Nekem mindkettő kell és a koncert helyszíne az egyik csepeli bányató. Azért nem mondom meg pontosan, hogy melyik, hogy ne jöjjenek tömegek a meglepetéskoncertemre. :D
Alice In Chains technikai okokból maradt el haha:)-a zenekar minimum eladott jegy igénye 1200 darab volt, de két nappal a koncert előtt még nem ment el 200 darab sem. Kool.
A Sony-Bmg relatív sikeres a Tool-eladásokkal: a Lateralusból 3000 fölöttl, a 10000daysből megjelenés óta (itthon) csont nélkül több mint 4000 darab fogyott-(ennek csak a fele a hivatalos Sony-bmg, a többi úgynevezett
parallel-import:magyarul az élelmes lemezboltos)
Hol léptetnéd fel őket?
A technikai rider-jük olyan költségekbe verné a prosztó magyar szervezőket, hogy besírnának:)
Azt meg, hogy az A38-ra feltosszák őket kicsit erősnek érezném:)
tenyleg nagyon utaztak a kepanyagrogzitesre...elkezdodott a koncert pragaban, egy lany fenykepezett mellettunk ..jott egy csoka es a kordon mogul elkapta karjat, majd ki is vitte...
Köszi mindenkinek a válaszokat! Azóta már azt is meghallgattam, hogy szar az énekes, úgyhogy nem veszem komolyan az egészet. Inkább megyek és hallgatom őket.
en speciel siman elmennek becsbe is, meg itthon is,ha ugy alakulna, mert tudom, hogy utana eveket kell ujra varni....max ez akkor lenne itt telthazas, ha pl becsbe nem jatszananak..akkor jonnenek ide csehek,szlovakok, lengyelek, szlovenek..es osztrakiabol is...