Az is milyen LOL már, hogy a forums.megadeth.com-on egy árva Putinos hivatkozás, kép sincs, gondolom a Mester és gárdája bőszen osztogatja rá a kitiltásokat.
Amikor Putyin apját egy szál fogkefével átdobták a túlpartra kémkedni, összefutott Mustaine anyjával, akivel széttúrták a kert mögötti szénakazalt. Aztán amikor az elvtársat hívta a haza (és a kreml) összecuccolt és eltűnt. Mustaine nem egyszer hozta fel az interjúkban, hogy apja 4 éves korában lelépett a családtól.
Mustár papa szemei távolabb állnak. Puttykó orra alatt rész meg magasabb. Ennek ellenére meglepő a hasonlóság. Lehet Mustár Mester leplezni próbálta a RIP-pel, hogy ő valójában vörös komcsi, amit a hajkoronája színe is alátámaszt. Mutter lehet oroszoknál is kalandozott :-)
Feőlem lehet guberálás a régi selejtekből is, ha olyan anyagot rak össze azokból, amit eddig nem hallottunk. Nálam aránylag elég jól szerepel a 13, bár a 2000-es évekből továbbra is a System vezet nálam. Mindenestre jó tudni, hogy nem szenved alkotói válságban a mester. (vagy ez inkább már a kapuzárási pánik nála?)
előbb inkább pótolja be az elmaradt "Peace Sells.. But Who's Buying" retro turnét! :-DDDDD
amúgy várható volt, de ennyi erővel akkor már sokkal inkább Youthanasia évfordulót 2 év múlva!
ja, és állítólag már hozzákezdett a 14. nagylemez megírásához... remélem ez nem félig "válogatás" lemez lesz a korábban "kiselejtezett" dalokból. valahogy 3-4 dalon kívül többet továbbra sem sikerült megkedvelnem th1rt3en-ről.
Szerintem csak pont annyira szélsőségesen gondolkodom, mint amennyire kiismerhető Dave Mustaine. :) De ha ez téged zavar, akkor vedd úgy, mintha hozzá sem szóltam volna.
A google nagyon jó társ tud lenni, ha valamit nem ismer az ember...
Szerintem kicsit szélsőségesen gondolkodsz. Először kijelented, hogy Mustaine kezdheti kikaparni a csatabárdot, aztán a következő hozzászólásban pedig megjegyzed, hogy "persze, egyáltalán nem biztos, hogy így lesz!" Egyéb variáció?
Amúgy mi az a trollkodás? Ez is egy az új, szép magyar fogalmak közül mint a lájkolás?
na,ne! most fogadjunk csak trollkodásból kérdezed. vagy neked ennyire nem kézenfekvő? nincs kedvem kifejteni részletesen, de elég arra gondolni, hogy a zenélésben ment folyamatosan (elsősorban) mustaine részéről a rivalizálás. na, most kb. itt is (persze, egyáltalán nem biztos, hogy így lesz!) akár kialakulhat kettejük közt egy hasonló versengés.
az meg triviális, hogy bárki szervezhet fesztivált, ha van elég pénze hozzá... (nem is értem miért ebbe a részébe "merültél" el.)
A metallicának ugyanúgy szíve-joga saját fesztiválokat csinálni, mint bárkinek ezen a bolygón. Miért gondolod, hogy emiatt Mustaine majd kikaparja újból a hentesbárdot?