Keresés

Részletes keresés

Camenzind Creative Commons License 2004.08.19 0 0 1236

2. szezon június, Tour of Catalunya, a Saunier Duval egy emberes csapattal állt ki, a Fassa és a Milaneza 2 emberrel...

valószinüleg csak a demós verzióban van ez a bug, mert a hivatalos fórumban senki nem panaszkodik ilyenre...

Előzmény: donpedro26 (1224)
Tsd Creative Commons License 2004.08.19 0 0 1235

Üdv!

1.nem lehet

2.Minden bizonnyal Normal a nehézségi szintje

Előzmény: Gábor16 (1234)
Gábor16 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 1234

Hi!

Az a kérdésem hogy 0.8b verzióval lehet e Multiplayert játszani és ha lehet akkor hogyan?

Ebbe a verzióba egyébként nincs General Options, szerintetek milyen a nehézségi szintje?

moncoutie Creative Commons License 2004.08.18 0 0 1233

KÖSZ HOGY SZOLTÁL

Előzmény: Camenzind (1232)
Camenzind Creative Commons License 2004.08.18 0 0 1232

van uj patch azoknak a mákosoknak akiknek már megvan az eredeti:

http://www.noos.fr/animation/focus/cyclingmanager4/cm4_patch12r_install.exe

Előzmény: Tsd (1231)
Tsd Creative Commons License 2004.08.18 0 0 1231

Üdv!

1.nem;)

2.Azért próbálj minnél jobb szettel versenyezni(állítólag a 4-ben sokat számít,a 3-ban szvsz semmit sem számított)

Annál jobb pl egy sisak minnél több arany(sárga) csillag-al jelölik.

(nekem pl olyan szettem van,ami 2.00-ás flat-es és 3.10-es mountain "értékkel" rendelkezik)

más:

TT-ben sokat számít,csak az a "baj",hogy rettentő drága.Ha nem jó az anyagi helyzeted akkor véleményem szerint ne vedd meg feltétlenül a legjobbat,de legyen egy tisztességes szetted

Előzmény: Go_Jan (1228)
Tsd Creative Commons License 2004.08.18 0 0 1230

Üdv!

a mappamásolgatós módszerrel fog neked működni

(nekem is ugyanez volt)

Nos az elindításra 2 módszer van! Egy könnyebb és egy nehezebb. A könnyebb módszerrel nem biztos,
hogy mindenkinek elindul, de a nehezebb módszerrel megy midnenkinek! Nos íme:

Könnyebb elindítási mód:
------------------------
1) Csomagold ki a képfájlokat!
2) Írd ki JÓ MINŐSÉGŰ (nem noname) írható (CD-R) CD-re 4x sebességgel a legújabb CloneCD-vel
-Protected PC Game funkcióval
3) Telepítsd fel a játékot
4) Indítsd el a játékot, majd ha kéri a SF3 védelmet, akkor índítsd újra a gépet
5) A másolás védelem kérni fog cd-kulcsot:89LHX3-EYP39J-6V8AA8-JJ6JC9 (Előfordulhat olyan is, hogy nem kér!)

Nehezebbik módszer:
-------------------
Először is kellenek az alábbi dolgok hozzá:
- a teljes játék letöltve
- a cycling manager 4 demója
- az 1.1-es patch
- és egy crack a demóhoz

Ezek után ilyen sorrendben kell felrakni a fenti dolgokat (a könyvtárnevek fontosak az érthetőség szemponjából)
- fel kell rakni a demót egy külön "cycling manager 4 demo" könyvtárba
- ezután kell felrakni a patch-et a "cycling manager 41" könyvtárba
- fel kell installálni a teljes játékot a "cycling manager 4" könyvtárba

Most jön a neheze:
- a patch könyvtárából ("cycling manager 41") át kell másolni a "cdexporter" és "gui" könyvtárakat a "cycling manager 4 demo" könyvtárba.
Ha esetleg nem találod a "cdexporter" könyvtárat akkor elég a teljes játék könyvtárából ("cycling manager 4") átmásolni

- másold át a "cym2004.exe" és "graphics.dll" fájlokat a letöltött crackből, a "cycling manager 4 demo" könyvtárba

- utolsóként másold át a "MSH2004", "database" és "texture" könyvtárakat a "cycling manager 4" könyvtárból a demó könyvtárába ("cycling manager 4 demo")

Megjegyzés: könnyebbik módszerrel nem biztos,hogy működik mindenkinek, de a nehezebb módszerrel 100%, hogy mindenkinek FUTni fog a játék

(neked a második módszerrel kell csinálnod)

Előzmény: litto (1226)
moncoutie Creative Commons License 2004.08.18 0 0 1229
Fogalmam sincs hogy van e vmi külömbség de az a jobb ha minél több csillagos az adott szakaszra pl: hegyi szakasznál montain-nak kell minél nagyobbnak lenni
Előzmény: Go_Jan (1228)
Go_Jan Creative Commons License 2004.08.18 0 0 1228

Sziasztok!!

Lenne pár kérdésem.

1. Érdemes minden fajta vázat,kereket,sisakot megvenni?

2. Kulonbozo csillagokkal vannak ezek osztályozva, nekem most mi a jó? ha minnél kevesebb csillga van az adott váznál,kereknél? akor szokott az impactnal kisebb szám lenni.

Koszi a segitséget

Bucso_ Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1227
A 2-esre tudok válaszolni: csak prológon meg ITT-n lehet az áttételt meg a "sebességet" beállítani!!!
Előzmény: litto (1226)
litto Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1226

hi all!

Letöltöttem a játékot ! (CM4-et) crack-et is , deh mikor elinditok egy versenyt

akkor kilép a játékbol! Tudja valaki hogy mit kell csinálnom?

Légyszi válaszoljatok köszönöm!

és ezeket az áttételeket ,amikről korábban beszéltettek hol lehet beállitani?

pl.: 105-ös teljesítmény,54-13-as áttétel

bye

Camenzind Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1225
én még az első szezont nyomom, de a Vueltán a Liberty 5 emberből áll csak....
Előzmény: donpedro26 (1224)
donpedro26 Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1224

Van egy súlyos problémám, és érdekelne, hogy másnál is ez-e a helyzet.

A harmadik szezonomban járok a magyar csapatommal, és megy minden rendesen, csak egy probléma van: az összes csapatból elfogytak a versenyzők! A Saecoban vannak 10-en, de a többi csapatnál 4-5 ember van összesen, sőt, van olyan, hogy csak 1 kerekesből áll az egész csapat, mert a többieket mindet szabadon engedték a szezon végén...

Ez azért érdekes, mert így némelyik versenyen összesen kb. 20-an indulnak. (Szerencsére a nagyobb versenyeken azért 70-100 ember összejön, és a favoritoknak azért van csapata.) Ez jelentősen megkönnyíti a dolgomat, mert így minden versenyen több pontszerzőnk is van, még a pocsék képességű versenyzők is gyűjtögetik a pontokat.

Másnál is van ilyen?

Halifun Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1223
Köszi mindenkinek a választ!
Camenzind Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1222

akinek az eredeti verzió van meg, jó ha tudja:

http://www.mgforums.com/forums/showthread.php?t=27708

Camenzind Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1221

4. 2 választás van: szimulálod a versenyt, vagy lejátszod.

szimulálásnál, nem tudsz beavatkozni, mindenki azt csinál amit akar, megvan 2 másodperc alatt, nem látod hogy mi történik csak az eredményt.

lejátszásnál megteheted hogy csak végignézed, de ugy nem érhetsz el jó eredményt, közben kell mondanod a versenyzőidnek hogy mit csináljanak, ezesetben nemcsak menedzser játék...

demoban kipróbálhatod mindkettőt, ha karriert kezdesz akkor 1 hónapot lejátszhatsz szimulálva.

Előzmény: Halifun (1217)
Tsd Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1220

Üdv!

nem nevezném magam szakértőnek,de megpróbálok válaszolni.

a demo sok kérdésedre választ ad.Ha még nincs meg,mindenképpen töltsd le

1.lehet választani,mint a játékok legtöbbjénél(természetesen angol is lehet)

2.a kérdésed első felére segítséget nyújt a demo.(csapatod kell választanod,és ezt kell irányítanod).Egy szezonban rengeteg verseny van,erre is a demo-ban keresd a választ,hiszen meg tudod benne nézni a teljes évi kalendárt.

3. Természetesen a pénzügyi dolgokat nem lehet "leírni",mindenkinek más a bevétele és a vesztesége.(a cym4-nél a versenyeken és a szponzorokon kívül nincs más bevétel,ezért az első évedben biztos,hogy veszteséges leszel,hiszen a kerekesek sokat keresnek.Nekem pl 200.000euró körüli vesztesége van havonta)

Minden idény elején megjelenik egy "goals" ablak,amiben a "célokat" választhatod ki.Itt több nehézségi szint közül lehet választani.Először szvsz választ az Easy-t,ahol nincsennek követelmények

4.Természetesen próbálj minnél erősebb csapattal rajtolni,ugye az USP,Tmobile,QSD talán a legjobb választás,hiszen ezekben a csapatokban vannak mind sprinterek,összetett versenyzők,egynapos menők,TT-sek

Előzmény: Halifun (1217)
Tsd Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1218

hm.

Sajnos mindig rengeteg időt vesztek a prológon.Végig a legnagyobb áttétel,legnagyobb teljesítmény(lábfordulat),de általában mindig vesztek 30-40 mp-ket.Érdekes,hogy én a lejtőn max 59km/h-ra tudok felgyorsulni,míg a többi kerekes gyakran 65 fölötti sebességgel halad.A felszerelés sem lehet az oka,hiszen 3.10-es "szettem" van.Ráadásul nem is a TT értékek miatt van,hiszen amikor Lacival mentem,akkor is ugyanez volt a helyzet.

Persze ilyen probléma nincsen a hosszú időfutamokon,csak sajnos ebből meglehetősen kevés van..

Mindenesetre az biztos,hogy nem lesznek nagy TT eredményeim,a legjobb értéke Andreotto-nak van,aki 70-es;)

Előzmény: Camenzind (1215)
Camenzind Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1219

1. minden versenyzőnél van 2 gomb, abból megnyomom a baloldalit akkor nem fog vezetni hanem beáll hátra kapuzni.

2. pontokban nem tudom mennyi, balalsó sarokban van egy ilyen ahol lehet állítani, hogy normal-fast-very fast-fastest

1.1-esben nem igy megy az egész?

Előzmény: Bucso_ (1216)
Halifun Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1217
Sziasztok!

Még nem jártam itt, csak olvasgattam. Megnéztem a CYM4 oldalát, képeket, leírásokat és marhára bejön a játék. Folyamatban van a megszerzése, de addig lenne egy-két kérdésem, mint zöldfülű.

1. Angol nyelvű a menüje, ugye? Ugyanis a játék oldalán franciául van.

2. Milyen maga a játék felépítése? Csapatot kell választanom? Vagy versenyzőket és abból kell csapatot csinálnom? Jól gondolom, hogy fel kell készítenem őket a szezonra és egy szezonban van több verseny, köztük rövidek és hosszúak, mint pl. Giro, Tour, stb.?

3. A versenyeken elért eredmények alapján pénz áll a házhoz, amiből fizetem a költségeket? Minél több nyereség és minél jobb csapat elérése a cél? Tehát úgy, mint bármely más menedzser játékban?

4. A versenyeket végig lehet nézni vagy csak egyfajta összefoglaló vagy gyorsított mód van?

5. Mint kezdő, mit javasoltok, hogyan, illetve milyen csapattal induljak?

Megköszönném, ha Ti, mint szakértők válaszolnátok.

Előre is kösz.
Bucso_ Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1216

Pls írd le pontosan, hogy:

1) Hogy csináltad, hogy a sutábbak hátul, a jók elől menjenek?

2) Nálad mennyi (pontokban) a fast, very fast, fastest?

Előzmény: Camenzind (1215)
Camenzind Creative Commons License 2004.08.17 0 0 1215

kipróbáltam egy TTT-t a vueltán, mivel ott az az első szakasz, de minden különösebb állítgatás nélkül majdnem 1 percet vertem a 2.-ra.

65 TT alattiak nem vettek részt a vezetésben, kezdtem egy fast-tal, utána very fast és az utolsó harmadban fastest. a sutáknak addigra már elfogyott a fehér, de azért nem szakadtak le. Azt se állítgattam hogy ki mennyit vezessen. Mondjuk elég erős csapattal nyomtam, de akkor is kicsit tulzás volt a különbség, mert a 2. helytől lefelé 5-10 mp volt a csapatok között.

De még mindig nem tudom pl hogy ami a fast-veryfast-fastest fölött van, az például micsoda...

Időkülönbségekkel a Tour-on is gondok voltak, az első 5 az 15 percen belül, viszont a 6. helyezett összetettben 50 perces hátránnyal lett hatodik.

(v0.8b)

Előzmény: Tsd (1185)
Tsd Creative Commons License 2004.08.16 0 0 1214

hm.

Ha engem kérdezel,akkor sokkal értelmesebb letölteni a cym4-et.Elhanyagolhatóan kicsivel kell erősebb gép hozzá,mint a cym3-hoz.Ráadásul a 4 sokkal szebbre,jobbra sikeredett,ellenben az eddigi 4 rész leggrosszabjával,a cym3-al .

Előzmény: Algopyrin021 (1213)
Algopyrin021 Creative Commons License 2004.08.14 0 0 1213
Nem is ide gondoltam. Nem olyan mapamásolásra gondoltam, csak felülírni az eredeti szakaszt a demóban, átnevezni pl a l'alpe de huez-i szakasznak a stgirons-loudenvielle nevét adni, hátha bejön, mert az eredeti már unalmas, bárhonnan megverem az egész bandát, még Garcia Acostával is, igaz az uccsó hegyen Heras jön fel rendesen, de ha azutolsó előtti hegyet min. 5 perc előnnyel kezdi, akkor nem lehet megverni a gameliben kerestem, de ott csak a CyM4 van fenn, nem tudom, hogy menne e nálam (Cel500 + Voodoo3 +128MB RAM), azt írták DirectX8 komp. videó kártya kell hozzá, ez meg szerintem nem az, de lehet, hogy tévedek
Előzmény: Tsd (1212)
Tsd Creative Commons License 2004.08.14 0 0 1212

hm.

Nem lehet ide felrakni akkora file-okat;)

Ráasásul nemtudom,hogy a cym3-nál működik-e a mappamásolgatós rendszer.

Én a http://gamelib.fw.hu -ról töltöttem le.

Hm.Modemmel valóban érdekes lesz

Előzmény: Algopyrin021 (1211)
Algopyrin021 Creative Commons License 2004.08.14 0 0 1211
A cd lenne a legjobb, de azt is meg tudom oldani, csak mondj egy biztos letöltőhelyet, az se gond, ha smsweb, csak ne dc legyen: 1, nem biztos hogy mindig online van az, akitől töltök (pláne, hogyha modemmel töltöm), 2, kevés a megosztás (most kb 6GB lenne) más: fel tudna valaki tenni egy szakaszt a netre a CyM3ból, kipróbálnám, megy-e, ha felülírom a demó szakaszt, ezek nálam 2 fájlból állnak és csak a stgirons-loudenvielle-nél van nem *_spline - os, kösz
Előzmény: Tsd (1210)
Tsd Creative Commons License 2004.08.13 0 0 1210

Üdv!

szvsz sokkal egyszerűbb letölteni a teljes játékot;)

Előzmény: Algopyrin021 (1207)
Tsd Creative Commons License 2004.08.13 0 0 1209

Ja,másik fontos dolog:

Esetleg nem-e tudod,hogy nálad mennyit ment az első?

Az én Lacival elért első helyezésem időeredménye 1 óra 26 perc egynéhány mp volt

Előzmény: Tsd (1208)
Tsd Creative Commons License 2004.08.13 0 0 1208

hm.

Érdekes amit írsz.

Szinte végig úggy csináltad,ahogy én.A többi versenyző nálam már a vége előtt 20km-rel meghalt,20km/h alatti átlaggal...

Milyen szettet mentél?A legjobbat választottad?Mert a beharangozó alapján ennek is nagy a jelentősége(Igaz,hogy ez a többiek teljesítményére nem hat ki..)

én a 0.8b-s verzióval nyomom(Ha esetleg ez számít valamit,akkor a demo-s-mappamásolásos rendszerrel indult el) ráadásul nekem is peccses

Előzmény: Bucso_ (1203)
Algopyrin021 Creative Commons License 2004.08.13 0 0 1207

Persze én sem gondoltam ingyen és igénytelen :) MAXELL CD-R 80 feliratú cdn is megfelel :)

a demót már 1000x végigjátszottam, minden létező csapattal (király, hogy a demóba is berakták az editort), de jó lenne időfutamot, hegyibefutót, sprintet + macskakövet is látni

nem tudjátok honnan lehetne pályákat, szakaszokat letölteni hozzá? hátha felülírva a demó szakaszt működne

Előzmény: marel (1206)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!