Itt egy minta, hogy nekem milyen kell. Nekem tisztára olyannak tűnik, mint a kafferé :-) (bocs, de mindig megnevettet ez az elnevezés azért használom).
Ádi f.!
Az én relémet már nem lehet megjavítani.
Szóval továbbra is keresek mindent amit előzőleg kérdeztem!
Sziasztok kerdezni szeretnek hogy valaki nem tud veletlenul mercedes w140 s500-hoz viszkokuplungot vagy esetleg nem tudjatok hogy mas mercibol nem-e passzop bele koszonom
A 240D feliratra nem mernék megesküdni, hogy egyforma.
Nekem van néhány tipusjelzésem állólámpásé, meg fekvőlámpásé, különböznek a karakterek. Bár az is lehet, hogy a II. szériájé már megegyzik a fekvőlámpáséval.
Köszi a felajánlást, de az enyém a belsejével megegyező bézs színű lesz. Inkább a tartósságára voltam kíváncsi.
Továbbá szükségem van a következő alkatrészekre. Ha valakinek van eladó akkor kérem szóljon. Mindről teszek fel képet a beazonosíthatóság miatt. Természetesen mindenből szép és jó állapotút szeretnék.
1. belső ajtózáró gomb - 2 db
2. elefántfül tekerőgomb (nem baj, ha a közepe nincs meg, nekem van egy szép) - 1 db
3. kifli alakú krómozott ajtózár-takaró - 1 db jobb és 1 db bal
4. króm "240D" felirat a poggyásztér tetőre (a w123-asé is pont ilyen, arról is jó lesz)
5. hátsó szélvédőfűtés relé (ez van a rögzítőfék konzolra egy csavarral felrögzítve)
Hát ennyi egyelőre. Nemsoká elkészül az egész autó, majd teszek fel képeket is. Itt a számom: 06707707735. Horváth István
Elég ütős a piros belső egy állólámpában, nekem is hasonló üléseim voltak, nem volt homogén a vezetőé a többivel, konkrétan fekvőlámpás volt benne ezért most cserélődnek.
Szia eredetileg sötét szürke volt,én fújtam át a Body feték családnak van Bumper 04 fekete lökháritó spray ami tartalmaz plastofixet azaz müanyag alapozot is és ezáltal sokkal tartosabb mint ha sima festékkel festenéd le illetve megmarad a rugalmassága is az anyagnak.ha szükséged van ilyen festékre akkor irj és küldök.üdv
Az enyémen is festve van egyszerű kétkomponensű selyem feketére. Már több mint három éve használom (nem napi használatban), de egy picit sem kopott azóta.
Szia. Latom hogy a hosszu muanyag kuszobtakaro fekete szinu. Az le van festve vagy gyarilag ilyen szinu? Ha festve van erdekel hogyan oldottad meg hogy ne kopjon le a festek rola a 20. beszallasnal?