Keresés

Részletes keresés

snyggast Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1977

érdekes a 30 soproninak is kinyototta kantinunk, nem értem a diósgyőri párhuzamot, tudtommal a beléptetés is minimun kétkapus.. de nem is ez a lényeg, hanem amit te is írtál, csak vki vagy szarik rá vagy nem..

Előzmény: pg88 (1976)
pg88 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1976

Csak halkan jegyzem meg, hogy a barbie stadionban sincs a vendégeknek büfé. Ott is 1 pénztáros néni volt (akit még számolni sem tudott), 1 beléptető kapu, és ott is volt több diósgyőri szurkoló aki csak a 30. percben jutott be a pályára. Pedig azzal a stadionnal példáloznak... Nem egyedi eset. Nem szervezés, nem is pénz --- > csak akarat kérdése.

Előzmény: snyggast (1964)
Muntanitz Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1975

Abbahagyta, nem?

Az, hogy tíz óra elteltével képes vagy idejönni beszólni, az meg téged (is) minősít.

Előzmény: Bacilus Benő (1968)
snyggast Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1974

Respect!

egy sörre a vendégem vagy szombaton a Büfék valamelyikénél..!

Előzmény: Törölt nick (1972)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1973

"Nézd,e miatt mi küldözgessünk levelet?"

Olyasmire gondoltam, mint az Ns fény és árnyék rovata, nem könyörgésre.

"meccs után helyiekkel beszélgettünk a vendéglőben,ők azt mondták,hogy ennyi ember még soha sem volt Kaposváron a vendég szektorban"

Így van, ezt pár hsz-el lentebb én is leírtam.

"Ui:tavaly is voltam,akkor legalább egy kempingasztalról üditőt árultak!"

Akkor mit panaszkodsz? Nekünk, MTK-drukkereknek tavaly még ennyi sem jutott.

:-)))

Egyébként szerintem ejtsük a témát. Javasoltam nektek valamit, mert a létszámotokkal el tudtok érni valamit, ha nem, hát nem.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (1972)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1971

Ő biztos veszít rajta, de így Ti is szomjasak maradtok.

Előzmény: snyggast (1970)
snyggast Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1970
szóljon neki aki akar, ha ennyire hülye, akkor úgy kell neki..
Előzmény: Kék skorpió (1969)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1969

Nem érted.

Azt próbálom hangsúlyozni, hogy akinek a büfé felállítása lenne a dolga, az tojik rá, mekkora a nézőszám. Tavaly is sokan jöttetek, a fradisták is jó létszámmal voltak, de igaz ez a fehérváriakra is. Mégsem változott semmi. Ezért kéne talán egy levél, mely felvetné ezt az ötletet, mert úgy látszik, az illetékeseknek nem jut az eszébe.

Előzmény: snyggast (1966)
Bacilus Benő Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1968

De azért látjuk, hogy mekkora egy nagy skizofrén bunkó vagy.

Előzmény: kaposvari (1954)
snyggast Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1967

erről beszéltem!

Előzmény: Kék skorpió (1965)
snyggast Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1966

vendégszektor kiszolgálásáról annyit, hogy apámmal mentem ki a meccsre, és úgy sétáltunk be a klubnak a székházába, hogy azt sem kérdezte senki, hogy kik vagyunk, ott ivott az öregem egy sört, és onnan sétáltunk át az újpest táborba, a pályán sarkánál, de nem ez a lényeg..

nem biztos, hogy ezt "hivatalos levéllel" kellene nyomatékosítani, mindenesetre  bizonytéka azoknak a hiányosságoknak és mulasztásoknak' amiket, én fedeztem fel,és az is lehet hogy az "ezeregynéhány" újpesti mást mondana.

-szvsz-

Előzmény: Kék skorpió (1965)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1965

"nem tudom, hogy más csaptok szurkereinek állítanak e büfét"

A Rákóczi-MTK meccsen a vendégszektorban voltam, és nem volt büfé, pedig jó lett volna. Tőlünk biztos nem voltak beszarva, tavaly és most is jól elhülyéskedtünk a biztonságiakkal.

"erre a majom Léderer azt mondja vagyunk kb 500an, estelg egy kicsit többen..

ha járnál meccsre akkor tudnád, hogy az embereknek mire van igénye, nemcsak üzletileg, hanem emberileg is.."

Ez a "járnál meccsre" gondolom Léderernek szólt.

Persze, hogy kell a büfé, még akár 5  vendégszurkernek is, de ezt leírtam a hsz-m első részében. A hazaiak hiába reklamálnak a vendégszektor kiszolgálása miatt, ezt nektek kell (hivatalos levél stb.) elintézni.

Előzmény: snyggast (1964)
snyggast Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1964

szvsz egy gondolkodó embernek (homo sapiens)mindenkinek egyértelmű lett volna hogy csinál egy büfét (is).

nekik eszükbe sem jutott, pedig néhányszáz emberen is lehet keresni, mi pedig lementünk 1500(!) emberrel, de szerintem a fradisták is elkísérik 700-800an 

vagy akármennyien.

ne fogjuk ezt a nézőszámra.

ha ennek bárki utánnanéz, tegyük fel dörzsölt vidéki válallkozó aki a "helyi csárdát" is vezeti székházban, esetleg a létesítmény felelős, vagy bárki..

deaz, hogy egy egyszerű lajtkocsit sem húztak oda, hogy legalább víz legyen, na az tényleg gáz,mert rohadt meleg volt. ők kinyitottak 1db WC-t!

nem tudom, hogy más csaptok szurkereinek állítanak e büfét... lehet tőlünk voltak beszarva. nem tudom.

akkor viszont a biztosítást nem tudták megoldani!

a beléptetésről nem is beszélve!

1db vendég pénztár 1 emberrel 1 beléptető kapura !  botrányos szervezés!!

ment a meccs már 10perce és kb 500 szurkolónk még kint volt az utcán.

erre a majom Léderer azt mondja vagyunk kb 500an, estelg egy kicsit többen..

ha járnál meccsre akkor tudnád, hogy az embereknek mire van igénye, nemcsak üzletileg, hanem emberileg is..

de ez csak feltételezések, hogy mi lenne ha?

erről szól az egész, akárcsak a hozzászólásod második fele!

Előzmény: Kék skorpió (1959)
Muntanitz Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1963

"sajnálatos jopár elvesztegetett pont az idény során mert igy se rossz hogy benn maradtunk de mégjobb lett volna elörébb..ez egy olyan szezon volt amikor lazán lehettünk volna mi is ötödikek akár.."

Az a baj, hogy nagyon rapszodikus a csapat. Van, amikor képesek koncentrálni (pl. tavasszal a ZTE, Fehérvár ellen), máskor meg a legegyszerűbbet sem képesek megoldani. Ahhoz, hogy viszonylag állandó formában játsszunk, az kellene, hogy ne menjen el két-három játékos a legjobbjaink közül minden bajnoki év végén máshova. De mivel alig van csapat, aki ne tudna nálunk jobb anyagiakat ígérni, aligha áll le ez a folyamat. Szóval (bárcsak tévednék!), az nem mostanában lesz, hogy közvetlenül az élcsapatok nyomában lihegünk! Én elégedett lennék a középmezőnnyel is, esetleg megspékelve végre egy jó kupaszerepléssel (döntő vagy akár...)  

Előzmény: dokumentátor (1960)
dokumentátor Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1962

Mintha a lilák elleni meccs után azt mondta volna a nyilatkozatában,hogy:..nyáron lejár a szerzödésem.."

ha van neki bocs.

Előzmény: Wagner Lopez (1961)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1961
Balajcza a télen hosszabbított, éppen azért, hogy ne csesszen ki a Kóczival Elmegy, de fizetnek érte. Vele megy állítólag Zsolnai is.
Előzmény: dokumentátor (1960)
dokumentátor Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1960

üdv

Nagy kár,hogy elmegy Balajcza,ennél már csak egy nagyobb baj van,hogy már tavaly,amikor pontok sorozatát hozta a klubnak,nem kötöttek vele egy ujabb két éves szerzödést mert attol még ugyanugy elment volna,de legalább pénzt kereshetett volna belöle a klub.Szabolcs itt lett játékos,szvsz meglehetett volna gyözni erröl..Viszont most nagyon jo korban, és állapotban,formában van,én megértem,most kell váltania.Szerintem a mai nb1.ben jelenleg a legjobb formában lévö kapus.Kösz mindent Szabi sok sikert és remélem lenyilatkozod,hogy ITTHON akarod majd befejezni..:)

Bár még van pár fordulo,sajnálatos jopár elvesztegetett pont az idény során mert igy se rossz hogy benn maradtunk de mégjobb lett volna elörébb..ez egy olyan szezon volt amikor lazán lehettünk volna mi is ötödikek akár..

A keretröl:Szabi ugy nézki tuti megy,Zsolnai is de szerintem ö bárhova igazol csalodni fog..ugyhogy itt kéne tartani..Andrusko tavaly nagyon jo volt,idén más poszton kicsit gyengébb de ha nem kap több fizetést szerintem elfog menni.Kriston,Kozmer,Szücs nem perspektiva,Petrók nagyon jo,egyenletes,megbizhato,öt méltatlanul kevésszer dicsérik.Marótinak aa lilák ellen szerintem jo játéka volt,benne többet kéne bizni,ö vagány kis spiler,bár picivel alázatosabban kéne neki...

Igazolni?miböl és kit?pedig kapus nagyon kéne...

Kék skorpió Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1959

Erre most mit lehet mondani? Ha rajtam múlt volna, biztos lesz büfé a vendégeknek, és nem csak a szép haszon miatt.

Sajnos, a nézőszám nem nő, és szvsz nem is fog. Itt a diszkók, bárok is elég üresek hétvégén, kevesen járnak szórakozni. Ez van.

Előzmény: snyggast (1957)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1958

Németh Gábor elég gyenge kapus, szidták is a Vasas topikban egy páran.

Előzmény: kaposvari (1952)
snyggast Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1957
Elkeserítő, hogy az 1500 forintos vendégjegy mellé a hazai klub rendezői nem gondolták azt, hogy talán vendég büfét is biztosítani kellene a mérkőzésen. Úgy látszik saját pénztárcájuk ellenségei is, hiszen alighanem rekordbevételre tehettek volna szert.

A mérkőzést nagyon jól kezdte a csapat, ennek megfelelően a hangerős is igen erős volt újpesti részről, míg a hazai oldalon mindössze 20-30 „farkas” gyűlt össze. Ennyire azért nem kicsit város ez a Kaposvár…

hmm?

kaposvari Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1956
Oke. 
Előzmény: Muntanitz (1955)
Muntanitz Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1955

Te tudod, nem akarok én tanácsokat osztogatni. De ők azért elég sok, fanatikus szurkolók számára akár megalázónak nevezhető helyzeten is keresztülmentek, úgyhogy érzékenyebbek annál egy Siófokozásra, hogy jópofának vegyék! Szerintem ezt azért tiszteletben tarthatnánk!

Mert amúgy természetesen én is büszke vagyok arra, hogy a Rákóczi az, ami mindig is volt! 

Előzmény: kaposvari (1954)
kaposvari Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1954
Csak beszelgettunk. Vicces gyerekek ezek, ertik a trefat.  Nem kell tulreagalni.
Előzmény: Muntanitz (1953)
Muntanitz Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1953

A Vasas Honvéd elleni kupavisszavágóján bemutatott két nagy bravúrt, de hogy tartósan milyen teljesítményre képes, azt én nem tudom...

P.S.: Szerintem ne piszkáld a diósgyőrieket a topikjukban! 

Előzmény: kaposvari (1952)
kaposvari Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1952
Tomic szerintem is jo lenne, de en is ugy gondolom, hogy arban nem a mi kategoriank. Nemeth Gabor a Vasasbol milyen kapus?
Muntanitz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1949
Nem tudom, mennyit kereshetett Tomic Debrecenben, de majdnem biztos vagyok benne, hogy mi nem tudnánk annyit ajánlani neki. Úgyhogy, hacsak be nem esik egy szponzor (de erősen kétlem, hogy a várható kb. tizedik helyünk nagyon "szponzorvonzó" lenne), nem tudunk ilyen kaliberű kapust igazolni.
Előzmény: Wagner Lopez (1947)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1948

Szerintem Szántai nem rossz kapus, de jó, azt mondod akkor se ő, se Milinte ne jöjjön. Szerintem Tomic ide túl drága, bár a határhoz a város közel van. Más azonban nem jut eszembe. Lehet, hogy úgy tűnik haza beszélek, de az MTK-nál sok tehetséges fiatal kapus van, azt se tudják hova adják őket kölcsön. Talán nem ártana egyet onnan igazolni.

Előzmény: Wagner Lopez (1943)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1947
El tudnám képzelni a Debrecenből távozni akaró Sandro Tomicot.
Előzmény: Muntanitz (1946)
Muntanitz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1946

Ez oké, csak ugye az is szempont, hogy reálisan megengedhessük magunknak a szerződtetését, és a kapusban is legyen hajlandóság jönni. Ezen két szempontnak szerintem Árpi megfelel, és bár valóban nem kiemelkedő képességű kapus, de egy-két évre nem lenne ő rossz megoldás számunkra.

Amúgy ez az egész teljesen teoretikus, nemhogy egy, de még egy fél pletykát sem hallottam arról, hogy kerestük volna, vagy ő minket.

Előzmény: Wagner Lopez (1945)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1945

Ennek a csapatnak egy jó kapus kell. Egy olyan, aki minen meccsen hozzá tud valamit tenni a csapat védekezéséhez, s nem olyan, aki hébe-hóba fogja a foghatókat.

Előzmény: Muntanitz (1944)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!