Idegesíti a szomszéd állandó nyafogása, hogy hangos a kutyája? Zavarja a gyerekek, villanyóraleolvasók, postások és biciklisek jelenléte, mert mindig meg akarja őket enni a házikedvenc? Jelentős mértékben növekedhet szabadideje, ha rám bízza kutyáját! Nálam eggyel többször megy a kutyája, mint ahányszor jön! Innentől nincs több zavaró tényező, garantáltan gondoskodok róla, hogy soha ne tegyen ilyet többet a kutyája! Minden ügyfelem egy kiscicát kap a sétáltatás után ajándékba! Nagytestű ebek tulajdonosai választhatnak maguknak egy hajléktalant is, aki beéri kevesebb étellel is, mint néhai kutyája, és az udvart is feltakarítja!
Tegyen Ön is a zöld jövőért, és a környéke nyugalmáért! Neugass
KUTYASÉTÁLTATÁST vállalok a XXII., XI. kerületben, de más kerületekbe is szívesen elmegyek, vagy akár Diósdra, Érdre, és a környékére is, rendszeres kapcsolat esetén. A XXII. kerületben lakom.
Személygépkocsival rendelkezem, ezért kiadósabb kirándulásokat is szervezhetek kedvencének, ha nem lenne a környékükön elérhető közelségben természetes terület. Rakoncátlan, neveletlen kutyusokkal is szívesen foglalkozom. Empatikus, megbízható, természetbolond, melegszívű, kutyaimádó fiatalember vagyok.
Olyan gazdik jelentkezését is várom, akik nem feltétlenül egészségügyi sétát szeretnének a kutyájuknak, mert mondjuk kertes házban laknak, hanem élményekhez, kalandokhoz akarják juttatni őket, mert elfoglaltságuk miatt ezt nem tudják nekik biztosítani.
Ár: 1000/óra, de rugalmas vagyok, hosszabb időtartalmú és/vagy rendszeres foglalkoztatás esetén megbeszélés kérdése az ár. Jelenleg sok szabadidővel rendelkezem, alkalmazkodóképes vagyok az időpontok tekintetében.
Kedves Gazdik!Kutyasétáltatást, kutya – cica felügyeletet, etetést, gondozást vállalok Budapesten! (otthonában is, vagy munkaidőben nálam…)
Akár hosszabb távra is (nyaralás, utazás, egyéb…)
24 éves vagyok, dolgoztam már segítőként kutyakozmetikában és tenyészetben is (nagyon szeretem az állatokat).
Ha kíváncsi rám, hogy nyugodt szívvel rám bízhassa kedvencét, jelentkezzen e-mailben! szkaty@index.hu
19 éves évhalasztó lány vagyok. Budapest egész területén vállalok kutyasétáltatást, a hét bármelyik napján, bármilyen napszakban. Nekem is van 2 kutyám, és eddig 2 helyen dolgoztam kutyasétáltatóként. A VIII. kerületben 3hónapot, a XI. kerületben 1 évet dolgoztam. Ha felkeltettem érdeklődését kérem jelezzen e-mailen: e.e.eszter@freemail.hu
Nagy állatbatát lévén, nekem is vannak itthon állataim, beleértve a drága 6 éves kiskutyámat is. Bár még mindig tanuló fázisban vagyok, nagyon érdekel a kutyakiképzés, és a kutyapszichológia, amivel a legszivesebben foglalkozom.
Ha nincs elég ideje kutyusára, vagy elkelne egy kis segítség, érdeklődni e-mailben lehet: hesztee@yahoo.co.uk
A 13.kerületben a Szent István park vonzáskörzetében vállalnék kutyasétáltatást. ELTE-n kutyák viselkedésből írtam szakdolgozatot, így rendelkezem kellő tapasztalttal, hogy rám bízza kutyáját! qekike@gmail.com
15 éves vagyok, és szívesen vállalok kutyák sétáltatását INGYEN hobbiból. Ha kell, elmegyek ismerkedni a kutyushoz és gazdijához:) Nekem is van egy kutyusom, aki most töltötte be az 1. évét:) Hétfőtől-péntekig 13-18-ig (Szerdán csak 14-18) bármikor elviszem a kutyust/kutyusokat/ sétálni 1órára, vagy ha több mozgásigénye van többre is. Értek a kutyákhoz és más állatokhoz egyaránt. Ha kell, szívesen gondozom őket. Ez alatt értem: - fürdetés - fésülés - etetés, itatás stb.
Sziasztok Kedves Gazdik!En egy 13 eves lany vagyok,kutyaorult,imadom a kutyakat es nagyon imadok veluk setalni!Setaltatast vallalok Aradon es kornyeken!e-mail cimemen elerhetnek:tazlo.silvi@yahoo.com
Kedves kutyások,
Soha nem volt kutyám, tehát teljesen amatőr vagyok, de mostanában fontolgatom, hogy veszek egy perzsa agarat, mert teljesen beleszerettem ebbe a fajtába. Tudomásom szerint Magyarországon senki sem tenyészti, tehát külföldön kell körülnéznem, ami nyilván azt jelenti, hogy várnom kell, amíg teljesül az álmom.
Mindenesetre szeretnék maximálisan felkészülni, mielőtt megérkezik a kutyus. Ennek érdekében el fogom olvasni a hozzáférhető szakirodalmat, de nagyon hálás lennék, ha ti is megosztanátok velem a tapasztalataitokat, tanácsaitokat.
Van/volt valakinek agara? Mi a véleményetek erről a fajtáról? Mit gondoltok, jól érzi magát egy viszonylag nagy és tágas lakásban? (Kertünk nincs, de közel lakunk a ligethez, és lehetőségünk van arra, hogy nagy sétákat tegyünk vele.) Napi másfél órás "nagy" és néhány rövidebb séta elég neki? Hétvégéken persze vinnénk kirándulni, ilyesmi.
Szükség van arra, hogy kutyaiskolába járjunk vele? Igaz az, hogy a többi fajtához képet nehezebben lesznek szobatiszták, vagy ez butaság? Bírják az autózást?
A válaszokat előre is köszönöm.
Állatbarát főiskolai hallgató szívesen vállal kutyasétáltatást Budapest területén. Ha Ön egy elfoglalt kutyagazdi, hívjon vagy keressen e-mailen keresztül. Telefon: 0620/328-3299 e-mail: deeanna73@yahoo.com
Kutyasétáltatást és kutyakiképzést vállalok Budapesten. A kutyáért bárhová házhoz megyek! 26 éves szakmai tapasztalattal rendelkező lány vagyok. 06203623875
Kedves Kutyagazdik! Két állatbarát főiskolai hallgató szívesen vállal kutyasétáltatást Budapest területén. Ha nincs ideje vagy bármilyen okból nem tudja megadni kedvencének a napi séta örömét, hívjon minket vagy keressen e-mailen keresztül. 70/5783868 és raven.mccoy@hotmail.com
11.ker (Andor utca tájékán) kutyasétáltatást vállalok ingyen, hobbiból. Imádom a kutyákat, de sajnos anya nem engedi meg, tehát szívesen vállalnék bármilyen kutyát, hétfőn, szerdán és pénteken.