Hellooooooooooooo Köszönt így Kovács Tomi a szigeten nekünk nem is olyan régen...:)))))))))) Megjöttem... És nem ám üres kézzel...
Hoztam Reggelit is bizony..:))) Megtaláltam a péntek esti radio koncertet fasza minőségben hiba nélkül... Annyit basztam el, hogy az egyik számot nem szedtem le és már ment az egész zip feltöltése megauploadra, mikor észrevettem, de leszedtem és azt is felnyomtam megara..:)) Bocs, rég volt már tegnap reggel 9 amikor felkeltem..:D Szóval akkor...
Editors - Live At Berlin Maria am Obstanhof 2009. 09. 25.
1, In This Light And On This Evening 2, An End Has A Start 3, Bullets 4, Eat Raw Meat = Blood Drool 5, You Don't Know Love 6, Bones 7, The Racing Rats 8, Like Treasure 9, Big Exit 10, Lights 11, You Are Fading 12, Fingers In The Factories 13, Papillon 14, Walk The Fleet Road 15, Smokers Outside The Hospital Doors 16, Munich 17, Bricks And Mortar
Grr.. és most nézem, hogy van egy sokkal jobb minőségben felvevő felvevőm is, de egy hülye vagyok, mért nem azzal próbálkoztam?? :S Na mindegy, hátha valaki tesz még fel jobb verziót esetleg...
Neked is! Mondjuk most már elmúlt dél is(nem, nem most keltem :D). Feldobtam megaáplódra a saját tegnapi felvételemet, hátha kell valakinek.. hallgathatóó végülis. :) Majd meglátjátok.
Ahogy így hallgatom, néhol bizony ugrálgat, viszont minőségre nagyon jóó! Nem is tudom, melyik jobb.. az én felvételemnek rühellem a minőségét, viszont csak a Lights-nál van szakadás.. ott viszont jókora, fele dal rámegy, megszakadt a netkapcsolatom.. meg még utána valahol egy rövidebb kihagyás... azért ha esetleg valakinek kéne, adok linket. :) (Ja meg meg sincs vágva, elején meg közben egy halom duma, meg a 2 Editors-dal, amit előtte leadtak, benne van.. De "holnap" megvágom szerintem, meg szétszedem külön dalokra.)
Editors - Live At Berlin Maria am Obstanhof 2009. 09. 25.
1, In This Light And On This Eveining 2, An End Has A Start 3, Bullets 4, Eat Raw Meat = Blood Drool 5, You Don't Know Love 6, Bones 7, The Racing Rats 8, Like Treasure 9, Big Exit 10, Lights 11, You Are Fading 12, Fingers In The Factories 13, Papillon 14, Walk The Fleet Road 15, Smokers Outside The Hospital Doors 16, Munich 17, Bricks And Mortar
01. Someone Says 02. Lights 03. Bullets 04. Fall 05. Blood 06. You Are Fading 07. All Sparks 08. Let Your Good Heart Lead You Home 09. Munich 10. Fingers In The Factories 11. Open Your Arms
Jó, hát a jelenlegi állás szerint nem másznék ki csak úgy oda... csak azért nem lenne rossz, na. Milyen munka lett volna... ha meg szabad kérdeznem? :)
From Monday (28th September), UK fans will be able to listen to the new album ‘In This Light And On This Evening’ in full, via online streaming site We7 and subscription streaming site Napster, and from 5th October on Last.fm. Fans in Europe and elsewhere in the world will be able to hear album clips on the Editors MySpace player from Friday 2nd October.