Így nem tudom, hogy melyikröl van szó... Ebben az országban már boldog-boldogtalan Ferrari replikát épít. :))) Mondjuk az eddigi összes 355-ös kaszni tölem ered... Az agyongittelt, elcsúfított Fiat Coupe lámpás is, a Porschéra felgyömöszölt is, meg a harmadik piros is, amit 3,5M-.ért hirdetnek. A legnagyobb poén, hogy például aki a Modena replikát hirdeti, annak fingja sincs az egészröl, csak nepperkedik, még azt sem fizette ki a barátomnak, ami a képen van... De ettöl függetlenül más típust is vállal... Gondolom elöleget el tud fogadni a megrendeléskor... :)))
Nem kell vinni semmit... Múltkor voltam nála, ilyen 718-as eleje volt "kidobva" a kertbe. Ráadásul kb 30 másodperc alatt átrugdossa müszakin is, mikor elkészül, firkál 1-2 rajzot hozzá, autómérnök...
srácok tegnap este mit láttam veszprémben! megyek faszán este be az 1ik spanomhoz, hát megcsillant a szemem valami lapos fekete "szörnyön" épp bent állt a shellnél. Gyors fékezés, tekerem vissza a kormányt, alig bírom, mert anyám Daewoojában nincs szervó :D ! odatépek kiugrok a gépből, hát nem 1 gyönyörüséges feket Murcielago feküdt előttem!!! ááááá majd kiugrott a szívem. Láttam a kutas srácok is kerülgették a picikét. Jól körbejártam. Aztán megjött a kb 35 éves (!!!) vaskos aranyórát viselő nem magyar tulaj. szépen kinyitota, bele nézhettem. motorháztetőt is sőt, még be is röffentette a motort a sok hiéna kedvéért!!!:D:D:D:D bazz milyen hangja volt! ááá alig bírtam eljönni onnan. persze este alig bírtam elaludni.....:)))) hihi
Porsche 550 Rs Spyder, vagy ahogy amerikában becézik a "James Dean Porsche", egy ilyenben szenvedett halálos közúti balesetet James Dean amerikai színész...
én sem vagyok bogár rajongó (sosem volt nekem) de a porke annál inkább bejön:))
és mint minden flat4/6 motor, vhol itt kezdődik. Voltam kint Gmündben (Ausztria) ott kezdték gyártani a 356-osokat. van egy kicsi de jó múzeumuk és ott áll egy 550-es is. kicsi, kilógsz, életveszély ilyennel menni, de teccik:))))
Én nem hiszem, hogy akarnék olyan autót, ami bogárra épül, nem csípem a bogarat. Ráadásul én láttam már ilyen autót, nagyon pici. Lehet, hogy tudnék ilyet gyártani, de én akkor beletoldanék középen egy 10-15 centis csíkot, hogy szélesebb legyen és egy 5-10 centit lehetne a magasságába is, mert az ember kilóg belöle derékig... Japánban sokat el lehetne adni belöle így is, mert ott 1,50 az átlagmagasság... :)))
igaz, az a 80%-ban kész egy kicsit optimista, de ha műszakilag ok (padlólemez, kipufogók jól néznek ki) akkor még akár el is lehet gondolkodni rajta....
Nyugalom, a hosszú élet ritka... Tartja a mondás. :)) Nem ezek a pici 17-es kerekek lesznek rajta, ma megvettem a 8,5x18 és 11x18-as felniket a Cobrához...
Ma reggel mielött indultam dolgomra jól megfogtam a mi makkánkat is és jól meghúzkodtam a láábát ... épp nyujtogatta ... Lábhúzás után odajött dörgölözni és dörmögni , meg lefeküdt és nyujtogatta a lábát , hogy húzkodjam még... de mennem kellett , majd este megint gyömöszölgetem kicsit , ha épp otthon lesz és nem megy el csajozni ... mer itt a tavasz ugye , úgyhogy lesz majd nyivákolás gondolom ...