Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)
Aranyos, ahogy megpróbálsz rám varrni bármilyen tescos kötődést. teszed ezt azért, hogy majd diadalmasan felsikolts: de hisz én ott dolgozom. nyugodj meg, ezt már tudjuk.
A többi ostobaságodat nem olvastam végig, tudom, hogy csak a céged iránti elkötelezettség kelt benned ilyen indulatokat.
Uraim! (akik ide tartoznak) és elvtársak! (akik nem érzik magukat úrnak)
Meg vagyok döbbenve azon, hogy még mindig ennyi kommunista él ma Magyarországon.
Az '56-os forradalom leverése után iszonyatos vérengzést rendeztek a kommunisták, majd 33 év diktatúra következett. Akik tudják, hogy milyen volt azoknak nem kell részletezni, akik nem azok nézzenek utána.
Ezután a demokratikus Magyarország elkezdett fejlődni, igaz nem kis áldozatok árán. Elérték az ország akkori vezetői, hogy az EU-hoz csatlakozó országok között Magyarország volt az első (!) helyen gazdaságilag. Majd 12 évvel a kommunizmus bukása után a magyar nép ismét a kommunistákat emeli hatalomra! Ennek eredménye képpen 3 év alatt megduplázódik az államadósság, ismét diktatórikus módszereket alkalmaznak az elvtársak miközben hanyatlik az ország, de úgy, ahogy még soha... Most az újonnan csatlakozott 10 EU-ország között Mo. az utolsó utáni helyen van. Brüsszelből többször is figyelmeztették az elvtársakat, hogy ez így nem lesz jó, de az elvtársak a TV-ben és a sajtóban fényezik magukat. Megmagyarázzák, hogy az Euro bevezetésének eltolása csak jót tesz az országnak. A körmányfőt a nép szponzorálja és még tapsol is hozzá.
Miért van az, hogy a magyar nép soha nem tanul semmiből? Jó ez nektek ami most van az országban?
Tudom Uraim, nem önök tehetnek róla! Azt sejtem, hogy az elvtársak nem fogják átadni a hatalmat többé a demokráciának. Én a magam részéről sajnálom, hisz Magyarország még mindig a szívembe van zárva, hisz ott születtem. De nem, egy percig nem bántam meg, hogy otthagytam...
Persze, hogy védted a tescót: te takarítod a legkényesebb részeit. Titokgazda vagy a tescónál (te állítottad). Az összes hetednapi húspulti kaparékot te szoktad vasárnapi pörköltnek megkapni. Ezért rontottál nekem, mint egy felajzott állatkerti anyatigris.
Te túlzottan szenvedélyes vagy: hol a tescoért ontod véredet, aztán szekeres elvtársért, baja elvtársért veted magadat csatába, visszamenőlegesen péter gáborért, apró antalért, kádár janeszért, grósz elvtársért, horn gyufáért, igazmondó kovács lacáért, meggyespitéért csapkodsz, kaszabolsz. Most természetellenes módon rajongsz Apróházy Lopcsány Fletkóért: beteges.
A "Magyar Nemzet" pedig szennylap, ha hanyatt vágod magad, akkor is. Bayer, Lovas, Ugró, Pilhál, Csontos stb.: félelmetes névsor. A szennylapok közül se mind vállalná őket egyszerre.
Az a baj, hogy Bayer, amikor a Fidesz 1994-98-ban ellenzékben volt, a Nészabadságnak volt munkatársa, közben a 168 órának is írt. Kíííííííínos!!!! Bayer 2002-ben azt írta: eltakarodnak. Igaza lett:))))))) Eltakarodtak:))))))))
Ne te fogod eldönteni mi a szennylap és mi nem az? Igazi kommunista tempó; szeretnék ballib oldalról; de mi azért vagyunk demokraták, hogy szarjunk rá, ellenállunk a diktatórikus kísérletnek a véleményxmonopólium kialakítására.
Kapufa. Ugye tudod, hogy soha nem védtem a tescot? Csak nem szép dolog, hogy egy dolgozójuk a saját cége ellen agitál.
Az elmegyógyászodat pedig szépen kérd meg, hogy ne diktáljon neked hülyeséget, ugyan te leírod - de ne itt keressen kuncsaftokat. Egyébként üdvözlöm és munkájához (veled) sok sikert kívánok neki.