30%, az is sok. Az meg akár még lehet is.

Előzmény: banderium (5902)
banderium Creative Commons License 2013.01.20 0 0 5902

Azért nem kell olyan messzire visszamenni az időben, hogy valami párhuzamot vonjak:) 2008/09-es bajnokságban végig a kiesés ellen küzdöttünk, és az utolsó 7 meccsből ha jól emlékszem min. hatot hozni kellett a nyolcadik helyhez. Nem sok valós alapja volt a sikernek, de mégis összejött. Talán a 10. helyen álltunk amikor egy páran átruccantunk Kecsóra. Az se volt rossz:) Nem mondok olyat, hogy senki nem csinált még ilyet, de nem volt rossz az sorozat.  Talán az egyik legjobb évünk volt a lelátón, a pályán meg talán egyszer volt csak rosszabb:)

Kecskemét-Olaj 

Előzmény: realfan (5893)
realfan Creative Commons License 2013.01.20 0 0 5900

Biztosan írhatnék érthetőbben józanul is, mint ahogy szoktam, de azért a bemásoltat követő ünneplős mondatból szerintem eléggé érthető, hogy erre a meccsre gondoltam csak, mivel olyan kurva sok ünnepelnivalónk idegenben meccs után nem volt a bajnokságban. :)

Egyrészt, másrészről - ahogy a fórum többi tagja sem - nem szoktam olyanokat írkálni, hogy hű de mennyien voltunk itt meg ott, vagy hű de jók voltunk, ha az távol áll a valóságtól.

Amúgy a létszám kapcsán a falcósokon is meglepődtem. Az össznézőszám és a tábor létszáma is több volt (jóval), mint amire számítottam. Zsinórban öt vereség után. Voltak már sokkal kevesebben a sárgák jobb időszakban is.

Előzmény: PisztolyP (5899)
PisztolyP Creative Commons License 2013.01.20 0 0 5899

ha ittas meccs utáni  örömödben kicsit érthetőbben írkálnál akkor lehet más is értené.. de nézzük akkor! ezt írtad:

"De nincs, és egyszerűen nincs és pont még egy olyan tábor az országban, ahol a 11. helyen lévőket ennyien kísérik idegenbe."

Most azt hogy erre az egy meccsre értetted vagy nagy általánoságban, az szerintem nem derül ki de javítson ki egy nem körmendi.

Mert ha erre az egy meccsre írtad akkor OK., ha viszont általánosságban írtad akkor viszont vicces mert pár hozzászólással előtte írtad te és K. amit bemásoltam.

Előzmény: realfan (5896)
realfan Creative Commons License 2013.01.20 0 0 5897

Szerintem az első félidőben, az eredmény alakulásához képest nem voltunk olyan rosszak. A második félidő volt gyenge az utolsó percekig.

Azért a tábor fele szombathelyi dolog kicsit túlzás. Esetleg az lehet oké, hogy nem körmendi, de attól még Vasvárról, Sárvárról, Kőszegről, Gotthárdról stb. ugyanúgy el kell menni. Amikor volt a táblázós dolog Körmenden, olyan sok Szombathely felirat azért nem volt.

Ettől függetlenül itt is áll, hogy amit én írtam, azzal nincs szembe az, amit te. Nem szurkoltunk jól? Hát igen, az lehet. Nem is fogunk még egy ideig. Én csak a létszámot emeltem ki. És persze, van sok szombathelyi, de nehogymár ez adja ki azt a hatalmas különbséget, hogy a nem éppen hatalmas körmendi vendégszektort nem sikerült megtöltenie a falcósoknak egy elődöntő meccsen, mi meg 0 db idegenbeli győzelem után, a 11. helyen, az 50 év legrosszabb szezonjában legalább 400-an legyünk.

Előzmény: Törölt nick (5895)
realfan Creative Commons License 2013.01.20 0 0 5896

Te amikor én ilyesmit írok és te így reagálsz, akkor legalább utána leesik neked, hogy amit te írsz vagy épp bemásolsz, az egyáltalán nem üti azt, amit én írtam? Most már sokadjára csinálod ezt, és őszintén érdekel.

Előzmény: PisztolyP (5894)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!