Keresés

Részletes keresés

Bateman Creative Commons License 2009.08.21 0 0 3032
uupsz. ez meg mi lesz? na utána is megyek:)
Előzmény: emem (3029)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.18 0 0 3031
dehát ez nem a "mi" sztorink, hanem valami teljesen más
Előzmény: Biga Cubensis (3030)
Biga Cubensis Creative Commons License 2009.08.18 0 0 3030
Nem nagyon értem, hogy lehet ebből mozifilmet csinálni. Esetleg trilógiába beférne valami, de még azt is kétlem..
Előzmény: emem (3029)
emem Creative Commons License 2009.08.18 0 0 3029
Human Positive Creative Commons License 2009.08.09 0 0 3028
Nekem is a Sebhely az egyik nagy kedvencem! :)
Előzmény: glad (3007)
nydrian Creative Commons License 2009.08.09 0 0 3027
Nagyok klasszul néz ki az első! :-)))))
Előzmény: mindenki senkije (3022)
Phaedra11 Creative Commons License 2009.08.08 0 0 3026
Lehet, ha meglátják az enyémet is, mást is rávesz a rendelésre a topikban. ,)
Előzmény: mindenki senkije (3025)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.07 0 0 3025
:)

mingyá megy mail!

(a feleségem aszongya, h lehet, h meg kéne gondolnunk, h tényleg odaadjuk Neked. szemet vettet rá Ő is...)

:)))))))
Előzmény: Phaedra11 (3024)
Phaedra11 Creative Commons License 2009.08.07 0 0 3024
Na, majd én is dicsekszem, köszönhetően neked! ,)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.07 0 0 3023
érkeztek
mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.07 0 0 3022
ripsz-ropsz, néhány nap (hihetetlen, de így volt) alatt meg is érkezett a pólóim USAkiából
éljen a Magyar Posta!

:)

glad Creative Commons License 2009.08.05 0 0 3021
Oksa, köszi már eszembe jutott. :)
Előzmény: Törölt nick (3020)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3020
3x14

Ez az a rész, amelyben egy rakás (közutálatnak örvendő és orvos-ellenes) sagittariáni menekült jön a hajóra, Helo nyakába sózzák az irányításukat. Felbukkan egy új orvos, mire különös halálesetek történnek a menekült-részlegen. Helo nyomozni kezd, mindenki hülyének tartja, és összekap a fél hajóval, majd kiderül, hogy de, tényleg a doki gyilkolja a népet. Letartóztatott orvos lehajtott fejjel el, a hitetlenkedő szereplők magukba szállnak, Heloból Halo lesz.
Előzmény: glad (3019)
glad Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3019

Woman King az hányadik rész volt a 3. szezonban?

Most nincs elötte mi volt abban a részben...

Előzmény: ysu (3011)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3018
Bizony. Hónapok óta a sorozat zenéjét hallgatom*, és annyira megtetszett McCreary stílusa, hogy kábé június óta lestem a khmm oldalakat a negyedik évad végett. Két szám CD-re kerüléséért imádkoztam, az egyik ez, a másik Gaeta dala, mindkettőtől borsódzik a hátam. Mellesleg nem vagyok egy nagy zenebolond, nem sokat töltök, még kevesebbet vásárolok (az utolsó CD-t talán 2005-ben szereztem be), de ezeknek ott a helye a polcomon, Howard Shore és John Williams műveinek társaságában.

Resurrection Hub, Kara Remembers, Gaeta's Lament, The Signal, Diaspora Oratorio, An Easterly View, The Heart of the Sun: egész nap ezekkel ismerkedett az utca és a szomszédság. :)

*Kedvencek: The Shape of Things to Come, A Good Lighter, Passacaglia, One Year Later, Roslin and Adama, Colonial Anthem, All Along the Watchtowers, Violence and Variations.
Előzmény: mindenki senkije (3016)
fistic Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3017
tényleg fantasztikus...basszus minden ami ezzel a filmmelkapcsolatos teljesen lenyűgöző...
Előzmény: mindenki senkije (3016)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3016
bear mccreary: kara remembers

full hangerőn tolom, HÁTBORZONGATÓ!!!!!!!!!!
Előzmény: mindenki senkije (3013)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3015
nekem pedig nincsenek star trekes ismerőseim...
Előzmény: ysu (3014)
ysu Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3014

Szeretem én is a Scart, és a többi Starbuckos egyéni részt - Maelstromot, Someone To Watch Over Me-t. Kedves nekem a Flight Of The Phoenix, első szezonból a The Hand Of God, harmadikból a Taking a Break From Your Worries, negyedikből a The Faith, és a The Hub.

Nekem is vannak Star Trekes ismerőseim, akik rávehetetlenek BSG nézésre, igaz, olyanok is vannak, akik éppúgy otthon vannak a sorozatban, mint én.

mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3013
torrenten már fenn van a season 4 soundtrack!
nydrian Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3012
Nálam szerencsére nem volt ilyen holtpont, bár voltak gyengébb részek. Nekem a Scar a kevésbé kedveltek között van, bár ennek az az oka, hogy nagyon nem szerettem Kat-et, és még második megnézésre sem bírtam megbarátkozni vele. Talán ő volt az egyetlen ilyen karakter, mert azok, akik első nézésre nem voltak a kedvenceim (Tigh, Ellen, Zarek) második nézésre bőven túlszárnyalták az első évados benyomást, Ellent kifejezetten megkedveltem. Viszont Kat mindig irritált, így az amúgy kiváló rész, a Scar számomra nagyon sokat veszített az élvezhetőségéből. Érdekes módon kifejezetten nem kedveltem a Pegasus szálat sem, Cain arroganciája, és erőszakossága kifejezetten taszított (az őt alakító színésznő kiválóan hozta a karaktert). Hm.... most jut eszembe, ő sem lett szimpatikusabb második végignézésre.

Számomra a legkedveseb önálló részek többnyire a Starbuck-os részek, az Unfinished Business, a Maelstrom, és a Someone the watch over me.
Kedvenc karaktereim Starbuck, Lee, Leoben, Romo, Balthar, Helo, Sex, és mivel a második megnézéssel együtt párhuzamosan olvastam Ysu blogját, Laura és Adama karaktere is más, sokkal mélyebb érzéseket váltott ki, nagyon megszerettem őket.

Kedvenc részek még: Minisorozat, Flight of the Phonex, The Son Also rises, Sometimes a Great notion, Daybreak 1-2, Új Caprica részek.

Legidegesítőbbek még: Bastille day, Sacrifice, Hero, The Passage (ismét Kat miatt).

Engem sem a Black Market, sem a Woman King nem idegesített annyira, bár kétségtelen, hogy a Dirty Hand-el együtt tízből max. ötöst érdemelnének a listámon.
ysu Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3011
Én a haramdiknál voltam így. Még akkor kezdtem nézni, amikor hetente adták, szóval nem volt lehetőség "darálni". Gyakran elkövettem azt a hibát, hogy felirat nélkül estem neki, álmosan, fáradtan, különösebb érdeklődés nélkül. Leginkább még az élénkített fel, amikor a kedvenc szereplőmet mutatták, de ez a 3. szezon második felében igen ritkán fordult elő. A The Woman King irtózatos mélypont volt (máig az), utána majdnem abbahagytam. Ki is maradt két-három rész, csak a fináléra kapcsolódtam vissza. Utána teljesen hidegen hagyott, hogy egy évet kell várni a folytatásra. A 4. szezonnal is így voltam, kb. a The Faith c. epizód volt, ami először ütött, aztán a The Hub, és végül a Relevations. De akkor az akkorát, hogy elkezdtem újból nézni a sorozatot, most már teljesen más szemmel. Meg írni is róla. És a második (vagy már harmadik?) megnézésre a harmadik szezon is nagyon tetszett már (pár részt leszámítva).
Előzmény: mindenki senkije (3009)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3010
viszont az is érdekes, h az első évad másnál is választóvonal
ugye nálam is az lett, majdnem, amit utólag korrigálok éppen
egy barátomnak ajánlottam a sorozatot megnézésre a közelmúltban
úgy gondoltam, fog neki tetszeni, azért eléggé ismerem
a minisorozat tetszett is neki nagyon, de az első évad végére ő is elfáradt
egyelőre nem hajlandó tovább nézni, pedig szerintem tényleg ott a "holtpont"
mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3009
én meg úgy vagyok vele, h az első évadot végig szenvedtem
nemigazán tetszett, nem fogott meg, nem éreztem rá az ízére, csak egy picit a vége felé azok az elvont vallási témák, meg misztikus látomások
jó sokáig nem is néztem tovább
aztán egyszercsak utamba került a második évad és pont nem volt más néznivalóm, ezért nagynehezen azt is elkezdtem
eleinte semmi extra, de valahol a dereka magasságában nagyon megtetszett és elkezdtem zabálni a részeket! teljesen bejött!
aztán a harmadik is, imádtam az új capricás dolgokat, aztán ugye a negyedik évad első fele következett. mire azzal végeztem, pont kezdődött a negyedik évad második fele, ami érdekes volt ugyan, de némileg csalódás, mert ott már valahogy elcsúsztak az arányok. azért persze az is tetszett.

most az van, h mivel az első évaddal ilyen mostohán bántam, nem kötött le, nem figyeltem eléggé stb... ezért most éppen azt nézem újra, és mostmár természetesen nagyon bejön az is! egészen más szemmel nézem mostmár és nagyon tetszenek! valszeg a második évad elejét is újra fogom nézni, mert az is teljesen kiesett nekem.

kedvenc részeket nem tudnék kiemelni, de leginkább az emberi játszmákat és a moralizálásokat szeretem
meg persze minden mást is
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3008
A kedvenc szálaim:

Majdnem az összessel egyetértek, egyedül Új-Caprica a kivétel. Lélektani szempontból nagyon érdekes, de alig vártam már, hogy ismét a hajón legyenek. Viszont a letelepedést (Lay Down Your Burdens) és a visszaemlékezéseket (Unfinished Business) én is nagyon szerettem.

További kedvencek:
- Eye of Jupiter-Rapture
- Athena terhessége és Héra története a capricai hazudozástól a Downloaded-on, Rapture-ön és Athena összes "Not my daugther, you bitch!" megnyilvánulásán keresztül Boomer Daybreak II-ben bekövetkező pálfordulásáig
- Leoben/fej-Leoben fanatizmusa, ebből következően a Flesh and Bone és a Maelstorm nagy kedvencek (az Új-Capricán lezajlott pszichopata papás-mamás láttán persze beleállítottam volna még a kiskanalat is)
- cylon társadalom/történelem szál: The Farm, Downloaded, egy kis Új-Caprica, majd Baltar szerencsétlekedései az anyahajón, a D'Anna modellek bedobozolása, az ötök felbukkanása, cylon polgárháború, Natalie, The Hub, szövetségkötés, No Exit, cylonok a Kvórumban, lelépjenek-e az ötösfogattal, majd a Hatosok, Sharonok és Leobenek földi letelepedése

Mélypont, avagy epizód, ami igazán az agyamra ment: Litmus.
Előzmény: ysu (3000)
glad Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3007
Itt ahol vagyok van egy kisebb ST fan kör és habár a BSG pilot nagyon tetszet, mindenki abba hagyta az első szezonnál, mert az annyira nem jött be.
Megmondom öszintén én mégis azért tértem vissza, mert egyre több pozitív kritikát hallotam a 3. szezon felé. Nem bántam meg, de többiek nem próbálták meg.

Nekem amúgy a kedvencem a különálló részekből a "sebhely".
Előzmény: ysu (3000)
fistic Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3006
jaj banyek egésznap bsg filmzenét hallgatok. Hihetetlen karakterek egy képernyőn...ez volt ez a sorozat...de kár hogy vége...
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3005
Annyira jó ez a sorozat, hogy idén márciusban kezdtem neki, és most tartok a harmadszori újranézésnél. Nagyon örülök, hogy végre rászántam magam, utoljára talán a Róma részegített meg ennyire.
Előzmény: Biga Cubensis (3003)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3004
Gondoltam, szólok: megjelent a negyedik évad zenéje. Varázslatos. *visszatér Gaeta balladájához*

amazon
Biga Cubensis Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3003
Én is tervezem, ha olcsóbb lesz a DVD, megveszem mindet és szépen újranézem. Bár az igazi az lenne, ha meglenne az összes rész HD-ben és öcsém nagy full HD TV-jén megnézni :)

Ebből is látszik, milyen jó volt a sorozat, hogy ilyen utóélete van itt a fórumon is :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!