Na valamelyik kedves szerveradmin csicseregje mar el, mijafaszert vagyok bannolva a Paladin+WON-os szerverekrol, es mi kell ahhoz, hogy ezt leszedjek?
Most mar kicsit frusztral, hogy hiaba van paladinom meg igazi HLkulcsom, megse tudok normalis szerveren jatszani. Pedig most behosultem, fel ev utan eloszor lenne kedvem megint jatszani kicsiket, oszt erre "you have banned from this server" ...
ha valakinek a cimem vagy akarmi kell akkor >>> irc.unixr.net #flek0
Csitletöltés, seggbebaszás uitt.
Éééérdekes, mikor én keztem a gémet, akkor még a csit fogalma is tabu téma volt, most meg már büszkék rá az emberek, ha férgek. Hogy változik ez a kib. világ... :O
Jön a végzet köcsögök!! Még 7 nap van hátra!
Ha el akarjátok a rosszat kerülni akkor bocsánatkerő leveleket emailben kérem. Ha nem jönnek meg addig minden admintól akkor .....
FLeK0 & Gaming-H4x
Ui: Ez nem vonatkozik az af hus dude mammut lama szerverekre már.
Na, amikor feltettem a 2.2.19-et, eletem elso kernel forditasa, azt is egyedul, annak az lett az eredmenye, hogy be kellett menni a gephez ;))
(Amugy tok jo lett minden, csak az ethernet kartyat nem latta szegeny)
Igaz, nem tartom valoszinunek, hogy barmit tudna tenni a 2.2.19-es En a helyedben valtanek 2.2.20-ra, vagy 2.4.17-re... :) Csak a Te erdekedben... En mar megtapasztaltam... :))))
En qr...va leszarom... nagy dolgokat ugy sem tud tennia a serverrel. Ha meg megis.. 1,5 ora alatt ujrarakom az egeszet weblapostul, CS szerverestul... :)
Arra azert kivancsi vagyok, 1 hardveres tuzfalon hogy jon at. :))
Skacok surgos help kene. Uj cyclet nyomtam fel a mojora mára reggel. A gond az, hogy nem akar váltani a köv mapra, azon marad amin inditottam (+map parameterrel). Clanmod van, de nem azzal csinaltam a valtast. Celszerubb lenne azzal? A mapcycle.txt m a cstrike konyvtarban senyved, igy egeszseges, nemde?
Rajottem! (remelhetoleg)
Flekni belepett valami szektaba, es 8 nap mulva lesz naluk a vilagvege, es majd jol kollektiv megongyilkoljak magukat, es az lesz a buntetes, hogy tobbe nem lesz kin ennyit rohogni es szanakozni.
bocs az offert.
De itt annyi szo esik az RTFM-rol. Lehet, hogy sokan nem tudjak, hogyn kell ezt csinalni.
Itt egy HOWTO :)
http://www.microsoft.com&item=q209354@hardware.no/nyheter/feb01/Q209354%20-%20HOWTO.htm
A szobamat elleptek a kis szurke alienek. Nagy fekete szemuk volt, tudtak a nevemet, es mindent, ami velem kapcsolatos. Megkerdeztek, beszallnek-e az urhajojukra. Azt feleltem, hogy igen, mire ok egy pillanat mulva felteleportaltak a cseszealjba. Alaposan korbeneztem, hagytak, hogy mindent szemugyre vegyek. Ezutan megkerdeztek, akarok-e egy ufo novel szeretkezni, genfrissites celjabol. Mondtam, hogy kosz, de most faradt vagyok hozza.
Amikor meggyoztem oket, hogy tenyleg nem emiatt tartok veluk, szepen elmagyaraztak, hogyan mukodik az urhajojuk. Tudnak vele pillanatok alatt teret valtani, kepes idoutazasra, anyagot allit elo az energiabol, energiat a semmibol, es ez meg csak a mikrohullamu suto.
Megmutattak, hogyan nez ki az osrobbanas, es hogy mi lesz majd elotte, hany ujjamnak kene lennie, hogy megszamolhassam a dimenziokat. Megbeszeltuk, hogy van-e teremto, mi a letezes ertelme, es hogy a vilagunk csak egy elektron egy masik vilagon elo leny elemi reszecskekrol alkotott teves nezeteiben.
Mindent tudtak. Olyan okosak voltak, hogy ha szamban fejeznem ki az IQ-jukat, az uj tavlatot nyitna a modern matematikaban.
Annyi jot tettek velem, hogy megkerdeztem, miben tudnek en segiteni nekik.
Rovid tanakodas utan - nem kis meglepetesemre - talaltak ilyet.
"Tudnal adni nekunk egy WON-keyt? Mert hogy az momentan nincsen, es nem sikerul generalnunk..."
Persze, hogy adtam nekik. A fene gondolta, hogy csitelni fognak vele!!! Nem en voltam!! Higgyetek el, szo szerint igy tortent, vegyetek le a banlistarol!!
Ezt nem ertem. Ezeknek a szervereknek az adminjai bocsanatot kertek? :)))))
Mert az lol :))
Vagy inkabb ezek kopasz 120 kilos adminok? :))
Tenyleg, tudja valaki, miert kene bocsanatot kerni? A s..rtol se kerek, mielott lehuzom a wc-n...
Ugy varom mar, hogy elteljen az a 8 nap. Altalanos iskola ota nem utottem meg embert, csak edzesen (mondjuk ott elegge). Tele vagyok mar feszultseggel, ami nagyon ki akar torni belolem :))
Jön a végzet köcsögök!! Még 8 nap van hátra!
Ha el akarjátok a rosszat kerülni akkor bocsánatkerő leveleket emailben kérem. Ha nem jönnek meg addig minden admintól akkor .....
FLeK0 & Gaming-H4x
Ui: Ez nem vonatkozik az nypd bst af hus dude mammut lama szerverekre már.
:D...ooo telleg, de akkor rosszul szamoltam a napokat.Nyolc ujra inditas, majd zsinor kihuz -visszatol utan ugylatszik muxik. Asszem megusztam a reinstallt. Csak tudnam mi a turo volt ez ha nem a fleko gyerek?