"Mindig vannak önként ajánlkozók. Ez az ember, aki a jelentésben szerepel, 24 órára beült egy süketszobába. Felcsatolták a fejére a VR-4-et, és szabadon maradt kezével hajkurászhatta az egeret. A Felületen. Húsz rugót ígértek neki az igazságtechnikusok. 24 óráért. Nem érzékelt semmit, csak a Felületet. És oda ment, ahová csak akart. Tudod, mennyibe kerül most a gyógyítási költsége tébéileg? Eléri a 240 ezer froncsit" - mondta nekem Béla bácsi, amikor még beszélőviszonyban voltam vele.
Rövidesen újabb tartalmi összefoglaló következik. Az előző összefoglaló nem tartalmazta Ozagen - vagy aki annak mondta magát a kérdéses és kritikus időtartamban - hozzászólásait.
Egy kritikus időszak történéseiről számolok be. Ráadásul előre levonom a legfontosabb következtetést.
Néha arra gondolok, h nem csak csikorogtatni kéne, hanem oda is csapni. Most csak úgy, mindentől függetlenül. Persze ilyen nem létezik. Akkor függően. De keményen és sokszor. Aztán csak csikorgatok némán.
ELŐZŐ RÉSZEINK TARTALMÁBÓL
(03.03-tól 03.08-ig terjedő kijelentések, kivonatosan)
(különös tekintettel dzsu-li óhajára)
(a Kenneth Davidson támogatásával - X)
Dzsu-li zuhanyozás közben is olvas - Verax tenyeréről nyalja a sót tekilázás közben, és igen elszántan használja alkalomadtán a backspace gombot - Parser, M. Addams és iago intenzíven vitatkozik egy orvosetikai kérdésről, amelybe Velo Király és Verax is beleoffol: megtagadhatja-e egy orvos egy olyan beteg ellását, aki dohányzik? (Verax kevés híján angolul kezd hozzáírni.) - Parser beszél a gyermekéről, a tizennyolc éves kor kockázatairól és mellékhatásairól. - Zsosz, a profi néha megtiszteli a tanácskozást. - Felbukkanó nickek még: Gondolk, Mellékhatás.
maradjunk annyiban, hogy alapból mindenkit -magamat is beleértve-demokratikusan hülyének nézek. aki viszont csak fikázni meg rinyálni képes, azt egyszerűen csak unalmasnak és nevetségesnek.
ha ilyen pontosan számontartod, akkor még piszkálja a csôröd valahol a dolog...:)
én, személy szerint nem látok itt ellentmondást. inkább csak következetesség van ebben. legalábbis törekszem rá.
de azt hiszem, ez az a sík, amirôl tulajdonképpen a vita folyt, és ami miatt talán nem érthetô, amit mondanék, vagy nem értesz egyet vele -ami nem baj-, stb...:)
most viszont elhúznok aludni, holnap síkokat kell bogoznom.
jóéjt.