koszonom, nem is kerdezem, hogy mihez gratulalsz, mert nyilvanvalo, hogy a versike tetszik hiszen masoltad ide is...a meccs az gaz volt, a vegen nyertunk, de akar Ti is nyerhettetek volna. Lopatkatol szabaduljatok meg es egycsapasra lesz jatek.
az idozites: Kb a Szolnokra indulasom es a WC kozott jutott eszembe :)
Nézem a jv küldést, s rá kell jönnöm, hogy én mindezidáig azt hittem -rosszul-, hogy Benczúr kecskeméti... Valószínűleg olyan kecskemétiesen hülyén tud nézni amikor parasztozzuk:)
24 órás küzdelem után sikerült nézhető videót csinálni belőle, ám mégis inkább a szgépes verziót ajánlom, az tisztább egy kicsit.
Jah! 1 negyed Olaj labdavesztés a ZTE palánk alatt, ZTE lerohanás, 3 az egy védő ellen. Kijátszva, Kiss rádobja középtávolról, kipattan, Olaj lepattanó, lerohanás, Tóth befejezi a vacsorát a 3 pontos vonalon, megtörli kezét, szétnéz, aztán dob egy triplát....:)
Most nézem a 91-es ZTE-Szolnok bajnokit. Abeljanov passza Tyubinnak 66-68-nál a palánknál, hát mögött több mint pimasz egy döntőben, főleg hogy 3 perc volt hátra.:)
Szalayban is lehetett pár kör, ahogy a buszos nyilatkozatot elnéztem. Meg a kocsmajelenet se gyenge, útban Szolnokra.