vazzeg, most értem haza, készítem a kazettát, erre nézem hogy filmmúzeum helyett csak feketeség van... basszameg a matávkábel...nem először csinálják...
Biztos új lesz, mivel anno a királyi tv mindösszesen csak 18 részt adott le, tehát ha azok szinkronjai még meglennének és ráadásul még elérhető áron oda is adnák, akkor sem lenne meg az első szezon mind a 24 részéhez...
Arról már nem is beszélve, hogy az akkori szinkronszinészeket újra összeszedni 6 részért (ha lehet), no meg azóta eltelt vagy 30 év...
Tehát logikailag kikövetkeztetve: új lesz...
Tudjuk, sajnos csak az első szezon 24 része lesz idén. Reménykedjünk, hogy megveszik a 2. szezon 24 részét is. :)
Április 7-től csütörtök-pénteken 20:30-kor egy-egy rész, ismétlés szombat-vasárnap 17:15-től...
gyermekkorom legnagyobb ijedtségét köszönhetem az Alfa holdbázisnak. attól a jelenettöl rezeltem be, amikor az a szénné égett ürge ott rohangál a folyosón... még évék múlva is rémálmaim voltak...
Örülök, hogy van ez a topik, igaz csak most fedeztem fel. Nekem is nagy kedvencem volt a sorozat. Gyerekkoromban állandóan Sasokat, (meg az idegenlények csatározásait a bázislakókkal) rajzoltam, a tanáraim nagy örömére. Egykét rész engem is kiakasztott, de azért néztem rendületlenül. Szerintem is igényesen kimunkált, izgalmas, és látványos széria volt. Sajnos már homályosan emlékszem rá, én is az MTV-én láttam, anno. Jó lenne újra nézni. Ha valaki esetleg tudna segiteni, és a neki meglévő részeket átvenné, nagyon megköszönném. E-mail: talal5@freemail.hu
Inkabb megvarom az avi-fileokat, amihez mar jo az angol felirat is, itt a forumon kovetni fogom a dolog allasat, aztan rarepulok, ha megvannak a file-ok, rendben?
Tito
Feliratból, már irtam, hogy mi került fel a feliratok.hu-ra.
Remélhetőleg az 1. szezon is felkerül angolul.
Aztán a javaslatom, hogy kooperálj a Fez nevű userrel, aki az 1x01 magyart csinálta, esetleg úgy, hogy Te a 2. szezon csinálod, ne legyen felelsleges keresztezés.
Aztán ha sikerül összehozni, tudok még ilyen régi sorozatokat javasolni, pl. az UFO.
( http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=Category&cid=1&csid=150 )
Ahhoz anno sikerült keriteni angol subripet, fenn is van az emlitett helyen.
Sziasztok, 7-8 jatekfilm forditasanak a tapasztalataval a hatam mogott szeretnem felajanlani forditoi kapacitasomat, ha hozza tudok jutni az epizodokhoz, es az angol felirathoz.
Tito