Keresés

Részletes keresés

goldnigga Creative Commons License 2002.11.19 0 0 662
Óh köszi!;)Aranyos vagy!:)
Ha én megnyerem akkor idehozom a bulit!!!!!:-))))OK?;)
Előzmény: FORB (659)
FORB Creative Commons License 2002.11.19 0 0 661
jaj....:(
Előzmény: sztyepp (660)
sztyepp Creative Commons License 2002.11.19 0 0 660
Az öcsémék a minap voltak ebben a Club Fantasy-ban. Azt mondta most volt ott először és utoljára.
Előzmény: GarneTT (657)
FORB Creative Commons License 2002.11.19 0 0 659
kíváncsi lennék a jegyárakra is;) - végülis januárig még van némi idő spórolni, nem? ( vagy ha megnyerem a lottót elviszlek )
Előzmény: goldnigga (656)
goldnigga Creative Commons License 2002.11.19 0 0 658
Nnnnnna, kicsiny városomban a héten nyilik egy új pub ami úgy hirdeti magát mint R&B/Soul pub.
Na majd meglátjuk.
Bár szvsz ugyanúgy a kopasz bugrisok, focisták és a kifent lotyóik fognak odajárni.
GarneTT Creative Commons License 2002.11.18 0 0 657
a Süss fel napban (honvéd utca, nem messze a margit híd pesti hídfőtől) DJ Quick, meg Luigi nagyon zsír zenét nyom ált. szombatonként. Pénteken ha Pozsi van, ő is sok hiphopot arenbít nyom. Az érdekelne, hogy a Club Fantasyban meg a Meditteránban ilyenkor mennyien szoktak lenni, és ebből mennyi a lány? :)
goldnigga Creative Commons License 2002.11.18 0 0 656
Mit szólnál egy ilyen bulihoz?;)

Clear Channel Communications, Inc. (NYSE: CCU) -- New York's New Number One for Hip Hop and R&B, Power 105.1, announced that, due to a number of production related issues, they will postpone POWERHOUSE 1. The concert, originally scheduled for November 14, 2002, will now take place on Thursday, January 16, 2003 at 7:30PM. The venue will remain at Continental Airlines Arena and all previously purchased tickets will be honored.

The show will feature performances from the hottest Hip-Hop/R&B acts including: Nas, Ja Rule, Ashanti, Busta Rhymes, Eve, Fat Joe, Erick Sermon, R. Kelly, Faith Evans, Doug E Fresh, and Sean Paul.

Csak kicsit sokat kellene utazni:-)

Előzmény: FORB (655)
FORB Creative Commons License 2002.11.18 0 0 655
ennyit híres "Budapest világváros" sokszínű szórakozóhelyeiről?! ez azért gáz....
Előzmény: sztyepp (653)
FORB Creative Commons License 2002.11.18 0 0 654
akkor megint K.O. ez a hely is kiesett, kivéve a ti csütörtök esti koncerteteket?!
Előzmény: sztyepp (653)
sztyepp Creative Commons License 2002.11.18 0 0 653
Csak volt a fickó a Pesti Est-ben. Akkor is szombatonkénnt. Csütörtökön, pénteken különböző koncertek vanak mindenféle stílusú zenekarral. Csütörtökön pl. mi játszunk (Fool Monthy).
Előzmény: FORB (650)
sztyepp Creative Commons License 2002.11.18 0 0 652
Á, csak félig. ;) De van egy haverom, aki már volt, meg lesz is, mert két hét múlva jön ki a lemeze. :)))))
Hát má' igazán jó lenne ha tudnál valamit intézni tes'vér! Tőlem abban a nótában fícsöringelsz, amelyikben akarsz. :)))
Előzmény: goldnigga (645)
goldnigga Creative Commons License 2002.11.18 0 0 651
Meg a Foolt Monthy zenekar koncertjei!!!
Tessék őket megtekinteni!!!!
Előzmény: FORB (650)
FORB Creative Commons License 2002.11.18 0 0 650
akkor fiúk, lányok úgy tűnik ez a pesti est café egy létező hely az általunk preferált zenével egész budapesten?! tavaly nyár óta nem tudtam egy jót táncolni:(:(:( itt szerdán és csütörtökön is vannak jó bulik?

Előzmény: sztyepp (641)
goldnigga Creative Commons License 2002.11.18 0 0 649
Na akkor majd tessék referálni, mert ha jó akkor beruházok (hétvégén láttam a Média M.-ban a lemezt de elég drága volt):(
Előzmény: hostile_17 (648)
hostile_17 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 648
Még nem hallottam, de már rajta vagyok a témán :)
Előzmény: goldnigga (647)
goldnigga Creative Commons License 2002.11.18 0 0 647
Na, a Girl Talk ölég szar.Tulajdonképpen ilyesmi az egész album de azért vannak 100X jobb dalok rajta.Sz'al jók a témák, jól szól, nem lett tingli-tangli de nincsenek rajta olyan jó fogós dalok.

Viszont ami nagyon érdekelne hogy Irv Gotti majsztroságosságának megjelent a lemeze Featuring az R&B/Soul/Hip-Hop világ 99%-a:-)
Najaztat meghallgatnám mert az eddig minden kedvencemmel nagyon fincsit alkotott.
Nem hallottad véletlenül?

Előzmény: hostile_17 (646)
hostile_17 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 646
A Girl Talk nagyon nem jött be. Olyan jó közepes/semmilyen volt. Plusz, hihetetlenül béna a lemezborító is.
goldnigga Creative Commons License 2002.11.18 0 0 645
Neharagugggy, te popsztár vagy?;)
:-D
Mostmá szervezek nektek hozzánk bulejt(persze a szervezési költséget lehúzom rólatok keményen!!!):) régebben úgyis beszéltünk róla.

De csak ha fölmehetek valamelyik nótára!!!!
(már tudom is hogy melyikre);)

Előzmény: sztyepp (641)
FORB Creative Commons License 2002.11.18 0 0 644
hali, no milyen volt a Fantasy-s buli? személyesen nem voltam pestközelben szerencsére, inkább nekem a hétköznapok jönnek be....
Előzmény: Egykismalacröffröffröff (640)
goldnigga Creative Commons License 2002.11.18 0 0 643
Nem nyugtatlak:)

Amúgy érdekes, többször meghaéélgatós lemez!
ha esetleg attól félsz hogy adjunk el sok lemezt mint a DC a Surviver-el felfogás szerint csinálták akkor meg tudlak nyugtatni mert épp az ellenkező irányba mentek el.
Néha nagyon is "nemrádióbarát", keményebb témák vannak rajta, nem is rosszak de egyelőre nem fogott meg a lemez úgy mint a Fanmail vagy a CrazySexyCool.
Azért töltsd csak le;)

Előzmény: hostile_17 (642)
hostile_17 Creative Commons License 2002.11.17 0 0 642
Félek letölteni. Félek, hogy szar lesz.
Megnyugtatsz?
Előzmény: goldnigga (636)
sztyepp Creative Commons License 2002.11.15 0 0 641
Kissinger jó darabig a Mask-ban játszott (amikor még létezett). Tavasszal a Pesti EST Caféban nyomta szombatonként és valóban sok feka jár ezekre a bulikra.
Jut eszembe, ha valaki szereti a funky-s, jazzes, R&B-s élőzenét, akkor jöjjön el a jövő csütörtöki bulinkra a Pesti EST Caféba.
Előzmény: FORB (637)
Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2002.11.15 0 0 640
Hát van még ember a Földön, aki nem ismeri? :-)

www.extra.hu/aliciafan

Club Fantasy
13. ker. Pozsonyi út 4.
Black Music Party 11.16. 22-06

Előzmény: FORB (639)
FORB Creative Commons License 2002.11.15 0 0 639
hol van az a Fantasy helyileg? ( elsősorban hétköznap preferálom a bulikat ... annál izgalmasabb reggel 8-ra munkába jönni:):):)

de ezennel megígérem megnézem a honlapodat! (ha leírod a címét kicsit megrövdítheted az átfutási időmet)

...ja, a fiú kedvencem: sexy Sisqo:)

Előzmény: Egykismalacröffröffröff (638)
Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2002.11.15 0 0 638
Hi Forb!

Ugye megnézted a honlapomat? :-) Nagy hír járja Alicia-ügyben...

Már másodszor látom a Pesti Est-ben, hogy szombat este Black music party a Club Fantasy-ben...

EKRRR

Előzmény: FORB (637)
FORB Creative Commons License 2002.11.15 0 0 637
visszagondolva ... - egyszer régen a volt barátom azt mondta, hogy a liszt ferenc téren van valami club mediterrán, vagy hasonló nevű hely, ahol ilyen zenéket játszanak...v. játszottak régebben (mellesleg azt is mondta, hogy nem ajánlja hogy kipróbáljam, mert nagyon nehéz lekoptatni a néger fiúkákat)
és keddenként van/volt egy Kissinger nevű fekete Dj fiúka aki játszik/ott a Club7-ben....

az 1. inforol van híretek?

Missy a kirány(nő), és Mary J., és Blackstreet, és Tweet, és Miss Dynamite...és Nas, és még sokak, de a Tweet-call me és a oops my cimű számát nagggyon szeretem...

goldnigga Creative Commons License 2002.11.15 0 0 636
Na figyelj te hostile gyerök, hát aztat kérdeztem tőled hogy hogy tetszik az új TLC, te meg azt se mondod hogy fapapucs "vagy valami vagy bármi"?:-)
Előzmény: hostile_17 (635)
hostile_17 Creative Commons License 2002.11.15 0 0 635
Szia Forb :)

Ugyan szóljál már nekünk is, ha találsz egy ilyen helyet... Akárhova is megyek mulatni, előbb-utóbb mindig belefutok a "Sááááros lett az új cipőm" c. opuszba :( Hátszóval, azt szeretném ha a bulihelyen mondjuk a Get Off lenne a klasszikus, nem a Neoton, meg ilyenek.

És addig légyszi mesélj nekünk magadról, kit szeretsz, kit nem és miért csak most találtál ránk :)

goldnigga Creative Commons License 2002.11.15 0 0 634
Szia FORB,

Üdv a topikban!

Majd ha elegen leszünk itt akkor mi csinálunk egy ilyen helyet!;)))))

peace up,

gnigga

Előzmény: FORB (633)
FORB Creative Commons License 2002.11.15 0 0 633
Sziasztok, most találtam rá a topicra, már régóta kísérletezek egy olyan "éjszakai szórakozóhelyet" találni ahol csak ilyen zenék mennek - nem feltételn a populárisMTV számokból összemixelve - és nem minden hét minden napján ugyan az a mix - és ahol meglepetés a következő szám - és nem tudom már előre mi lesz az....

ha valakinek van valami jó tippje szerda, csütörtök éjszakára az helymeghatározással légyszives irja meg:)

missy tényleg lefogyott:):):)

egyébként van egy Moontaxi Urban/R&B nevezetű internetrádió ami király zenéket játszik egyfolytában megszakítás nékül...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!