Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.12.05 0 0 1436
Ühh hóvihar van. Lassan kimegyek és építek eg 3 utas hóembert. Krapi gyere segíteni, úgyis odavoltál h mé nincs hav.

Lekvárminta :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lia: Értem én hogy a körtelefon miért csak OneDára korlátozódott. Mer ő olyan kis duci. Kör alakú. :)))
OneDa: Na most mégjobban aláástalak mi? :))))))

Ma valamiért már korán reggel nagyon jó kedvem van. Felkeltem és jókedvem volt. Na mindegy, majd elmúlik.

padre666 Creative Commons License 2001.12.05 0 0 1435
hm láccik hogy csak én dogozok a bagázsba:))))))

nekem nix időm irni a topicba:(((((

max ritusnak icq n:))))) privibe:))))

lianyénye: toro toro:)))
na legyetek rosszak
pussz

KrapulaX Creative Commons License 2001.12.05 0 0 1434
Lia: OneDa? Megvan még? Már 1000éve nem jelentkezett. Már felhívni sem érdemes mert mindig lerázza az embert :)))
Arra a kis tégelyben lévő lekvármintára gondolsz? Fini volt csak kevés :)))
Emilia néni Creative Commons License 2001.12.04 0 0 1433
Hali!
A körtelefon végül csak Onedara terjedt ki.
Rta, nem tudom az új számod, küldd majd át nekem.
Jaja, jó lenne találkozni. A tesód is csak igérgette a bulit, aztán nem szervezett semmit.:-))
Képzeld, nem találtam kint Body Shoppot. Még mindig ácsingózom az epres szájfény után. Vagy már el is fogyott? :-))) És meddig szól a lejárat? :-))))

És milyen képekről beszélgettek???? Nekem OneDa nem beszélt semmilyen képekről! Vki küldje át nekem!

Előzmény: Rta (1432)
Rta Creative Commons License 2001.12.03 0 0 1432
Szia-mia Lia!
Welcome home! Aloha!Szal minden így együtt! Viszontagságaid ellenére remélem örülsz, hogy itt lehetsz! Má' né ne tudná' válaszóni, e? 'iszen lehet. Vagy nem? Na mindegy! Ezt itt mi vidéken nem tudhatjuk!:)))
Mikor látunk?
Van ám nekem új számom, ugyi tudod? majd jól elküldöm!
1da: Régen hallottam felőled! Mizu? Minden oké? A képek nagyon állatok lettek, bár a portrékon a fényviszonyok nem voltak az igaziak. De a vízesés szuper lett. Majd jól be lesznek szkennelve.
Pádre: Ellenőrizd az icq üzeneteidet! Neked privátban írtam!:)))))
Puszika
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.12.03 0 0 1431
Lia: Velkóme! :) Mikor lesz Lia itthon van végre buli? :)) Engem nem is telefonáltál körbe... Jól van! Megjegyeztem! Igaz könnyen felejtek :))

Krapulax: Hú majdnem nem jöttem be dolgozni. Öcsémmel jövünk a buszon, erre nézem hogy nincs meg az épület. Na gondoltuk lebontották, úgyhogy nem kell jönni dolgozni. De aztán megtaláltuk a körvonalait és leszálltunk. :)))
Nekem ugye nem pussz? :))

KrapulaX Creative Commons License 2001.12.03 0 0 1430
Szia Lia!
Látod mondtam én, hogy csalánba nem csap a villám :)) Holnap megyek pestre de sokadmagammal, ha nagyon nem hisztizik a bagázs, lehet rádcsörrenek, hogy merre jársz.(ha nem jön össze akkor csak a padre apót látogatjuk meg :)))
(Ha csörögsz a hétszázezerrel kezdd, az szokott műkszeni napközben)

Lio: betalálsz a melóhelyre? Akkora a köd, hogy a kispolos elejét nem láttam :))
Na pussz mindenkinek :)

Emilia néni Creative Commons License 2001.12.02 0 0 1429
Voilá!!Mutogatom magam. :-)))))))

Igen, igen. Már itthonról. Péntek este élve, lezuhanás nélkül megérkeztem. Igaz, a csomagom csak szombaton.:-)))

Óvakodjatok, holnap körtelefonáalok. Ma még aludtam, meg pihenkéltem.

Rta, köszi az SMSt! De ha netről küldesz, nem tudok visszaSMSezni.

Rohadt y meg z betü már megint forditva van, állandóan helyet cserélnek. :-))))))

Előzmény: Emilio bácsi (1428)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.12.01 0 0 1428
Jaja nekem is haldokolódott.
Lia már itthon van? Gyerünk Lia mutasd magad! :))
KrapulaX Creative Commons License 2001.11.30 0 0 1427
Hát tele a puttonyom, már SMSt sem tudok küldeni? Szegény liának jó utat akartam kívánni de nem tudok. (nektek is bibis az ICQ-SMS?)

Lia Jó utat:))) Aztán vigyázz magadra.

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1426
Én dolgozok mint állat! A_girl is ezzel jött. Ti összebeszéltetek? :))

Ninc sakkora kosz? Jah. Két napig. Aztán nézd meg. Az egész egy merő koszos latyak. Az ám a frankó. Kiskutyád lábába belemegy a só ha kiviszed a kertből, cipődet is széteszi. Éljen a tél! :))

Na jó vannak szép oldalai is. Pl a_girl-t meg lehetne fürdetni a hóban. :))))

Előzmény: KrapulaX (1425)
KrapulaX Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1425
Lio: Valahogy úgy emlékeszm, hogy a szabadság a LEDOLGOZOTT napok után jár. Szal itt valami bibi van :))) Bár mind1 otthon vagy itt játszol :)))
a_girl: én is havat akarok!:) Mind1 mit beszél ez a városi puhány, igenis jó a hó.Kicsit lenyugszik a város,és nincs akkora kosz.Max a kalapos suzukisokra és a megtáltosodott anyókákra kell figyelni akik véletlenszerüen az autó elé vetik magukat :))))
Lia: mikor jössz?
Andrew1 Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1424
Hmm
Hat ha en meg hozzateszem szabadsag ugyben, hogy 12 nap szabim van meg erre az evre es meg ezenkivul a hetvegekert plusz negy napom is van :))
Szoval en lehet decemberben be sem megyek :))

udv :))
A1

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1423
Ettem piDZát. Ezt meg kellett osztanom a nagyközönséggel. :))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1422
Valamit nem jól csinálsz! :)) Egyébként rosszul emléxel, mert idén nyáron nem sokat voltam szabin. Lehet hogy itt van a titok? :))

Itt hálistennek nix hó. A francnak se hiányzik. Reggel ott kéne kerülgetni a sok béna kéregető hóembert. :)))
Virtuális hógolyszi megjött. Bele a pofámba, aztán becsúszott a pólóm alá és meg sem állt az alsógatyámig. Leghűtött ott mindent. :)))

Előzmény: a_girl (1421)
a_girl Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1421
Értem én, értem. Csak egy dolgot nem tudok jól csinálni, meghagyni annyit, hogy tudjak belőle átvinni következő évre:-)
De a tanulmányi szabadság kárpótol. Még kivehető márciusig 18 nap:-) Valahogy majdcsak elfogy:-)))

Tök jó, olyan nagy a hó, lehet menni hógolyózni!:-) Jól megdobálnálak!:-) De legalább a virtuális hógolyóm eltalált:-)

Előzmény: Emilio bácsi (1420)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1420
Sia! :)) Most úgy örülök hogy Te nem punnyadsz! :)))

Elmondom a titkot: Mindig viszek át a jövő évre. Valahogy marad. Meg adok vért, azért is jár. Most sem veszem ki az összeset, mert minek. Annyit nem akarok otthonlenni. Csak unnám magam.
Nagyon tetszett a tegnapi szabi. Veszek ki péntekre is egyet. :)))
Ja! És nagyon fáj az, hogy egyáltalán feltételezted rólam hogy ellógtam a szabadságaimat!
:))))))))))))))))))

Csók!

Előzmény: a_girl (1419)
a_girl Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1419
Hogy lehet, hogy Neked még van szabid, mikor egész nyáron nyaraltál? Vagy mindig ellógtál?:-)
Egyébként most útáálllak, mert otthon punnyadsz, mikor én nem tehetem!:-)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.11.26 0 0 1418
Jajj de jó volt nekem itt szabin a mai nap. Asszem péntekre is kiveszek egyet. Jár még a véradásaimért is. :)))

Hogy vagytok fijjuglányog? :)

a_girl Creative Commons License 2001.11.25 0 0 1417
Nemnem, csak eddig töprengtem azon, hogy mivel is kezd, de nem tudtam választani a sok lehetőség közül:-))))

Egyébként szia mindenkinek!
Vanda, itt is boldog névnapot!

Előzmény: base (1399)
KrapulaX Creative Commons License 2001.11.25 0 0 1416
OneDa:Boldog névnapot! Na már csak a karácsony van vissza és akkor majd 1 évig csendben lehetsz :))))
KrapulaX Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1415
base: na ezt megkaptam :)) Na de valamit valamiért, én melózok és ők meg nem fizetnek meg.Egy kis kompenzáció rám fér.:))
Padre: Hát már összeraktam (és nem maradt semmi alkatrész:)) de bibi van! Ékszijcsere kell. Ez olyan laza mint a rigalánc :)))
base Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1414
Én meg vettem a fáradságot és felköszöntöttem a OneDát telefonon keresztűl :)
Pedig nekem nem is fizeti a számlámat a Matáv :))
Előzmény: Emilio bácsi (1413)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1413
Andrew: Nem fáj semmi. :)) Comanche 4 nem akar menni rendesen. Majd elmondom mi a bibi, de így most hosszú. Empire Earth viszont jó.

OnaDA: Boldogat tőlem is! Pussz! :)) Vettem neked szülinpadora egy masnival átkötött Krapulaxot. :)))

padre666 Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1412
na hálistennek ezt megúszta:))))))))))))

Walkman??????????

Előzmény: KrapulaX (1411)
KrapulaX Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1411
OneDa: Boldog szülinapot! Látod ha nem lennél olyan messze akkor most talpig masniban megkaphatnál :)))
Andrew1 Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1410
Lio : aztan holnap meg fajni fog a nyakadon levo golyo.
En meg melozom egesz hetvegen ... hogy csessze meg ...
A1
Előzmény: Emilio bácsi (1409)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1409
Stét! :))
Öcsémmel vodkát szopogatunk. Fene a belibe. :))
Aztán meg jó elmegyünk az éjszakába.
Ehh meg kéne borotválkozni. Asszem iszok előte még egy vodkát. :)) Lehet hogy megvágom magam, de legalább le van érzéstelenítve. :))))
Ti is menjetek ki a szabadba! Inni... :)))

Csók csajok, pá fiúk!

Base: Te meg jobbulj! Lábadozol? :)) Mekkora szóvicc. Érted! Hogy láb! :)))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1408
Nos ez azért sokkal jobb. Sok túró, kevés lekvár benne. Ő meg lekváros kenyeret evett egy rakás tejföllel. Az már nem normális.

Most azonban semilyen túrórudim nincs. Nemsokára megyek haza. Asszem beharapok egy sört, hogy jobban tudjak aludni. :)))

Előzmény: KrapulaX (1407)
KrapulaX Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1407
Lio:Lekvár+túró? És ezt te megeszed? Akkor meg mit húztad az orrod mikor az agyas vésén a tejfölt ette lekvárral? Ez egyformán gusztustalan.

Lia: igen igen, le vagyok törve mint a bili füle. Már ingyen sem tudok telefonálni. (hát micsoda cég ez?:))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!