Gondoltuk, ha már HB nem kéri vissza pár éve a Marokkós könyvét, akkor kihasználnánk ujra... :-)
Na jó, ha hazajöttetek, visszakérem.:-)) Meg aztán amúgy is össze kéne már futni, mert akkor A. első kézből tudna szíriai információkhoz hozzájutni.:-)
Pár keresetlent, hihi ez rosszul hangzik...:-) Az irodában a hölgy azt mondta nekünk, hogy nincs az ám négy *, de épp' azért ilyen ócsó.:-) Minket csak az érdekelt, hogy csótány van-e benne.:-) A többi nem igazán lényeg, úgy tervezzük, hogy lemegyünk helyi közlekedéssel 3-4 napra délre és bérelt autóval egy kétnapos túra északon. Ti béreltetek autót, mennyibe is fájt naponta? HB
Nekünk soha nem volt tervben, merthogy nyáron neeeeem, bilizni neeeeem, németekkel neeeem, de összességében jól mulattunk, és nem zavarta senki a pihenésünket... :)
A sziget helyeske, a sziklás öblök szépek, a homokos partszakaszok nyugisak,
-------- csak egy barátom megkért, hogy Ghána-olcsóbb repülőjegy-konstrukció terén érdeklődjem a neten, így ismét bolyongtam kicsit az utazós részen is...
Felgedeztem olyan topicokat, amelyeket még én nyitottam satine nickkel, és még élnek!!! :) ----- jó érzés volt :)
És hát benéztem ide is....
Sajnos egyre kevesebb időm van itt pörögni, hiányzik,
soxor az eszembe jut a "régi" buli is,
csak valahogy ezerfelé húznak szét a dolgok... :(
Nekünk volt egy Horvát Irodás befürdésünk, szerencsére "csak" apartman-árban,
aztán gyorsan beleugrottunk egy uccsó pillanatos Mallorcába, az érdekes volt, jó volt, inkább pihenés, de volt benne majdnem egy nap főváros és két napos autós szigettúra is azért...
Legutóbb Cesky Krumlovban jártunk, 4 éve tervezzük, és most csak úgy kigondoltuk, és mentünk, nagyon-nagyon hangulatos volt, még jó időnk volt, nagyon tetszett... :)
Okt 21-31 Nabeul, Hotel Kheops. Legalábbis ha jól emlékszem a hotel nevére. Az biztos, hogy Nabeul, mert most északabbra szerettünk volna menni. Emlékszem Viczki remek 2004-es túráira, annak idején sok infót merítettünk belőle. Gómbóckához kötötted magad, hogy csak akkor jelensz meg, amikor ő is előkerül.;-)) Egyébként örülök.:-)
Húúú, tényleg... ezt már majdnem el is felejtettem... de jó,hogy igy időről időre felhánytorgatják.. :-) (de milyen finoman és tapintatosan!!ez is biztos a korral jár:-) )
A többit nem tudom. Tudod...elektronikus jegy, azonnal fizetve. Modern idők...