Ne emésztgesd sokat amit mások mondanak...ha pasi mondta..akkor kár gondolkodni rajta, annyira másképp jár az agyuk, hogy képtelenség rájönni mire is gondolhatnak... ha nő, akkor meg lényegtelen....:)
hát olyan, mint itt. helyzete válogatja.ahogy az életben is. nem agresszív-nem félénk. nem tudom. tegnap mondta valaki, hogy olyan más lettem. megkérdeztem, mégis milyen? - kevésbé szúrsz-mondta azóta ezt emésztgetem.
de ugye nem buktattok le , ott a másikban? csak ti hárman tudjátok, hogy ikrek vagyok...
persze erről Ön is tehet kedves BerajzolMindent...hiszen a szem, orr, száj mellé igazán kanyarinthatott volna néhány végtagot is.... szegény Felhőcske már biztos régóta vár rá...csak amilyen kis visszafogott nem mert szólni:)
Köszönöm!!!!Nagyon tetsz! Jaj, Te szegény!!! Hát, nem irigyellek...és akkor most hol lesztek ház megvétele bekövetkeztéig? na és a cuccokkal mi lesz ottanak a híd alatt? Pesti vagy Te csiguci?
Munka. Éppen költözünk. Lakás eladva....ház még nincs...addig irány a híd...:)) Mindenesetre csomagolás, csomagolás, csomagolás....s ja még a karácsonyfát is meztelenítenem kell:((
Neked Felhőcske ezt találtam a kincsesládámban:
Neked pedig BélügyiMazochista egy naplót, amibe beleírhatod veretes gondolataidat:
Bolond Maki ma sült tököt fog enni! De előbb befeküszik a kádba.
Aztán idetolja a bolhamentesített képit. Vécserom gyeszity csaszov. Vagy előbb, vagy később.. Vagy nem is ide, mert itt unatkozna vagy félne egyedül. . :-P