Chacho Rom - Az igazi cigány színes magyarul beszélő magyar-német-francia filmdráma, 125 perc, 1999 rendező: Szabó Ildikó
szereplő(k): Kaszás Gergő (Patikárius - Józsi) Zsótér Sándor (Herceg) Parti Nóra (Zerfi) László Zsolt (Tári) Szalay Marianna (Jozefin) Major Melinda (Alíz) Kathy Horváth Lajos (Vajda) Bangó Margit (Vajdáné)
Mágikus mese egy hercegről és a cigányokról, szerelemről és barátságról, zenéről és szabadságról, száz évről, az életről. Bemutató dátuma: 2002. május 2.
Sziasztok, Tudom jól eltűntem és az oldal sem frissült, de van pár hírem.
Fejlesztettem a tudásomat, és elkészítettem egy oan oldalt, aminek a szerkesztésében ti is részt vehettek! :) ÉS az oldal elköltözött az uw-ről. Nem kommentálnám különösebben a döntésemet, de a lényege, hogy az oldal működtetéséhez szükséges technikai hátteret nem nagyon tudta biztosítani. Az új oldal a http://laszlozsoltweb.fw.hu címen érhető el. Épp most fejeztem be, és folyamatosan töltöm fel tartalommal, és szerkesztők jelentkezését várnám... ha valaki szeretne résztvenni az oldal készítésében, az jelentkezzen nálam: shorline@fw.hu - örülnék neki! :)
Fontos tudni h az oldal bár működik, még nincs kihasználva, szal előfordulhatnak esetleg technikai problémák, és ezé is kell tesztelgetni.
Ez egy blog alapú rendszer, tht nem kell túl sok technikai tudás a működtetéséhez! ;)
Rokonok (2006) színész
HBO: június 30. Szombat, 16:40 Ez a film megrendelhető DVD formátumban.
De kik azok a Lumnitzer nővérek? (2005) narrátor
HBO: június 25. Hétfő, 19:25 június 26. Kedd, 9:20