Keresés

Részletes keresés

Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.11 0 0 569
Te szeegény! Rendesen meg vagy te ezért a komoly munkáért fizetve? Remélem, a legjobbakat kapod mindenből!
Előzmény: ZsuR (568)
ZsuR Creative Commons License 2006.05.11 0 0 568
Előzmény: ZsuR (567)
ZsuR Creative Commons License 2006.05.11 0 0 567
Szomoru a bazsalikomcsosz sorsa. . .meg aztan ott van a kapor is, es az eper. . .annyi mindenre kell figyelni, manukurozesre alig marad ido!!!
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.10 0 0 566
És nem beszélve arról, hogy még bele is eshetsz ekkora bödön kajába! Az pedig munkahelyi baleset és 100%-os cicatáppénz!
Előzmény: Fülöpmami (564)
vacmarek Creative Commons License 2006.05.10 0 0 565
Ide már nem elég a szakszervezet!!!! A gyerekmunkát a ENSZ is elítéli !!!! Ilyen csöpp macskával ekkora adag kaját meóztatni, felháborító :-DDDDDD
Előzmény: Fülöpmami (564)
Fülöpmami Creative Commons License 2006.05.10 0 0 564
en meg 3 honapos se vagyok es maris dolgoztatnak, nekem kell meozni a bamba kutyak kajajat. kerem a szaxervezet azonnali kozbelepeset! udv Mistral
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.09 0 0 563

Itt pl. mozizunk kifelé az utcára. Csak - és most jól égetem a gazdit - sűrűbben moshatná az ablakot, mert nem látunk jól ki... remélem, nem akarja, hogy szemüveges macskák legyünk?!

kaszasj Creative Commons License 2006.05.09 0 0 562
BRRRR a porszívózást utáljuk, lehet hogy mégsem fogunk kaparászni. Pedig biztos jó mulatság lenne!
Előzmény: Bűvössárkány (561)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.09 0 0 561
Mivel porszívóznia kéne, biztosan nem... de az a lényeg, hogy nekünk olyan, mintha az alomban turkálnánk! Hallottam, hogy nagyobb virágládákba pl. bele lehet pipilni! Az lehet az igazi! S közben még legelészhetnénk is! Egy kicsit legalább törleszthetnénk a sok disznóságuk miatt!
Előzmény: kaszasj (560)
kaszasj Creative Commons License 2006.05.09 0 0 560
HOPPÁ! Ez a kapirgálás eddig még nem jutott eszünkbe. Mit gondolsz örülne a gazdi?
Előzmény: Bűvössárkány (559)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.09 0 0 559
Bátor a gazditok, hogy csak úgy, le a földre egy cserepes vízipálmát! Nem kaparjátok ki a földet... csak egy piciiiit? Tudjátok, milyen jóóó? Mi már minden virágot elpusztítottunk otthon, amúgy sem volt sok - kivéve a kaktuszt. Azzal nem akarunk ujjat húzni! Gazdink lefedte alufóliával a földjüket és rárakott nagy köveket... De mi úgy is hozzáfértünk a földhöz, ha meg már végképp nem, addig buzeráltuk, hogy feldőlt a cserepes növényzet... mi meg jól büszkék voltunk magunkra! Nem is értettük a gazdit, mér kiabál utána velünk! Ééérthetetlen. Pedig olyan érdekes volt!
Előzmény: kaszasj (558)
kaszasj Creative Commons License 2006.05.09 0 0 558

Nagyon jól néz ki!

Mi vizipálmát kaptunk nemrég (nagyon finom). Persze mi is alaposan megvizsgáltuk!

Előzmény: Bűvössárkány (557)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.09 0 0 557

Ó, legalább helyrebillented megbántott cicaönérzetem!

Itt a gazdink vett nekünk egy új kaparót, mert a régit szétnyúztuk. Azért, új ide vagy oda, a biztonság kedvéért jól megszaglásszuk, nehogy vmi bóvli kerüljön elénk... ami összeszakad alattunk, vagy ilyesmi, más szóval: munkahelyi baleset lenne, és majd jól bepanaszolhatjuk a gazdit!

Előzmény: kaszasj (556)
kaszasj Creative Commons License 2006.05.09 0 0 556
Ne búsulj!  Még ezen a képen is látszik, hogy mennyivel szebb a Te lábad! A csíkocskák, a bársonytalpak és az a forma:))
Előzmény: Bűvössárkány (555)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.08 0 0 555

És itt látható, hogy önérzetemben is megsért! Ugyanis, ha valaki jobban szemügyre veszi, ezen a fotón nem csak az a két vacak kőmacska van, hanem ÉN, Haramia is. De mit számít ez a gazdinak! Ő inkább fotózta azokat a vacak, élettelen makkákat, mint engem! Hát ezt érdemlem?

Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.07 0 0 552
Hát, kész csoda, hogy még bírod! Sanyarú sors, el ne hagyj!
Előzmény: Sisssssssy (551)
Sisssssssy Creative Commons License 2006.05.07 0 0 551

Happy Birthday Bonifác:-)))))))))))))))

Üdv,

Milady

bocs, hogy kicsit csúsztam a köszöntéssel, de annyi dolgom akadt...

mindent szemmel tartani, ablakot pucolni, bevásárolt kajaholmit & egyebeket ellenőrizni, mosógépet kontrollálni stb...nem 1szerű feladat, s én még nem is töltöttem be az 1. életévemet, már melózom...nem csoda, ha du-ra kivagyok...

Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.06 0 0 550

Azért Haramia nem egyedül strapálta magát a karácsonyfával. Engem is beparancsolt a gazdi fát díszíteni! Teljesen kifáradtunk, mire végeztünk! Ráadásul a gazdi úgy hálálta meg, hogy azt mondta, hogy "sicc"! Hát macskának való élet ez? - Honesty

kaszasj Creative Commons License 2006.05.04 0 0 549
Ez már mindennek a teteje! Csak a munka- a munka, a koszt meg csapnivaló! VÉRLÁZÍTÓ
Előzmény: Bűvössárkány (545)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.04 0 0 545

Ezek a képek önmagukért beszélnek.

Én Haramia vagyok, biztos megismertek. Mellettem a társam, Honesty. Eleinte teljesen meg voltam sértődve, mikor Honesty beállított. Mivel 2-szer akkora, mint én vagyok, féltem is tőle. Pedig ő még kölyök hozzám képest. Mostanra jó haverok vagyunk, együtt tárgyaljuk ki a gazdit...

1. Honesty: Nagyon éhes vagyok, mér nem kaphatunk 2-nél többször husit?

Én: Azt mondja a gazdi, hogy ez a táp is nagyon egészséges.

2. Honesty: És, nem?

Én: Enne csak ő feszt tápot 2 husievés között... Biztos felháborodna!

kaszasj Creative Commons License 2006.05.04 0 0 544

Égbekiáltó, macskátalan bánásmód. Hát mit képzelnek EZEK?????????????

Mi jöhet még?!?! Jobb bele sem gondolni.

Előzmény: Bonifác (543)
Bonifác Creative Commons License 2006.05.03 0 0 543

Nálunk új munkát találtak ki. Lekopott a parlettáról a lakk, és nekem kell kifényesíteni. A hátammal.

Bűvössárkány Creative Commons License 2006.05.01 0 0 542

Itt pl. gazdám véletlenül nyitva hagyta a szekrényajtót. Mit tehettem mást, bementem, hogy őrizzem az ottani iratokat, s így telt el több óra hossza! Pedig ezalatt lehetett volna puhább helyen is pihenni, de én ilyen önfeláldozó vagyok! És mi lett a hála? A gazdi meglátta, hogy az egyik - szerinte fontos! - szerződés egyik oldala kicsit, de tényleg csak kicsit meg van rágicsálva. Hát még ezt sem szabad? Ennyi sem jár nekem azért, mert a puhább hely helyett itt őrzöm az iratokat? Szóval a gazdi leszidott. És ez már nem első eset! Múltkor a buszbérletet rágtam meg, de akkor is csak őriztem az azon az asztalon levő holmikat. És semmi méltánylás, csak a szidás! Ez felháborító!

Bűvössárkány Creative Commons License 2006.04.30 0 0 541

Hát például felparancsoltak a szekrényre, hogy szedjem le a pókhálókat. De én már teljesen kivoltam, és nem bírtam hozzányúlni a pókhálókhoz, csak így néztem, néztem, és a végén elaludtam a szekrény tetején...

Előzmény: Törölt nick (540)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.04.30 0 0 539

Szervusztok!

Haramia a becsületes nevem. Panasszal szeretnék élni, mert macskástalanul sokat kell dolgoznom. Itt van pl. egy bizonyíték: karácsonykor az egész fát nekem kellett feldíszíteni. S az eredmény? Ilyen vékony vagyok! A gazdám meg szeretné, ha híznék. Hát könyörgöm, mitől hízhatnék, ha ennyit dolgoztatnak? Kis étvágyú cica vagyok, és még azt a pár grammot is leadom, amit felszedhetnék. Ez már tűrhetetlen!

ZsuR Creative Commons License 2006.04.29 0 0 538
:)) es en meg mar irigykedtem a javabol :))!
Előzmény: Törölt nick (537)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.29 0 0 537
Ne haragudj, nem tudom, csak nekem is megtetszett a macs képe.
(magyarán nem az enyém).
Előzmény: ZsuR (536)
ZsuR Creative Commons License 2006.04.29 0 0 536
Csodalatos macs! Koszonom! Mondd, kislanycica? Jajj de szeretem a kepuket - olyan rosszcsontank neznek ki a foltok miatt!
Előzmény: Törölt nick (535)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.29 0 0 535
Előzmény: ZsuR (534)
ZsuR Creative Commons License 2006.04.29 0 0 534
De micsoda vadasz. . .csinos!!! :)) Szeretem a terepszinu macskakat!
Előzmény: homancska (533)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!