ezen a szaros indexen 8 alkalommal magyaraztam el nevem eredetét, az ollé kéccer, nori eccer, a getom keppel is illusztralta, meg volt még ket mas embör, akik neve tunteteseben mr.alzheimer akadalyoz.
Uhhogy pukkadj meg, megha a monte serat barattya is vagy...
jajj de hüjje isvagyte, meg minden. akkor mér van rajtad a hegesztő szemüveg ha polihiszti vagy? én mek sokféle vagyok, dejó isigy.én vagyok a jobbik énem. nem tudtad?
eccer lattam egy filmet, valami multipli personárol, aki azt hitte, hogy ő nagyon sok kulonbozo ember, akik nem tudnak egymasrol.
Kezdesz rá hasonlítani...
Amugy polihisztor vagyok, nem győzöm hangsulyozni...
bezony.... ésmég sapkais van rajta, mek valami rémületes szemüveg , úgy néz ki mintegy hegesztő, nem elég afrász még azembernek ezta látványt is elkell viselnie, és közben azt dumájja, hogy ez semmi, hát én az összesnek kivégezném a manduláját, diplomamunka elismeréseként, aztán lehet kandidálni utána.
Hát, ha valaki ollan meggondolatlan, hogy az elso kis megfazasra kirittyenti respektalandó alkatreszeit, az magara vessen, ne a golóállítora!
(Nem is tuttam, hogya fülorgégész kevlárban dolgozik. Mindig tanulaz. Ember.)
tuttam fülorgégész vagy, istenem, olyanok vagytok minta hentes, amikor kitépte a nagynevü gégé a mandulácskáimat nagyon tuttam útálni, azis gojjóállóba volt úgy megijedtem de úgy, hogycsak bandika tudott vona meknyugtatni.
off
azér' én nem szállnék el annyira ettol a barlangnevü nikktől.
Kulonosen mikor osszeall bargyu libakkal enekelni...
Só ami só, nem valo cohennel még uabba a topikba se, csak esztakartam. Mondani.
uff
mekkpróbálom, de ő nem olyan, hogy én tudjam, hogy mikormitakar. de a portaeredményt privátimélbe, ha van, küldd inkább, mert az már aztán végleg bizalmas és senkiközehozzá infó. csak nekkkemmm............... meg talán még párembernek egynek.
jóvan, pénteken mekkérdezem a portán, mer dogozom, ha gondolod jere be, és hozda ginket, mer ugyszeretném má látni, de ugyszeretném, úgyhogy szteppeljetek be szépen. jó?
hát MÁJUS 24 a nagy konzert napya és de jó lesz, gondolom előtte való nap jönnek és szeretnének velem találkozni, mert olyan sok jót hallottak bizonyos topik életben tartásával kapcsolatban meg hogy a Ginkkel ott leszünk a kontzerten és sikítunk néhány irgalmatlan nagyot.
Drága öregem akkor nagyon soksok boldogságot kivánok neked. ird meg mikor jön ez a nikk fiú ide mer nem tudom, remélem a kempiben lesznek, ha normális akkor még beszélni is lehet vele, gondolom, de nem tom mikor gyön.
hát, most Leonard bácsi picit háttérbe szorult, ugyanis God is in the house. de hátha most majd ő is csipkedi magát azzal az új albummal.
ja, és ha infót észlelsz, hogy a nikkék a kempóban lesznek, mindenképpen hívj fel, azonnal, hallod? különben szomorú leszek!!!
de például holnap születtem. színésznőt szerettem, meg Kassát, meg a verseket. no de hát ne búsuljatok.
de esetleg meghallgathatod a NC lemezt és te is bejöhetsz a másik topikba és nemtudom hogy sírtál.
de annyira odavagyok a Nickkel és már a koncertjegyem is megvan, pedig pénzbe került, bizony.
and never again will my letters start sadly, or in the depths of winter