Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Naná! :-) Egyébként fotós szempontból igazi kihívás ez a hely, ha valaki itt értékelhető képeket tud csinálni, az már tud valamit... nekem nem nagyon sikerült. Ha csak az utazás a gond, akkor velem lehet jönni-menni, mert most alkoholmentes napot tartok és nem csövezek ott. Másnap reggel dolgom van, így kénytelen leszek viszki nélkül nyomni. Még belegondolni is rossz! Kis autóm csomagtartója tele lesz ugyan, de még van 3 üres hely. Kb 7 körül akarok indulni, mert még a cuccot is össze kell rakni. Visszafelé még nem tudom, függ a hangulattól is... :-) Szerintem lesz az éjfél is.
Nem semmi! De az sem volt piskóta, hogy a 70-80-as évek körül jópáran közülünk is csiszoltak "profi" lencséket, mondjuk a kamrában, vagy a konyhában. Ez lassan már sajnos feledésbe merült:-(
Tényleg nagyon jó, ez a ház nagymezőtől vagy száz méterre van a kék túra útvonalán. Kutya jól van picit sántít, de már nagyjából kialudta magát (azóta folyamatosan )
A szajkós kép sem semmi. Engem itt esz a fene, hogy miden nap jön 4-5 szajkó (egyszerre) a kertünkbe, gyakran be is néznek az ablakomon 4-5 m távolságból, csak hát ott pont egy fűzfán pihennek meg, aminek meg az össze-vissza ágai miatt lehetetlen használható képet nyomni...
Látod ha az esetem lennél azt mondanám, hogy mennyünk együtt nyeremény hétvégézni. A francba, hogy én is miért nem fiatal csini fotóslányokat csónakáztatgatok (talán mert alig vannak olyanok?) Bár egy igazán csini természetfotóst már találtam: Lányka Mazsola: megéreztem én, hogy nem olyankönnyű abba a pincébe bekerülni :)