"mind közül a Magyar Hírlap szerzője viszi a pálmát, aki ezt még le is írja "a cégbejegyzést a tagok visszavonták""
Igen, ez támasztja alá - fehéren-feketén -, hogy volt ilyen közös cégre bejegyzési kérelem, a megjelölt tagokkal, és az, hogy visszavonták, nem jelent semmit, a cégnyilvántartásban még jelenleg is látható. Az összefüggés tehát vitathatatlan.
"vannak feljelentések, amelyek még az iratmegismerések szakaszába se jutottak.."
Ahhoz képest, hogy 2 hónapja elrendelték a nyomozást.... :-) Nem minden ügyben rendelik el, és nem is folytatják hónapokig, ha megalapozatlan.
Én úgy sejtem, ismernek iratokat. ;) Talán emlékeztetnék a Hagyó-ügyre, ahol nem rendelték el a nyomozást, amíg nem volt meg a megfelelő bizonyíték. Ezt az újságok is közölték.
Hát igen, tisztában kellene lenni a Büntető eljárási törvénnyel, mikor és hogyan kell bevonni az eljárásba a gyanúsítottakat, feltéve, hogy vannak (mert tudtommal ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, legalábbis ezt közlik a cikkek).
Én tudok ilyen korábbi akcióról is,amikor egy másik újságot is felvásároltatott a t. gazdi a meleg csicskásával, nehogy má kitudódjon a szarsága. Aztán meg kiadott egy kommunikét, hogy végre már vele is történik ilyen.
Nos a mondás szerint nem zörög a haraszt, ha nem sz...-ik a paraszt.
Nem érdekes ez az újság felvásárlási láz.
Engem a többedrangúlak megbukott sokadik első fesztiválra emlékeztet, amikor főemberek felvásárolták a jegyeket,nehogy az a látszat legyen, hogy nem vette a kutya sem,majd a környezetükben a csicskásaik révén osztogattatni akarták,de a fene sem volt kíváncsi bozsogi szar szervezésére.
Na szóval érdekes dolgok történnek, csak az a baj, hogy ez egy kicsi városka és semmi nem tud titokban maradni,mert vannak akik azt akarják, hogy kitudódjon.
Szerettem volna egy Magyar Hirlapot venni az imént. Az üzletben, miután nem találtam, a pénztáros mondta, hogy reggel valaki megvette az összes példányt. Vajon miért ?
Ha ismernéd szép magyar nyelvünket, tudnád, hogy így, egybe írva kicsit mást jelent, mint amire gondolsz. De mindegy is, mert minden összehasonlításban gyenge lennél.
Van egy régi kis kedvenc könyvem, már nem emlékszem (elő kéne keresnem) hogy Olcsó Könyvtár vagy Vidám Könyvek kiadás, annak a címe "Humorban pácolva".
Az ne zavarjon, hogy nem vagyok szadeszos (sem). Tudom, kicsire nem adsz, a többi "újságírói" túlzás csupán :-) Mármint ha újságírásnak lehet azt nevezni.