Légy erős, az én kocsim most ment át a műszaki vizsgán, ezzel a dobbal, amit általam megbízható szerelő szerelt fel. Ennek így kell állnia, mert ha vízszintes lenne, a cső vége húzná az aszfaltot:
Arról beszélek, hogy az autóban, amit vezetsz, egy 60 éves vas blokk van és a hozzá tartozó alkatrészek, amit nem készítettek fel valójában az etanolos üzemanyag használatra. Kibírja, mert csak lassan gyilkolja a gumi alkatrészeket és utána a többit, valójában ezeknél az autóknál nem fog nagy gondot okozni, mert előbb kukázzák őket, minthogy az etanol megegye. Ettől függetlenül a motornak jót tesz időnként egy prémium tankolás, mert tisztán tart.
A nagypapás felhasználásnál mindegy, valóban, akkor nem neked szól amit leírtam.
Nem új gumikat kérdezett, hanem benzint. Az pedig Usain reggelije. Amivel az autó nem tud mit kezdeni, mert nem Usain szervezete dolgozza fel, de ettől még mérföldekkel jobb, mint az átlag napi reggeli. Ha érted.
Valójában sokkal jobb, mint a sima 95-ös, de a többlet oktánt nem tudja kihasználni az öreg 8 szelepes, de a 16 szelepes sem, de kevesebb a fogyasztás és tisztább a motor.
Ettől persze nem kell mindig ezt tankolni, de néha jól esik...
Nyugodtan teheted bele mind a kettő fajtát, egyiktől sem lesz baja, a 100-as a marketing szerint tisztítja az injektort stb. de ártani max. a pénztárcádnak árt, amikor a kúton fizetsz érte. Ennyi.
Ok. Szerintem Garfield úgy értette, hogy le kell vágni a gombot egy éles szerszámmal( vagy fűrésszel) és az szépen mehet a kukába(mert akkor szoktuk levenni, ha másik megy a helyére, különben nem kell) a helyére pedig jöhet az új...
Ha a kardánbox alatt a váltókarnál lévő műanyagra gondolsz, akkor azon, (ha mindenre jól emlékszem) oldalt van két csavar, meg egy a hamutál alatt. Van két patent elöl oldalt és talán ennyi. Ehhez a művelethez nem kell levenni a váltógombot sem, mert a váltószoknyát ki tudod akasztani és az átfér...
Köszi a tippet, de sajna nem vált be. Hiába húztam, próbáltam fordítani, de nem jött le a váltógomb. Valami más tipp? A szivargyújtót (12V táp), hogyan lehetne kivenni? A kardánbox levételére is jó lenne tipp.
Ismét egy hozzáértő segítség kellene. Még mindig 2004-es Thalia. A szivargyújtót hogyan lehet kivarázsolni? Ezenkívül a váltó gomb hogyan jön le? Odáig eljutottam, h kipattintottam a váltóállás jelző müa-ot, de tovább ?? A kardánboxot csak az oldal csavarok tartják vagy van valami trükk is, amire figyelni kell? Köszi, ha válaszol vki.