az Apunak is egy egyszerű van - kipróbáltam és nagyon jól szuperál.
Gyönyörűen festettek és mázoltak nála, pedig rengeteg a felület és bonyolult is volt sok helyen.Teljesen átalakult a lakás, kicsit élénkebbek a színek, több kép visszakerült a falra - szóval olyan csinosított lett(nem véletlenül!!:-)))
Mamicsom a kád kidobásáról szó se lehet. Tudod ez egy vadiuj lakás volt. Aztán mikor a nagy költözködési cirkusz után egysezr bevetettem magam a kádba, felfedeztem, hogy van rajta egy csak belülről látható szürkés folt. Nosza kivitelező reklamáció stb. Jött is a külföldi kádas cég embere és megállapította, hogy hát igen gyári hibás. Felajánlotta, hogy vagy kicserélik, vagy visszakapom a az ár 90%-t. Percig se haboztam, ide a pénzt. Ugyanis ahhoz, hogy a kádat kivigyék, azt ajtót is ki kellene bontani.:-((( Jó drága kád volt, mert több mint 100ezret fizettek érte. Nem én választottam, itt mindenféle design cuccokat építettek be, csak tudnám minek. A tök unpraktikus wc papirtartó pl. "Porsche design",:-(((
Végül is ha csak olyan hogy odaállítom a zuhanyfülkét, akkor bármit be lehet állítanai, csak pénz kérdés. Egy egyszerű 50 ezer alatt van a felső határ meg bőven hatjegyű szám és a csillagos ég. Én már láttam üzletben millió felettit is. Kell a halálnak. Én csakis tisztálkodásra használom a zuhanyt. A többi mesében nem hiszek.
Boszi, akkor nálad a következő állomás a kád kidobása és a mosógép átrakása a fürdőszobába:-))
Én teljesen meg vagyok lőve, mert a 120 literes boyler a kád fölött van, emiatt nem merek a kádba beletehénkedni, félek, hogy rámzuhan - így én is zuhézom - a kádban:-)) Öregúrnak mondtam, hogy dobjuk ki, de tudod milyen egy ócskás???Minden régi vacakhoz ragaszkodik.Ne tudd meg, hogy milyen székeink és asztalunk van a konyhában:-))Ja és Anyósom volt konyhaszekrénye, ami kb.40 éves és úgy is néz ki. (az a vicc, hogy kisipari munka és az ő méretéhez lett igazítva, de a drágám 1m53 centi volt!!Nekem ott görnyedeznem kell:-))
azt hiszem, hogy ki kell dolgoznom valami reformtervet, amivel majd jól el leszek küldve melegebb éghajlatra:-))
Ügyes fiú nem ér rá, sem éjjele, sem nappala - eszméletlen sokat dolgozik és folyton úton van.Mohács - Budapest - Szeged háromszögben:-(( Nem a kényelmes tervezőasztalnál ül:-((Nem szeret irodázni!
nahát, ilyen zuhanyról beszélt a postásunk, aki vízszerelő. Ebbe be is lehet ülni és akkor masszírozza a derekadat?Ilyent akar a felesége. Mondtam neki, hogy miért nem ő csinálja, de nem volt elragadtatva:-))
mikor ebbe a lakásba költöztünk, kiszúrtam, hogy a fürdőbe a mosógép helyett lehetne csinálni zuhanyt. Tudod olyan rendes felfalazottat elől ajtóval. A zuhany csak normál, nekem ezek a mostani ezersebből vérző ömlő zuhanyok nem eseteim. A röhej az, hogy mióta ez van talán a 6 év alatt ötször ültem a kádban. Pedig (még) egyáltalán nem esik nehezemre se be se kimászni, de annyival gyorsabb jobb a zuhany. A kád lassan már csak dísznek van, de miután nem kell a hely másra marad.
Az már más lapra tartpzik, hogy a mosogép a konyhába került és ezért ki kellett szedetni a már berakott falat és 60 cm.-el kiljebb tetetni.:-(((
Az ügyes ifjut meg kérd fel a e lakásod felujitásának a kivitelezésére is!!! A gomba az nagy átok, de biztos , hogy nálad is gombás??? Érdemes lenne előbb megnézni! Az életben nem lesz megint olyan parkettád mint a régi, vagy ha mégis akkor aranyárban.:-(((