Na ja, de ez benne van szerintem. Lehet raktári készletről is venni, meg berendelni egyedi igények szerint..
Különben a gyárban is javítanak, meg a szállítás közben keletkezett sérüléseket is - amivel nincs is semmi gond, amíg minőségben azonos egy újjal. pl. ha beázik a lámpa és kicserélik, az autó értéke nem változik.
Másrészt aki lengyel Opelt vagy Alfát vesz, az ne akadjon fenn apróságokon:)) Szüleimmel (spanyol): Fordot vettünk, 3 év, 48.000 km alatt egy darab műanyag alaktrész tört el (ülésen), gariba cserélték, különben semmi baja.
Mi ki tudtunk próbálni egy azonos autót, ha az új autónak bármi baja lett volna, azt meg lehet reklamálni..
Mondjuk azért az nem várható el a kereskedőtől, h berendeled a te igényeidnek konfigurált autót, lila bőrrel, majd közlöd, h nem erre az árnyalatra gondoltál, és kérsz másikat:))
"Próbálja ki, ha meg akarja venni. Ez természetes, szerintem is."
ezt azért próbáld beadni bármelyik mobilszolgáltatónak is. Ottsem 2 forinttal gurigáznak hanem tízezrekkel, és mégcsak kipróbálni se lehet.
A próbanélküli vásárlást a szalon új autókra értettem... legdurvább az hogy kifizettetik veled, úgy hogy még nem is látod a konkrét példányt, így aztán az esetleges gyártási hibákat se.
Próbálja ki, ha meg akarja venni. Ez természetes, szerintem is.
Az nem természetes, hogy nem akarom megvenni, de odamegyek más pénzén autózok egyet, más idejéből és energiájából, miközben vevőnek adom ki magam....
A másik, hogy ha tudom, h be akarok számíttatni egy autót, vagy meg van, h mennyit akarok érte adni, én ezt a próbakör előtt közlöm. A faszom ki volt már azokkal a parasztokkal, akik autóztak egyet, majd közölték, h x összegre gondoltak. HA előre közlik, akkor nem megyünk egy métert sem az én időmből, mert az autó annyiért NEM eladó.
Van ilyen is, olyan is kereskdőből. Másrészt ha meg így van, ahogy írod, akkor is az autó tulajdonosával b..ik ki a haverod, mert abba megy a kilométer, az ő benzinéből megy - nem a kereskedőéből. És mindezt azért, mert "kiváncsi"...
Én marhára nem örülnék neki, ha a bizományba beadott autómmat valaki próbálgatná, mert ő még nem ült olyanban..
Tényleg, egyszerűen nem értem, hogy bárkinek is ez hogy jut eszébe... Mindegy, mindenki másképp éli az életét:)
Mert? Az autókereskedő nemaz? Bizományba veszi be a vasakat a 40% hasznot természetesnek veszi, és a tulajnak csak akkor fizet ha már elkelt a járgány... nah Ő az igazi ingyenélő.
A kereskedés még csak hagyján, mert ők autók eladásából élnek, tehát szerintem ott ez beleférhet. Viszont magánszemélyt ilyennel piszkálni szerintem gusztustalan.
Sajna megvan az értelme a dolognak. Volt olyan emberke aki bejelentkezett, hogy megnézze az autót. Aztán amikor úgy igazítod az idődet, hogy meg tudja nézni és sikerült összehozni a találkozót sőt még egy próbakört is mész vele, akkor közli, hogy abszolút nem érdekli az autó csak még sosem ült ilyenben és ki akarta próbálni. Mindezt a Te benzinedből és idődből. Te erre mit lépnél? Konkrétan egy 635CSI volt!
Sosem értettem ezt a "csak komoly érdeklődők hívjanak" szöveget. Azilyen illetők ennyire elfoglaltak, hogy nem érnek rá egy sima érdeklődővel beszélni, csak egy komollyal? Honnan tudjam, hogy komoly vagyok -e? Mert én ilyen autót akarok venni "komolyan" de nem biztos hogy megveszem, akkor már nem vagyok komoly érdeklődő? Ezek szerint vannak olyanok akik unatkoznak, és csak úgy, brahiból hívják szegény hirdetőket, hogy elcsevegjenek velükés elveszik a lehetőséget a komoly érdeklődők elöl.
1500 ccm, 5 sebességes váltóval. A fékek 2 éve lettek cserélve(fékdob, féktárcsa, fékbetétek) A felnik jó állapotúak, nincs ütve, a gumik is jó állapotúak. Kasztni rozsdás(főleg a küszöb), törve nincs. Motorikusan kitűnő, vizsga októberig. Az autó ára 150.000 Ft. Csak komoly érdeklődők hívjanak!