Próbálkozz türelmesen és sikerűlni fog,csak nem elsőre se másodszorra.
Nekem volt egy kutyám az más kapun belűlre nem ment csak ha bevittem.Fedett helyiségbe egyáltalán nem.Nem volt hozzászokva.A mostani kaum meg feljön utánam a padlásra a létrán,sőt időnként önmaga is szokott ott őrjáratozni ha valami gyanúsat hall:))
Most jöttem először ide.És a véleményeteket kérném.Nekem van egy 4 hónapos Kaú fium,és az istenért se akar sehova menni /utca stb/ csak a kertbe szeret lenni.Már próbáltam másik kutyámmal kivinni elég röhelyesek voltunk 2 en cipeltük.Szerintetek ezt kinövi vagy nem 1 sétálos kutty lessz Igor. Köszi
Az enyém is ahovámegyek az udvaron vagy a házban ha benn vagyok csinálok valamit mindig ott van a lábomnál,fekszik.Szunyókál.Amint elindulok azonnal követ.
Ha idegen jön akkor meg már lassan engem sem enged KI!!!Nehogy az idegen kárt tegyen bennem:))))
Csak nem nagyon szoktam ilyeneket idetenni :-) :O) stb.
Én is olvastam azokat a dolgokat amiket te,de nem abban a kiadásban.
Meg azt is,hogy legalább 10 országban,három földrészen élnek karakul-nak nevezett juhok, és mivel tudjuk(?),hogy a magyar nyelv az egyik legősibb a világon és az egyetlen amit matematikai képlettel le lehet írni,hát lehetséges,hogy a mi őseink nevezték karakulnak először a juhot.
Persze,hogy tetszik nekünk a racka.Nem csak mert impozáns,kecses,szép,hanem a világon egyedülálló több dologban is.(szarv,gyapjú,fej)