Keresés

Részletes keresés

szantoz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 91
Borzas! Teljesen igazad van, sokkal jobb lenne arról beszélgetni, hogy mikor lesz a következő koncert, meg hogy kinek hogy tetszenek az új számok, csak hát sajnos ismert okokból ezekről nem tudunk irogatni :(

Garden, szerezz egy énekest (meg ami még kell), kezdjetek el koncertezni, és akkor nem kell emilekről csevegnünk :)

Előzmény: Borzas (90)
Borzas Creative Commons License 2003.04.30 0 0 90
nem igaz hogy arról van csak szó a kertes topicon, hogy ki hogyan emilez... Garden, utólagos engedelmeddel nekifogtam hamisítani a CD-t gözerövel, irtam egyet a Sportkorhazban fekvö (mar meggyogyult) volt kedvesemnek, ö meg a korteremben rákattintott egy 16 éves lánykát, meg egy 35 éves családanyát, és leadta a rendelést még 2 CD-re. Remélem nem baj, hogy terjesztem a kultúrát, legalább leveszem a válladról a CDírás nehéz melóját. Viszont valami borítót okoskodhatnál, esetleg. Egyébként tegnap egy nagyobb társaságban a kert CD-T hallgattuk. Az egyik barátom szerint elég lehúzó, de a többinek tetszett. Mondjuk neki is, csak hát aszonta lehúzó.
Mike McCready Creative Commons License 2003.04.29 0 0 89
HAt ez remenytelen:) Nekem nem jott at meg a ceges cimemre sem (ha arra kuldted).
Atok ul rajtam...
Előzmény: Garden (86)
szantoz Creative Commons License 2003.04.29 0 0 88
Köszi, nekem átjöttek, mint azt jeleztem is. A történeti áttekintésből hiányolom a 2000 nyár utáni dolgokat, azért emlékeim szerint még léteztetek egy darabig. Pl. emlékszem egy Fesztergom fellépésre (talán 2001?), amikor az első szám instrumentális lenyomása után énekes hiányában be is fejeződött a koncert. De nyílván egyéb érdekességek is voltak a - remélhetőleg ideiglenes - megszűnés utsó hónapjaiban.
Előzmény: Garden (86)
Garden Creative Commons License 2003.04.29 0 0 87
Az első dal egy Tori Amos valóban, de rajta van maga a Művésznő is, a Zoli csak ráénekelt+tekergette az effekteket. Ha a történeti áttekintést elolvastad, gondolom rájöttél, hogy az utolsó dal a Shahid. Ezt készítettük pár óra alatt Szavason. Sokat sejtetően halgattál róla.
Az a capellák csak felkerültek, ezek számkezdeménynek indultak (azon ritkák között, amelyeknek előbb volt meg a szövegük és énekdallamuk), tényleg nem igazán jó hallgatni őket, de meg lehet szokni. Nem véletlenül nem hallasz alatta zenét, nem sikerült zöldágra vergődnünk velük. Nemúgy mint pl.: az Oidipusz és a Szfinx alatt.
Előzmény: Borzas (81)
Garden Creative Commons License 2003.04.29 0 0 86
Remélem mindenkinek átment a mélem! A szövegek voltak benne. Mike, Tyke, Szantoz, Zranora, Borza úr szóljatok, ha valaki még mindíg lemaradt volna.
Garden Creative Commons License 2003.04.28 0 0 85
A melior@axelero.hu-ra küldheted, subject: Attilának, így biztosan megkapom (hacsak a nagy internetszörny le nem nyeli a méledet). Ez nem titkos, csak mivel ezt használom dógozásra, nem jó ha teleküldik mindenfélével. A mindenfélére pedig a jolana@freemail.hu-t tartogatom.
Többieknek is:
Megint megpróbálom a szövegeket küldeni. Még a sajnálatosan eltűnt Tyke kollégának is. Ha pár napon belül nincs ott, kinyomtatom, és koncerteken osztogatom majd (jobbhíján).
Előzmény: szantoz (84)
szantoz Creative Commons License 2003.04.28 0 0 84
Ajjaj, a szövegek még mindig nem érkeztek meg :(
Garden, van valami olyan emil címed, amit közkinccsé tudsz tenni itt? Mert ez esetben elküldeném Neked a céges mailemet, hátha oda megérkezik a küldemény.

Előre is köszi!

Zoli

Előzmény: Garden (78)
Borzas Creative Commons License 2003.04.27 0 0 83
az lehet, de azért megtehetem, hogy nem szeretem, nem:)? kaptam 1 kazit egyszer elsőre nagyon-nagyon tetszett, másodikra viszont nagyon unalmasnak találtam

egyébként ne offfoljuk a kiváló kert topicját

Előzmény: Ricsi bácsi (82)
Ricsi bácsi Creative Commons License 2003.04.26 0 0 82
Tori Amos jó!
Előzmény: Borzas (81)
Borzas Creative Commons License 2003.04.25 0 0 81
az elsö az a Tori Amos feldolgozás, nem? nems zeretem Tori Amost, de amúgy nem rossz... elég újrahsznosítottnak tünik... nem nagyon vesz?dtetek a feljátszásával, vagy?

egyébként elég nehezen emészthetök az a capella számok

Előzmény: Garden (80)
Garden Creative Commons License 2003.04.25 0 0 80
Kíváncsian várom a hozzászólásodat, meg az építő jellegű kritikát. :) Első és az utolsó dal???...Hm?
Előzmény: Borzas (70)
Mike McCready Creative Commons License 2003.04.24 0 0 79
Elkuldtem mailba
Előzmény: Garden (78)
Garden Creative Commons License 2003.04.24 0 0 78
Hát...hm...Én úgy érzem, mindent megtettem, de megpróbálom megint. Az üzleti méled címét juttasd el, s' oda is próbálkozom.
Előzmény: Mike McCready (77)
Mike McCready Creative Commons License 2003.04.24 0 0 77
Na, akkor man ketten vagyunk.
Kezdek ketelkedni, hogy ez a Freemail hibaja:)
Előzmény: szantoz (76)
szantoz Creative Commons License 2003.04.24 0 0 76
Nekem sem jött át :-(
Előzmény: Mike McCready (75)
Mike McCready Creative Commons License 2003.04.23 0 0 75
Hat nekem nincs szerencsem a Kert szovegekkel (sem).
Valahogy nem erkezik meg sehova...Megprobalnad megeccer?
Vagy a ceges cimemre, amit nem akarok kiirni ide ertheto okobol.
mik
Előzmény: Garden (73)
szantoz Creative Commons License 2003.04.23 0 0 74
A hölgy ott volt, saját állítása szerint koncert előtt nem nagyon látott titeket, koncert után meg a behúzott függöny mögött addig-addig pakolásztatok, hogy hazament :-) Mindegy, lesz még koncert :-)

Állítólag (szintén a hölgy elmesélése alapján) nagyon jók voltatok, kár, hogy kevés "néző" volt.

Előzmény: Garden (71)
Garden Creative Commons License 2003.04.22 0 0 73
Apám, oda is megyik.
Mike McCready Creative Commons License 2003.04.22 0 0 72
Viszont a szovegeket lecci kuld at a mikelenhardt@hotmail.hu-ra, mert valamiert semmi sem jon at a freemail-es cimemre...koszi
Előzmény: Garden (71)
Garden Creative Commons License 2003.04.22 0 0 71
Küldöm a kért dolgokat, a CD ott volt, a hölgy nem. Na nem baj, majd legközelebb.
Előzmény: szantoz (68)
Borzas Creative Commons License 2003.04.15 0 0 70
Hát mit mondjak, naggyon jó. Végre értelemes minőségben hallom a kedvenc dalaimat. MAjd írok emilben bővebbet:)))

A számok egyébként, amiket nem ismertem még, jók. A R.E.M. Low felvételén Bobek nincs toppon nagyon...

Egyébként vicces: látatlanul is tudtam, hogy a Son Of The Morning Star-t játssza a zenekar. Megéreztem... persze nem, de ez illik a repertoárba. Meg mondjuk a Let It Be Captured... meg még pár.

Előzmény: Garden (67)
_zranora_ Creative Commons License 2003.04.15 0 0 69
hű, a térdem is beleremeg!;)
Előzmény: Garden (67)
szantoz Creative Commons License 2003.04.15 0 0 68
Sziasztok!

Attila (feltételezem, hogy Te vagy Garden néven...???), a múltkori Flop koncerten beszélgettél az egyik rajongóval Kert CD-ről. Én a barátja vagyok, a hölgyre biztos emlékszel, régebben mindig ment Kertre, illetve Flopon is mindig ott van, ha teheti. Szóval állítólag említetted neki, hogy a pénteki Flopra tudsz neki Kert CD-t hozni, csak még emlékeztessen Téged rá a fórumon. Ezt most én teszem helyette :-) Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, azt láttam, hogy emailben szívesen küldözgetnél dalszövegeket meg némi történelmi áttekintést is, szerintem ennek is nagyon örülne (ráadásul engem is érdekelne). Küldheted az én címemre: szantoz@hotmail.com.

Köszi előre is! Sajna én pénteken valszeg nem tudok menni, de a hölgyemény tutira ott lesz!

Zoli

Garden Creative Commons License 2003.04.15 0 0 67
Bocs Mike, repül neked is.
Borzas úr, kíváncsi vagyok mit szólsz a CD-hez!
zranorának személyesen adom át a szövegeket! Micsoda mázlista!? :)))
ebolacola Creative Commons License 2003.04.12 0 0 66
köszöntem szépen.
Előzmény: Garden (63)
_zranora_ Creative Commons License 2003.04.11 0 0 65
lett még egy kedvencem, szépremények.
(amúgy ennek a címe nem jutott eszedbe a múltkor.)
minden szöveg be van digitalizálva? nekünk ezek vannak: Másik dal elalváshoz, Schizo, Lélekvadász, Oidipusz és a Szfinx, St. Clement harangja, Szépremények, Te is, Thana-Elios.
ha van még, akkor lehet még...?:) köszi:)
szappan@freemail.hu
Mike McCready Creative Commons License 2003.04.11 0 0 64
Koszi, nekem nem kell:))
Előzmény: Garden (63)
Garden Creative Commons License 2003.04.11 0 0 63
Tyke kolléga, Ebolacola és Borza úr szép, szövegekkel teli mélt kapott. Tessék megnézni, ha valakinek hiányzik még valami, írjatok.
Garden Creative Commons License 2003.04.10 0 0 62
Sajna elszólított a munka, így csak most olvastam, hogy volt fönn anyagod, ha megint hallgatható lesz szólj.
Előzmény: Tyke (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!