Mivel a fórumon nyilván olyanok mozognak, akiknek van már ERSTE számlájuk, nem gondolnám, hogy nagyon nyitott volna. De azért egy linket bedobhatnál az akcióról.
Nyitott valaki számlát mostanában az online akcióban?
30000ft díjkedvezményt adnak ha online nyitod + kártyát is igényelsz.Azt írják következő hó végéig írják jóvá a kedvezményt de mivel kártyát is kell hozzá igényelni,és ugye Ersténék van kártyakibocsájtási díj+ kártya éves díj is ,e kettő díját azért ki kell fizetni mert csak a kövi hónap végén jön a díjkedvezmény.
Ma reggelre megjelent az értékpapír számlán a hiányzó tétel, de a számlák közti átvezetésben még mindig egy idegen név szerepel kedvezményezettként.
Azt meg tudjátok mondani, hogy egy tranzakció teljesüléséig hogyan kell látszania az egyenlegnek az értékpapír számlán? Konkrétan 10-én (szombaton) adtunk megbízást PMÁP vételre. (OK volt a tarnzakció, de akkor nem emlékszem hogy nézett ki az egyenleg) 13-án, azaz kedden az értékpapír számla egyenlegen sem az ellenérték sem az értékpapír nem látszott, gyakorlatilag nullázódott az egyenleg.
Ma reggel megjelent az értékpapír 12-i könyvelési dátummal.
És mire hivatkoztál? Ha 10-e hétvégére esik, akkor a következő első munkanap lesz a fordulónap, jelen esetben ez a hétfő volt. Mivel a kártyás vásárlást is hétfőre könyvelték, amikor már túl voltam a 200 ezres limiten, nem nagyon látom esélyét, hogy erre bármilyen indokkal is adnának pontot.
Az utolsó napon, valahogy mindig fel tudnak gyorsulni a könyveléssel. Le merem fogadni, hogy a tegnapi tankolásomat nem fogják pénteknél előbb könyvelni.
Azt ígérték, hogy ma estig korrigálják, de nem történt semmi. Ha holnap reggelig sem oldják meg, akkor eszkalálom. Kib@szni sem akarok velük, de ez azért súlyos ügy.
Persze minden szarért tudnak hívogatni, de most nem, hogy tájékoztassanak.
Tudtok valamit tegnap/ma történt hibáról? A feleségem számláján egy számlák közti nagyobb összegű átvezetés kedvezményezettje egy vadidegen számlaszámra és névre változott. Dzsordzs szerint az értékpapír portfolión ott a pénz, de belépve az értékpapírszámlára már nyoma sincs a többszázezer forintnyi értékpapírnak.
Telefonban azt mondták, hogy valamilyen rendszerhiba történt.
Ja hogy kártyás vásárlásról van szó? Sem a "kártya" szó, sem a "vásárlás" szó nem volt benne, ezért lehet hogy félreértettem. Az "online fizetés" az nálam a netbank vagy mobilbankos utalásra asszociált.
Céges számlánál szokott ilyen lehetőség lenni. Én tudok olyan bankot (Magnet), ahol magán számlán a rendszeres utalási megbízásnál és a csopbesz felhatalmazásnál így működik: több megbízást adhatsz egymás után, és az aláíró gomb megnyomásakor egyszerre aláírod amit addig összegyűjtöttél. Az eseti átutalásoknál nem emlékszem, hogy összecsoportosíthatók-e vagy sem.
egyetlen banknal se lehet ilyet csinalni, en legalabbis meg nem talalkoztam olyannal, ahol lehetett volna. teljesen szembe is menne az eros ugyfelhitelesites minden ertelmevel
Lehet olyat csinálni a george-ban, h ha több fizetést csinálok on-line, akkor ne kelljen minden egyes fizetést megerősíteni? Hanem mondjuk egy fix időre, mondjuk 10 percre, engedje az összes tranzakciót, anélkül, h mindhez be kéne írni a kódot?
Hali! A Wizzdiscount klubtagságit egységesen akinek lejár az Erste kártyánál az automatikus 1 éves meghosszabitás most már kuka vagy random teljesen egyénfüggő? Nekem februárban jár le most....de egy családtagomnak még augusztusban volt,most vett volna repjegyet és nem hosszabitották meg neki.... (tehát 40 euroért vehet klubtagságot) a kártyája régi már.... 2015-ös. (Idáig minden évben ő is automatikusan kapta)
Az eddigi tapasztalaim alapján lehet, hogy az átállás miatti hiba, szinte mindig volt ilyenkor valamilyen gikszer.. Szvsz kicsi az esély, hogy maguktól javítsák, célszerű a reklamáció.
A bankszünnapos hétvégén vásároltam 2 db BKK bérletet és tankoltam Max hitelkártyával. Az eheti terhelésnél látom, hogy 1% pontjóváírás történt a választott kategória ellenére. Ez a bankszünnap miatti hiba lehet? Vajon javítani fogják? Vagy megint reklamálni kell, mint mindenért?