Tisztelt Klubvezető!
Immár 6. alkalommal rendezzük meg a Veteránjárművek Találkozóját Balatonvilágoson / a Balaton legszebb részén vagyunk, egyedülálló kilátás van innen a tóra/.
Kérem Önt, a klub tagjainak ezt a levelet továbbküldeni szíveskedjék, aki részt kíván venni a programokon, értesüljön a találkozóról.
Mellékelem a részletes programot és a plakátunkat a találkozóról.
Amennyiben a május 9-10-11-i veteránjárművek találkozóján szeretnének részt venni,
jelezzék vissza részvételi szándékukat május 1-ig, mert a kompot és a szállást le kell foglalnunk.
- Kérjük a sofőrrel együtt érkező személyek számát is írják meg.
- Ha nem igényelnek szállást, ezt jelezzék! Mivel a wellness szállóba érkeznek más vendégek is- természetesen mi élvezünk elsőbbséget-, ezért tudnunk kell a szállást igénylők létszámát is.
Ha csak egy napra érkezik, kérjük, írja meg mely napon szeretne a programba bekapcsolódni.
Itt a helyszínen is fizethető/pénteken/ a regisztrációs díj.
Szeretettel várunk minden klubtagot, vagy veteránjárművet szerető tulajdonost :
Bognár Gyula és Pétervári Katalin
szervező-rendező
telefon: 06/20 94-55-772
e-mail: bognar1954@invitel.hu
Program- tájékoztató
A találkozó időpontja: 2014. május 9-10-11.
A veteránjárművek találkozóján a résztvevők elhelyezése: Frida Family vízparti szállodában- wellness szálló- Balatonvilágoson.
Május 9-én /péntek/- regisztráció: Bognár ház 8171. Balatonvilágos, Dobó I. u 115.
- A pénteken érkezőket a Bognár háznál készült
bográcsgulyással várjuk vacsorára.
vacsora!
Május 10 /szombat/ -„ fél- Balaton” körút
A tervezett útvonal:Balatonvilágos- Sóstó- Siófok- Zamárdi- Tihany - Balatonfüred
-ebéd a Halászkertben- Balatonalmádi- Balatonkenese- Balatonvilágos.
Várható időtartam: 9.00 indulás- 4-fél 5 körül visszaérkezés. / 75 km/
- 20 órától vacsora, bankett –Frida Family szállodában
Május 11 /vasárnap/ a járművek kiállítása Balatonvilágoson
- Alkatrészbörze,
- Értékelések
A regisztrációs díj : 13.000 Ft / vagy 50 Euro a sofőrnek,
12.000 Ft / vagy 45 Euro a többi utasnak.
Az 1940- előtti autók vezetőjének nincs regisztrációs költség.
A szállás költsége mindenkinek 5000 Ft /fő/nap- vagy kb. 20 Euro/fő/nap
A regisztrációs- és szállásköltségben teljes állátás benne van: étkezések- 2 meleg vacsora, 2 ebéd, 2 reggeli-, kompátkelés, ajándék, ingyenes wellness- használat, bankett és meglepetés.
Végleges nevezési határidő : május 1.
-A nevezési díjat és a szállás költségét át kell utalni május 1-ig az alábbi számlaszámra: 11773487-80612070 Otp Bank Nyrt. Utaláskor kérem a sofőr nevét beírni szíveskedjenek.
-vagy fizethető a Bognár háznál is 9én, pénteken, vagy 10-én szombaton ½ 9-ig.
Akinek nem kell szállás, azt kérem, külön jelezzék.
Díjazni fogjuk a legöregebb autót, motort, az eredeti állapotban megtartott autót, motort, a közönség által legszebbnek ítélt autót, motort, valamint a legmesszebbről érkező járművek tulajdonosát.
Szeretettel várunk mindenkit!