Gondolod hogy hagynálak éhen veszni? Ha kell kisöpörjük a spájzot, vagy rámegyünk a kutya kajára. A fiam kóstolta, azt mondta nem rossz. Zorro ha erre vagy, nem akarsz kimozdulni egy kicsit? Nem sarazunk!
Gecó, én is motoroznék inkább, de ahogy látom neked mára már csak a lövészet maradt.:))) Topic talin azt szeretnéd, ha futkosnánk össze-vissza mozgó célpontot szolgáltatva?:))))
ui.: ezt a motorozás dolgot amúgy is át kellene dolgozni a GMC-s topictalikon, mert mostanra a 0-ra csökkent és nem a rossz idő miatt.:(((
Nem hál istennek csak a KV az én dolgom. Azon túl vagyok , most megyek körülnézek az ócskapiacon ha nem marad el az ünepre való tekintettel, meg kimegyek megnézem az autóversenyt.
Hohó! +1 lövöldözős ember. Mivel lősz? Régebbi hozzászólások alapján pisztolyra tippelek. És milyen kaliber? milyen stílus? Ha téged láttalak a képen akkor vagy IPSC vagy gyorstüzelő? Bár az is tény hogy a tűzfegyvert én abbahagytam, már csak "csendben" lövöldözök, ha van rá időm a motorozás mellett.
Mert egyenlőremégnincsenek ilyen problémáid. Ha majd odakerülsz, hogy neked is felkell újítanod egy házat, vagy netán egy újat építeni, netán majd valamikor gyerekeid lesznek, meglátod kibővül az érdeklődési köröd, mert lesznek tapasztalataid mindezekből is. Én már csak tudom hajajaj. :-)))
Nem is tudom...az utóbbi időben a topiktalikon (GMC) egyre kevésbé érzem otthon magam. Míg motorozás van, addig OK, de a kajálásoknál rendre olyan témák kerülnek elő, amikhez közöm nincs (ráadásul még csak érdekesnek se nevezném őket), múltkor pl. rnie meg Cé a házépítésről meg a szigetelésről kezdtek el eszmét cserélni mellettem...
Inkább úgy fogalmaznék, hogy ott szeretek lenni, ahol olyasmit lehet csinálni vagy olyasmiről lehet beszélgetni, ami érdekel. Némileg korlátozza ezen események számát, hogy nem túl sok dolog érdekel (konkrétan kettő: lövészet, motorozás).
Teli szájjal nehéz beszélni, és amilyen lassan és keveset eszel:DDDD
A veszprémi hétvégét én is imádtam. Az ilyen fajta motorozást kedvelem a legjobban. Változó terep, jó csapat, szép táj és emlékezetes szituk (Kuss, én így szálok le:)).
Kope familiát szeretettel várjuk! Tesztnapról video készül, gyertek minél többen!