Az Autosportos megy, de a Motorsportosnál csak pörgött a mega ikon meg néha felvillant a requesting folder data ikon. Megnéztem xp-s virtuális gépemen legfrissebb flashel, friss böngészővel, és ott meg feldob egy üzentet hogy vagy nem jó a link, vagy letiltottad, vagy ők szüntették meg.
Azt akartam megnézni egyébként hogy a spíleres superbike-ok oda esetleg felkerültek-e. Felvetted-e egyáltalán, hogy én töröljem az enyém vagy írjam ki. (Egyébkén a legutóbbi futamot MoDa elvileg felrakta torrentre).
A mediafire-n az eurosportosak vannak fent ha jól sejtem.
A Spíler TV adja a V8Supercarst, most kezdődik is a hétvégén. Valaki felveszi majd és megosztja velünk esetleg? Nekem ez tök új hír, már hétvégéig nem tudok beújítani egy új adóra sajna.
Zebra, az eheti Hungaroring Magazint sikerült felvenned? Én totál elfelejtettem, csak nem értem miért, ráadásul a Szilveszter Rallyról volt benne összefoglaló, pedig már a rally.hu-n le is szidtam Budaiékat hogy miért nem csináltak a futamról semmit. Mikulásról is csak a Rally-OB magazinnak köszönhetően marad fenn összefoglaló.
A többség 1080i HD, az első 720-as HD, a 2. szakaszról egyelőre nincs HD, majd feltöltöm SD minőségben ha nem lesz más. Akinek kellenek szedje, viszont lehetséges, hogy a lejátszáshoz Potplayer kell, az ingyenes és viszi az 1080i-t.
Láttamén is hogy lesz csak helyem nem volt, kora reggel akartam írni, csak ebbe a drága jó időbe meg a tesóm kellet fuvarozni így nem értem rá már dvd-t írni 6:45 előtt, majd a tied lehúzom valamikor.