Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

mechand Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36985
Annál a lámpánál ha zöld én sem szoktam lassítani. Bízom benne, hogy a többiek is ismerik annyira a kreszt mint én és nem akar senki éppen akkor átgyorsulni a piroson.
Szép lenne ha már zöld lámpánál is attól kéne rettegni hogy mikor rongyol belénk oldalról valaki. Egyébként nekem is skodám van. Lehet a skodások ilyenek? :)

Az is eszembe jutott, hogy lehet nem is gyorsultak hanem üldözték egymást. mondjuk az alfa a bmw-t. Mert a bmw lopott volt és csak el akartál kapni. Lehet ezért menekültek el az utasok is.

Fish(525 Touring) Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36984
Az a baj hogy senki nem kiváncsi itt rád!Ezt gondolom érzed te is,és azt viszont nem tudom hogy ez neked,nektek miért jó,hogy itt csináljátok a feszültséget!Ebben élitek ki magatokat??Nincs asszony vagy barátnő hidd el sokkal jobb élmény,élvezet mint ide fax..ságokat irogatni!Please ne irogass ide!Köszi!
cobal Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36983
nemrég linkelt be valaki egy anim gifet egy felemlekdő orrú dragsterről. valami olyasmi kellene topiclogónak és akkor nem lenne ilyen gond.
Előzmény: avantage (36982)
avantage Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36982
Esetleg rajzoljon valaki egy topiclogot, es abba ne legyen benne az "utcai" szo, es maris minden rendben!
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36979
Hát ezt!
"Nekem amúgy felesleges magadat védened, rájöttem már, hogy ennek a topicnak a lakói nem olyanok mint a két idióta :)"
Előzmény: konyak_ad (36975)
audi90q Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36978
Tsch,

"Ez azért nem így van. Sajna egyre többször állok meg, de inkább csak lelassítok, volt pár keserű tapasztalatom, mikor csak rodeoval tudtam életben maradni, mert egy arc nem vette észre a pirosat, vagy épp a jobbkezet. Öregszem, egyre inkább féltem a xaros életem, és másokét. Sajnos sokan el sem tudják képzelni mit müvel egy autó, akár csak 50-el."

Ebben meg lehet, hogy neked van igazad. Én még nem jutottam el idáig, de ki tudja, mit hoz a holnap....
Zs.

Előzmény: Tschangow (36966)
Tschangow Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36977
azért húzta fel magát, mert egy hónapja kb úgyanez volt, csak az eldúrvult egy bizonyos GTguri nevű gerinctelenség miatt. Volt némi szóváltás. Ezért nem örülünk mikor jön a hirtelen támadás.
Előzmény: Ígyöntidalbama (36974)
konyak_ad Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36975
mit? :)
Előzmény: Fish(525 Touring) (36972)
Ígyöntidalbama Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36974
Van igazad.

Pontosítok:
Én csak arra utaltam, hogy mintha felidegelte volna magát, közben pedig lesöpri a témát, hogy az itteniek nem is utcai gyorsulók. Ha így van ennek szívből örülök, de akkor miért lett ideges? Ha csupán és kizárólag azért, mert rossz ajtón kopogtattam, akkor mea maxima culpa, bár a csengőn ez a név állt.

Egyébként "ki nem gyorsult még?" ügyben is igazad van. Én igazából azért vagyok mérges, mert vannak nekünk közlekedési szabályaink, de nem hogy nem tartatjuk be, még jópofa májer divatnak is tűnhet sokaknak az ilyesmi. Idézett "normális országban" aki közúton gyorsul, az jó eséllyel számíthat büntetésre is, amit ha megkap, akkor pontosan tudja azt is, hogy amit kapott, azt megérdemelte. Valamit valamiért. Na nálunk ez kurvára hiányzik. És ez nem a topiklakók bűne, ebben az értelemben még igazságtalan is vagyok.

Fish(525 Touring) Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36972
Köszönjük szépen!
Előzmény: konyak_ad (36970)
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36971
Mi is leirtuk de én 1-et értek,viszont ahogy Tcshangoow is irta sajna én is rászoktam a hülye helyeken a körülnézésre pláne amikor a kislányomat-feleségemet cipelem,én főleg az ő életüket féltem (persze az enyémet is)és épp ezért is van nagy autóm ha gáz van több az esélyünk a túlélésre mintha egy kis japo verdában ülnék vagy akármilyen kissebb kategóriásban!Nem szeretnék én sem egy idióta száguldozó barom áldozata lenni!Amugy meg én sem közlekedek lassan,viszont biztonságosan!
Előzmény: audi90q (36962)
konyak_ad Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36970
Inkább levezetett km-t írj, azt többet mond, mint 11 év... Én 2001 óta vezetek, 10e km-t tettem meg eddig, legnagyobb balesetem az volt mikor meghúztam a hátsó lámpámat parkolás közben. Nekem amúgy felesleges magadat védened, rájöttem már, hogy ennek a topicnak a lakói nem olyanok mint a két idióta :)
Előzmény: Fish(525 Touring) (36968)
SzürkeDedra Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36969
Csak egy pillanatra???De sajnálom.....
Előzmény: konyak_ad (36967)
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36968
Azt hiszem hogy én válaszoltam neked!
Irtam 11 éve vezetek és nem okoztam balesetett!
Na akkor ebből ki tudsz indulni hogy mi a külömbség én köztem és a két hülye között????
Kiváncsi vagyok hogy te miota vezetsz és mennyi km ert nyomtál már le kb???És okoztál e már balesetett?És nehogy azt hidd mert csak 22 vagy akkor lenézlek vagy ilyesmi nem erről van szó!de a tiszteletett meg lehet adni egy teljesen uj környezetben amiben te vagy az uj és nem mi!Amugy meg veled nincs is baj mert normálisabban álltál hozzá a kérdeéshez mint a 2 másik "kollegád"!
konyak_ad Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36967
Egyetértek, és bocs ha provokáló lettem volna (bár Dedra felb*szta az agyam egy pillanatra).
Tschangow Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36966
Zsolti, tlejesen igazad van. Sőt, ezt már mefogalmaztuk ez elött is. Mindegy.

"Tegyétek a kezeteket a szívetekre, ilyet sem ti, sem más nem tenne, még akkor sem, ha gyerek van a hátsó ülésen."

Ez azért nem így van. Sajna egyre többször állok meg, de inkább csak lelassítok, volt pár keserű tapasztalatom, mikor csak rodeoval tudtam életben maradni, mert egy arc nem vette észre a pirosat, vagy épp a jobbkezet. Öregszem, egyre inkább féltem a xaros életem, és másokét. Sajnos sokan el sem tudják képzelni mit müvel egy autó, akár csak 50-el.

SzürkeDedra Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36965
szeretném ha a média a valóságot irná le,és nem vonna párhuzamot.........és nem adna indokot az olyan mentalitású embereknek mint TE is vagy, a szemétkedésre.......
Előzmény: Ígyöntidalbama (36964)
Ígyöntidalbama Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36964
Nem értem hogy mi zavar? Gondolom Te is szeretnéd ha a média nem csak felületesen foglalkozna a témával.
Tschangow Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36963
Jó, csak mert sokak szerint akkor téged is főbe kéne lőni, csak kiváncsi voltam :)
Előzmény: konyak_ad (36959)
audi90q Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36962
konyak_ad, igyontidalbama:
Először is tudnotok kell, hogy én ebbe a társaságba tartozom, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan egyet fognak velem érteni az alábbiakban.

Mindenki:
Balesetes téma. Tisztelettel: sem vd hozzászólásával nem értek egyet, sem azokkal akik bármilyen szinten a Skodást hibáztatják. Ő egyértelműen a baleset vétlenül szenvedő alanya.

Vannak olyan emberek, akiknek nem telik BMW-re, Audira, Mercedesre stb., de azért az nem azt jelenti, hogy "magára vessen, ha egy sz*r Skodát tud csak venni, és akkor kalkulálja bele, hogy bármikor meghalhat..." Ez senki sem gondolhatja komolyan. Ha nem így gondoltad vd, akkor bocs, de nekem ez jött le a hozzászólásodból.

Ilyen történéssel senki sem számolhat, amit meg a kereszteződés beláthatatlanágáról írtak, az teljesen igaz. Még hallaniuk sem lehetett, ha például zenét hallgattak vagy ilyesmi, de ebben felesleges is elmerülni. Senkitől nem várható el, hogy zöld lámpánál megálljon, kidugja az orrát, majd, ha meggyőződött arról, hogy nem jön senki, lassan áthajtson a kereszteződésen. Tegyétek a kezeteket a szívetekre, ilyet sem ti, sem más nem tenne, még akkor sem, ha gyerek van a hátsó ülésen.

Mindent összevetve, semmi sem kisebbíti a "versenyzők" felelősségét, arra, aki meg elment a helyszínről, nem is találok megfelelő kifejezéseket.

konyak_ad, igyontidalbama:
Az ezen a fórumon irogató társaság - még ha vannak közöttünk enyhén lököttek is - teljesen normális emberek, akiknek nem abból áll az élet, hogy mindenkire való tekintet nélkül keresztül-kasul száguldoznak Budapest utcáin, baleseteket okozva és a sérülteket cserbenhagyva. Amióta írok a listára nem egy gyorsulásos baleset történt, de egy olyanra sem emlékszem, amikor közülünk bárki még csak távolról is ismerte volna a baleset vétkes résztvevőit. Éppen ezért, nem feltétlenül úgy kéne idejönni, hogy belinkelek egy cikket - amelynek belinkelési címével egyébként egyetértek - hanem úgy, hogy előtte illene érdeklődni, hogy tudunk-e valamit az esetről. Ennek hiányában ugyanis tényleg elég provokatív a hozzászólás... Ha egy kicsit visszaolvastok a listán, láthatjátok, hogy nem tudtunk a balesetről, pedig ellenkező esetben itt is téma lett volna, nem gondoljátok? Szóval, ismét csak tisztelettel: előbb kéne gondolkozni, és utána írni. Köszi

Zsolt

konyak_ad Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36961
Mi a butaság a kérdésemben? Tisztázni akartam, hogy a topic címe véresen komoly, vagy sem. Látod, sokkal többre mentem vele, mintha elkezdtem volna egyből fröcsögni... (remélem legalábbis :) )
konyak_ad Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36959
22 éves vagyok, szóval gyorsultam már párszor, jelentéktelen erőfitogtatás jelleggel, éjjel, a kihalt Hungárián és kb. 100-ig, nem olyan komolyan, mint azok, akik a pirosban b*szták telibe a Skodást...
16Volt Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36957
Ez korántsem olyan biztos... nyáron tanúja voltam egy frontális balesetnek a 2/A-n, na annak a balesetnek az okozója pl sosem lesz meg!
Előzmény: GanXstaZolee (36955)
GanXstaZolee Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36955
Fish mikor meglattam a cikket a főoldalon 1ből sejtettem hogy ez lesz. Szerintem nem érdemes lereagálni nagyon az ilyen beirásokat. Tény hogy faszok voltak, meg fogják kapni ami jár szerintem. Aki elmenekült az meg pláne.
SzürkeDedra Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36946
Indulok hozzád Fater:)))

30 perc és ott vagyok....

Előzmény: 16Volt (36940)
Tschangow Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36942
Én maradtam egy :)))
Előzmény: 16Volt (36940)
Tschangow Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36941
Hát nem épp erre gondoltam. Svédeknél asszem egész jó kis terápia van erre.

Egyébként ennyi erővel ezt tehetnénk a dohányzókkal is.

16Volt Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36940
Kétkomponensű vagyok mint mindenki más! :oD
Előzmény: 16Volt (36939)
16Volt Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36939
Az még csak egy részem volt! :o)
16Volt Creative Commons License 2003.11.19 0 0 36938
Nyugika! Ezt nem ilyen formában kéne...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!