Valamelyik hétvégén (pl:jövő vasárnap) kinek lenne kedve egy túrához (bicikli)?
Tour de Ajka
(egynapos kerékpáros körverseny)
Táv:36,4 km
Útvonal:Ajka-Sárcsi-kút-Kab-hegy-Úrkút-Ajka
Itiner:A mezőny a városon áthaladva a Jókai-bánya irányába veszi az irányt.Egy hosszú -közel 7 km-es-emelkedő vár a versenyzőkre. (1.kategória).A Sárcsi-kúthoz közel egy éles bal kanyarral folytatódik a verseny,mely egy kellemes, 5 km-es szakaszon át vezet a kiemelt kategóriájú hegy lábához.:)A Kab-hegyem hegyi befutó.Innen hosszú gurulás Úrkút határáig.2.kategória....
Vilivel beszéltük, hogy este jó lenne egy közös meccsnézés. Vikingben nem jó a kivetítő, tegnap beszéltem a tulajjal. Kapufa még szerintem jó választás lenne (más nincs). Tujit majd hívom, de mondjuk 8-ra jöjjön oda mindenki, aki csak tud.
Tegnap megfogadtam, hogy a Real szerez gólt. Bejött. Csak az a baj, kötésben van azzal, hogy a Schalke is szerez gólt. Szóval gyertek szurkolni! :-)
Nem értem,hogy kerültem én a képbe.Azért mert ott parkolt két kerékpár a ház elött!Ez felháborító,hogy az ember nem végezheti a munkáját anélkül,hogy egyes-a pártrendszerre veszélyes- emberek ne vádolják,gyanusítsák meg.Kérdem én: hova jut a világ????????????????????????
Körülnézek lehet nem fért bele a postaládába :o), igaz mintha ma ki lett volna kötve egy-két priméres fejnélküli szolgálati drótszamár a lépcsőház előtt!? De lehet nem a Gyurák volt?! Mindenesetre meglepett, ez az üdvözlő lap!
Szeretném megosztani veletek a thaiföldi TMB Bank reklámját, ami valójában sokkal több mint egy reklám, inkább egy szórakoztató tanmese. Az igaz történetet feldolgozó videóban a világ legkülönlegesebb focicsapatát mutatják be a készítők, akik ezzel akarják inspirálni a mai[...] Bővebben!Tovább »