Én is jelentkeztem a táborra :) Mostmár itthon vagyok Hort cityben szóval ha tudok valamit segíteni. Sajnos én nem jártam olyan sikeresen a toborzással mint Huni, a barátaim nem tudnak jönni, csak néhány napra néznek fel ha minden igaz. :(( Megvan az első évem az egyetemen :D pussz:Anett
Van egy rossz hírem, legalábbis nekem rossz... Tuti, h nem lesz leállás, tehát nem tudok végig menni, de valamennyit biztosan. :( na, majdnem vigyori fejet küldtem ... De lehet, h még megtanulom Ákos szövegkönyvét és meglépem.
Ezt teszi a nagyvárosi fertő, hiába mondtam, hogy ne vigye Éva ebbe a mollochba, elfelejti szegény gyerek a gyökereit... Tudtál aludni? És mesélned kellett? Elbújni a nagyvadász elől? Bóbitát énekelni? Mégegyszer nagyon köszi!
Minden érintettnek és érdeklődőnek: Mándoki Fecó barátunknak tegnapelőtt megszületett Hanna Vera nevű kislánya, a második olvasótáboros gyerek!!!
Peti...nincs ra szo, mennyire kivancsi vagyok a kislanyodra.... Agi megkaptam a leveled, csak a fickoval nem tudtam beszelni meg, es 17 emberke ... hat nem 100%, mert sosincs 100 %, de 90% hogy jonnek ;).... Pusszillak mindnyajatokat...a ferfi ismerosoket csak olelem ;))
Jelentem minden érdeklőkőnek és érintettnek, hogy a Peti két éves és három hónapos lányának Budapesten még csak eszébe sem jut Ruzsa Sándor. Fürdés közben sem. Ennek ellenére/ezzel együtt meg kell zabálni a kiscsajt!
Gabika, ez marha jó!!! Az én betyárbútoromra nem vigyáznál idônként, amíg fröccsözök? Aztán üsse kô, majd én is lépek jobbra-balra karlengetéssel. :)
Sanyi, és mit kezdtek az olyan ámokfutókkal, akik pl azt mondják, hogy "valami nagy-nagy tüzet kéne rakni".
Jelentem minden érdeklőkőnek és érintettnek, hogy a két éves és három hónapos lányomnak a kedvenc száma a "Rózsa Sándor a kocsmában kesereg". Ezt énekli minden fürdés közben. Őt pl viszem a táborba, ha csak pár napra is.
Hunika! Most kijelentem, ha tényleg ennyien jöttök, akkor a toborzásért kapsz valamit a táborban... pl. sok puszit az már biztos!!! Még szülinapod előtt! :-)) Továbbá leckét veszünk tőled(korepetálhatsz minket) hogyan kell csinálni a toborzást mert nálunk eddig kicsit gyatra a jelentkezés.
EZ ÚTON IS SZERETNÉM FELHÍVNI A FÓRUM AKTÍV ÉS PASSZÍV SZEREPLŐIT, AKIK MÁR VÉGRE ELDÖNTÖTTÉK ÉS ALIG VÁRJÁK A TÁBOR KEZDETÉT, HOGY JELENTKEZZENEK, MER T ZOLI MEGTANÍTOTT BENNÜNKET HOGYAN KELL RÁTOK GYÚJTANI MINDENT!!
"ADJATOK EGY SZALMASZÁLAT, HOGY FELGYÚJTSAM A VILÁGOT..."
Köszönöm! Már gyakorolom a szöveget. A koreográfiát tegnap tanultam a HÉV- megállóban egy bácsitól, akinek vigyáztam a cuccaira (táska+70-es évekbeli magnó), amíg elment fröccsöt inni. Utána ugyanis többször megköszönte, végül letérdelve is, és bónuszként énekelt nekem meg táncolt (jobbra balra nagyokat kilép, közben kéz kalimpál a magasban):) Csak hogy jobban át tudjátok érezni a fílinget, az övtasijában ment a walkman, rajta a fülhallgató, és úgy énekelte a dalt. pontosabban csak a refrént, de azt kitartóan! Fedobta a napomat:) Szóval majd valahogy így nyomatom én is, csak még gyakorolok, hogy a szöveg összhangban legyen a tánccal...
Ági! Én is nagyon gratulálok!! Láttad a transzparenseket?
Bizony-bizony! Továbbá elmondanám, hogy az Isten kegyeltjei élőben is láthatták, és az elsők között gratulálhattak neki!!! Igaz András?! De aki lemaradt róla az se bánkódjon, majd elmesélem milyen volt.
Mert ugye az úgy volt, hogy én kimentem Angliába... :-D
Drága Ákos...én tőled még mérfőldekre állok, az e fajta korrepetálásba, de úgy érzem ez a példa amit mutattál mérfőldkő volt számomra, s majd fejlesztem magam ;)...
Gabika.. És ha azt mondanád, hogy te csak a dolgodat végzed majd.. csaképp máshol. Vagy Esetleg nyomhatnád Gabenessen:
"Fönök maga még nem is tuddja hogy én el akarok menni szabadágra augusztusban (két hétre, de ez most mellékes), TEHÁT még azt sem tudhatja hogy nem akar elengedni, ebből következik, hogy lehet hogy el akkar... tud követni?.. Nem??? Mind1 .. Kurjon fel egy napszemüveget, és rúgd neki, rugd ki a kurva anyába, hajoljon a lemez! A komreszor úgyis jobban szív mint bármelyik csajod!!.. (Ha azt mondja, h ez szép volt, vágd rá OLVASTAM ---olvasótábor érted ;))
De valószínűbb, hogy így folytatodik:
Mi ne engem rúgjon ki, hanem a lemezt.. az impalát.. Na de főnök...Ne!!"
Tavalyiak kozul...hmmm....Balazs, Zsombika es En, de a tavalyelottiek kozul meg az a kek szemu szoke gyerek Matyas Attila. Es jon Forika Balazsnak, aki tavaly eloadast is tartott, a fia Forika Hunor drusza... Jaj es Ferencz Eva osztalyfonokom :D
Gratulálok, Huni! A toborzásnál már csak a szónoklásban vagy jobb! Hogy is volt az a szónokverseny? Percről percre kérünk online-tudósítást, mint egy focimeccsről! Az igazi az lenne, ha benyomnád ide a nyertes szónoklatot:)
:)))) Jaaaj én nagyon szívesen Ákos, csak valaki mesélje el ezen korepetálás pontos rejtelmeit :) ... Amúgy nagy munkába vagyok itthon, hiszen toborzom az embereket táborba :D ... ha minden igaz és Isten is úgy akarja, akkor szép számban mennénk. Eddig 13 székely csemete jelntkezett ... remélem, hogy ez csak felfele változik.