Sárkány >>> Egyébként tök egyszerű YouTube-os vidiket leszedni. Ezen az .flv lejátszón meg nincs nagyon mit telepíteni. Csak kicsomagolod, elindítod az exe-t és nagyjából meg is van. Ha gondolod leírok minden lépést egy mailben és a progit is átküldöm.
Hikaru >>> Ouran Host Club-os ikrek miatt vagy Hikaru? :D Amúgy azért neked is állati jóóó! Már mióta el akartam menni Yamato-ra, de sajna nem jön össze idén sem. ;__; Persze ez azért csak olyan "álsajna", hiszen helyette MUCC!! Ami egy álom, és még mindig rettegek a Német Nagykövetségtől. o__O Köszi, hogy drukkolsz, remélem nem lesz baj...
Hát, szerencsére nekem a szállással nincs bajom :) A jegyet a közelgő szülinapomra kaptam, máshogy én sem tudtam volna menni, de az a lényeg, hgoy legalább így meglett ^^
Itt vagy emitt . Kimásolod a youtube-video linkjét beilletszed, aztán gombnyomás. De most keresgettem és találtam egy programot is hozzá: ezt , de nem tudom, mennyire és hogy működik, mert itt ugye a cégnél nem tudok csinálni semmi ilyet.
Wááááááá!!! Úgy tűnik mehetek MUCC-ra, de még nem kiabálom el. Meglátjuk, hogyan alakul a vízumügy. :D De akkor is boldog vagyok. Végre valami lehet, hogy összejön!!!!!! Mukku ga daisuki!!!!!! <3
Gazetto-t nagyon szeretem. Szerintem ők is egy fantasztikus zenekar. :)
Csók mindenkinek, kedden vagy szerdán térek vissza Pécsre.