bécsben a szingli lány volt.
én egészen berlinig szaladtam.
de mostan majd elmegyünk bécsbe, csuhajja! sőt akárhova. ha később lenne belgium, oda is mennék, de előbb van.
wow! ezt nem hiszem el!végiggázoltam a világhálót 16hp ügyben és Mo.-on is van ilyen topik ;-) és én meg a hollandusokkal diskurálok 1szerűen hihetetlen.és ti is ott voltatok Bécsben?
oszt hova rejtősztetek?
+1 info:csilla "that's my name if you, please..."
mintha emlegettetek volna?!
meg nekem is?
de csak ha lesz kocsi. mer járni most egy kicsit nehezen, vagyis alig. és ez egy hónap múlva nemtom, mennyivel lesz jobb, tehát vonatot nem igazán merek így látatlanban. de ha autó, és van benne hely, akkor akarnék menni.
hát persze hát hogyne hát naná.
unokaecsém szünetben kiszalad a mozarteumból és megveszi salzburgban a jegyet nekedis nekemis. aztán illa berek (nádak, erek.)
itt 1 szám a februárban megjelenő újlemezről:
http://www.glitterhouse.com/img/downloads/Woven_Hand-Aeolian_Harp.mp3
a lemez címe Blush Music (DEE tavaly írt zenét a Blush c. színdarabhoz). a számok egy része az első WH-lemezről származik, gondolom, nagyon átdolgozva (Ain't No Sunshine pl. 14 perces lett valahogyan :) )
én is csak innen tudom: http://www.16horsepower.com/wovenhand.html
Igazad volt deke, valamit rosszul olvashattak a becsiek, mert valoban lesz 17-en Woven Hand a szeneben. (Hozzak itt az emberre a hideglelest...)
Mar azt hittem, hogy sirva kell visszahajtogatnom a szekrenybe a szep horsepoweres polomat.
honfitársnak nem tetszett, de csak utólag vallotta be, és úgy is csak provokáció hatására. az affér a nikitopikban megtekinthető. szerintem egyébként akkor nem is a ronda pulóver (szvetter!) volt rajta, hanem a másik.
Igen de a becsiek jeleztek, hogy a Sceneben aznapra valami egeszen mas program van feltuntetve. (folyik a nyomozas) Mero egy viz vagyok, es buek of corse.
wake up topik it's a brand new year and it's for us.
már csak egy hónapot és még néhány napot kell aludni és máris! lehet menni bécsbe auf die szene.
mista gink nemjelentkezett mivan a vizsgával hátha sikerült?
ya know there's no success like failure
and failure's no success at all. nem túl bölcs gondolat szerintem, de jó dalban szerepel.
nekem az jut eszembe, hogy dejó lenne karácsonyra valami koncert. de nem akármilyen, hanem valamelyik a három közül. niki vagy 16hp vagy nojbautn. de fogadjunk, hogy nem. marad a cédé. nyafi
Nikkevrol nekem soxor jut eszembe az a koncert, ami a itt volt a Pecsaban nehany eve a szabadteri szinpadon, s ahol mindig belegabalyodott a huszmeteres mikrofon zsinorba. A mellettem allok mar teljesen ki voltak ettol akadva, nekem meg egyre jobban tetszett ahogy tepte, rugdalta, hajigalta ide-oda a zsinorot.
én nikkel álmodom folyamatosan, nemtommér. igazából meg félek tőle. pozsonyban pl annyira intenzíven (nem úgy mint a girl barátja) sikerült az álomszekció h levertem egy üveg sört a fejem mögül(!). kapálódzottam wahrscheinlich.
Kepzeljetek el, egy baratunk hat hetig fekudt az intenziven. Mikor mar irasban tudott kommunikalni, kerte, hogy kuldjunk neki zenet. Loerot masoltam neki. Aszonta, jo volt ra haldokolni. Ha februarban loeroben lesz, viszem magammal. Mozgositas in-dul.
hehe itt valakik nagyon azt hiszik, hogy mInk tiketrendeléssel foglalkozunk.
pedig nem. csak kimegyünk, lefekszünk 1-1 padra oszt a kicsi nénik elrendezik a többit.
amúgy az elmúlt éjjel azt álmodtam, hogy bécsben a koncert helyszinén (nincsitt hosszui) beszélgetek déviddel. volt még jegy.