Majd akkor csinálok én egy csetprogramot, ahová lehet jönni, mindenesetre a Zorró nevet kapásból tiltólistára teszem, nehogy a Đuke véletlenül ezt használja :-)
eszerint te is csak azért jössz, hogy kínozd magad? akkor hülye vagy. a maga, részéről szórakozni jövök, ha máson nem, hát mások tehetetlenségén. :-)) különben meg utálom az egész bandát, mert folyton rinyáltak, hogy holaládamiértnincsládamikorleszmárvégreládajajaláda?!, most (már jó ideje) van, aztán ha véletlenül erre járnak, hát csak az olvasgatásra szorítkoznak. ja, meg néha egy "jaj, miért nincs itt élet" sóhajtásra. tudnám, én minek töröm magam...lehet, hogy én is mazochista vagyok? akkor inkább megyek és főbelövöm magam. de elrontom! :-)))
Amint látod nem mindenki értékeli itt a "pezsgést". Igazuk van! Sokkal izgalmasabb Vi és Corró tartalmas beszélgetését olvasni. Nem csodálom, hogy a ide már tényleg csak a legmazochistábbak járnak...
én láttam (aztán - törlés után - már nem), de csak homályosan él az emlékeimben. ahogy rémlik, egyik fél sem sértette meg a másikat. ezért is volt érthetetlen, hogy mikor legközelebb jöttem, már sehol sem volt az egész. pedig hozott egy kis pezsgést! :-)
eszem azt a nebántsvirág lelkedet. bár én nem ismerem Duke-ot, de ahogy néztem te igen. ami azt jelenti, hogy a stílusával is tisztában vagy. márpedig akkor nem értem, hogy eddig bírtad, most meg már nem.
Egyébként retix téved. Nem kértem azt, hogy tiltsák ki uke-t, csak annyit, hogy távolítsák el a topicot romboló hozzászólásokat. Az, hogy ennek kapcsán letiltották, nos, az nem az én saram...
a kérdés jó. méltó hozzád. és tök igazad van, meg blablabla. most nem szopogatnám tovább... de hát, tudod, kis dolgok tetszenek a kis elméknek. számokkal kinyomni ezerhétszázig különben tényleg gáz. de arról igazán nem te vagy én tehetünk.
milyen kétezer? még ezerhétszáz sincsen. sőt! nem van. azt meg ne mondjátok, hogy vizsgaidőszak, és tanulnotok kell, mert már csak én járok iskolába! :-))))
sajnáltatja magát a rossebb. arany életem van, semmi stressz, semmi felelősség. a viccet pedig kéretik mellőzni, ezt velem kapcsolatban csak én engedhetem meg magamnak és bouzo teheti még meg.
Jajj, Suhanc, te meg ne sajnáltasd magad már megint ezzel az egyetemességgel. Mondd csak szépen mindenkinek, hogy az orvosira jársz. Vagy már annak a képzési idejét is túllépted? :-)