Eddig a Körtér után ha dugó volt fölment a sinre. De mivel a Gellért téri megállót átrakták a legnagyobb dugó közepébe, most nem tud fölmenni. Kénytelen dugóban araszolni a megállóig. Utána megy föl a sinre egy kb. 100 méteres szakaszon, ahol már nincs semmi értelme, azt a távolságot már a kocsik között is meg tudná tenni kb. ugyanannyi idő alatt.
Beírok mán ide én is, mert bár a szívem budafoki, de jelenleg a Budaőrsi úti vízműgépházban lakom, a Bocskai végén. Az pediglen akárhogyis nézzük... Kelenföld.
Mindennap hallgatom a Dorottyakészítők zaját, gyakran vásárolok az Ábel Jenő-Karolina sarkán lévő közértben, szóval itten vagyok. Ja és szeretem a McTelset a Bocskai végén.
A tegnapi Népszabadságban olvastam, hogy már csak a közgyűlésnek kell szavaznia novemberben, és aztán jövőre elindulhat a Bartók Béla út és a Móricz Zsigmond körtér felújítása. :-)))
Már éppen ideje lesz, bár egy jó ideig jelentős dugó lesz majd (igaz eddig is 20 percbe tellett, mire buszon a Kosztolányitól a Gellért térig juthattunk). :-(((
Megint van egy kis időm, gondoltam bejelentkezem.
A topic találkozóra gyertek minél többen, hogy megvitathassuk a futófesztivál témáját.
Zsoldos, rád kiemelten számítunk.
En is kelenfoldi voltam, de csak ugy 10 evig.
Azert engem majdnem minden oda kot.
A Bikasjatszon setaltattam a kutyamat. /nem kakilt a homokozoba! :)/
Az Olimpiaba jartunk a haverommal /neha meg lanyok is jottek/
Stb.
Csak hogy ne felejtődjön a dolog. Vasárnap összdélbudai ((c)Joe Black) topictali. Találkozás hatkor a Móriczon a Pizza Hut előtt. Kötetlen beszélgetés lesz. Kérem, hogy gyertek minél többen.
Akkor tehát: október 27-én este 6 órakor a Pista néniben összevont topictali (Kelenföld topic, Kelenvölgy topic, Budafok-Nagytétény topic). Öt órakor a hatos végállomásán (Móriczon a Pizza hut-nál) találkozó, ha valaki nem találna oda.
Figyelem! Ha nem jó az időpont és a hely, akkor szóljatok.
Asztalos! Ha megfelelő, akkor mind a három topicra szólnod kellene. Nem vagyok lusta, de mégis csak Te vagy az "elindító".
Nem akarok sürgetni senkit, de - ahogy Asztalos barátunk is mondta - legalább fél évvel előbb el kell kezdeni a szervezést.
Pista néni korcsmája: A Leányka úti felüljáróról kitünően látszik. Egy rózsaszínű épület. Az Ady Endre legeleje. De megbeszélhtünk egy találkozót mondjuk 5 órakor a hatos végállomásán (Móriczon a Pizza hut-nál).